• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sAT 9 BAT 7 YADA 9 5-6-7 GÜN VAR AMA SOL KASIGIM VE BACAGIM KOPUYOR BU NE ACI HER AN ADET OLACAM AMAN NE ZORMUŞ BU İŞLER İSTİHAREYE YATTIM HİÇ BİŞE GÖREMEDİM SIKINTILI UYANDIM O YUZDEN UMTSUZUM :50::5::5:

ohhoooo yahu yavrum bu kadar üstüne düşmeyin nolur..herşeyi akışına bırakın..ben ilkinde 1 hafta geçmiş adetim hiç farkında değildim bi baktım hamileyim..
2.dede öyle 2gün geçmiş ama yine farkında değilim..
biraz salın düşünmeyin bu kadar..

ohhoooo yahu yavrum bu kadar üstüne düşmeyin nolur..herşeyi akışına bırakın..ben ilkinde 1 hafta geçmiş adetim hiç farkında değildim bi baktım hamileyim..

biri benden mi bahsetti:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

iyiyim bacım sen nasılsın? evet bugün bi hafta gecikti ama bilmiyorum hamile miyim değil miyim.. sürpriz olacak bize:29::29: sende durumlar nedir?

ay hadi inşallah. benim durumlar karışık haziran sonundan itibaren çalışmalara başladık. işte bu ikinci ay olmayan :) yalnız eşim ilaç kullanıyor o yüzden ilk 3 ay olmayabilir demiş ona doktor. kısmet deyip bekliycez :):49:

ay hadi inşallah. benim durumlar karışık haziran sonundan itibaren çalışmalara başladık. işte bu ikinci ay olmayan :) yalnız eşim ilaç kullanıyor o yüzden ilk 3 ay olmayabilir demiş ona doktor. kısmet deyip bekliycez :):49:

hadi bakalım inşallah fazla beklemezsin canım.. dediğin gibi nasip kısmet valla üstne düşünce gerçekten olmuyor.. kafanı bi güzel boşaltmanı tavsiye ederim.. ben bu ay öyle yaptım ve şuan gayet soğukkanlılıkla bekliyorum.. rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah:38::18::18:

evet canım cok taktım abarttım farkındayım kırmızıları görecem rahatlayacam :25::25:

Ayy bende bisi goremedim bi daha ceksene :) ins vardir . Slm bu arada kizlar iyilestim dun evi kirkladim hazir o yokken camlari bile sildim o mu kim kocam odu kopuyo cam silcem deyince ina demeden her usimi bitirdum dun :9:

Back
X