kuzum ilk idrarın rengi zaten koyu olur..bişeyler yiyip içtikçe açılır rengi..hımm peki o zamn bekle bakalım..
kahverengi akıntım kesildi bakalım ne olucak yumurtlamam dan 10 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum ilk idrarın rengi zaten koyu olur..bişeyler yiyip içtikçe açılır rengi..hımm peki o zamn bekle bakalım..
38s bacım naber? ne durumdasın. gecikti mi yoksa kırmızılar :) hamilemisin kız yoksa![]()
iyiyim bacım sen nasılsın? Evet bugün bi hafta gecikti ama bilmiyorum hamile miyim değil miyim.. Sürpriz olacak bizeSende durumlar nedir?
kahverengi akıntım kesildi bakalım ne olucak yumurtlamam dan 10 gün geçti
burda hep birlikte beklicez kuzucummm :)
canım bende sol kasıkta bıçak kesiği çok oluyodu..
canım hadi inşallah baya bi gecikmiş baktırsaydın ya canım
beklemek çok zor geliyor be canım
kızlar selamlar:)) nasılsınız bakalım?
var mı yeni haberler?
incitanem ne yapmış ??
canım sAT 9 BAT 7 YADA 9 5-6-7 GÜN VAR AMA SOL KASIGIM VE BACAGIM KOPUYOR BU NE ACI HER AN ADET OLACAM AMAN NE ZORMUŞ BU İŞLER İSTİHAREYE YATTIM HİÇ BİŞE GÖREMEDİM SIKINTILI UYANDIM O YUZDEN UMTSUZUM![]()
ohhoooo yahu yavrum bu kadar üstüne düşmeyin nolur..herşeyi akışına bırakın..ben ilkinde 1 hafta geçmiş adetim hiç farkında değildim bi baktım hamileyim..
2.dede öyle 2gün geçmiş ama yine farkında değilim..
biraz salın düşünmeyin bu kadar..
iyiyim bacım sen nasılsın? evet bugün bi hafta gecikti ama bilmiyorum hamile miyim değil miyim.. sürpriz olacak bizesende durumlar nedir?
biri benden mi bahsetti![]()
ay hadi inşallah. benim durumlar karışık haziran sonundan itibaren çalışmalara başladık. işte bu ikinci ay olmayan :) yalnız eşim ilaç kullanıyor o yüzden ilk 3 ay olmayabilir demiş ona doktor. kısmet deyip bekliycez :)![]()
perşembe günü idrar testim negatifti tatlım..bende bi daha yapmadım.. Senin testte inşallah koyulaşır![]()
ohhoooo yahu yavrum bu kadar üstüne düşmeyin nolur..herşeyi akışına bırakın..ben ilkinde 1 hafta geçmiş adetim hiç farkında değildim bi baktım hamileyim..
2.dede öyle 2gün geçmiş ama yine farkında değilim..
biraz salın düşünmeyin bu kadar..
kuzum inşallah olumlu cıkar inşallah![]()
perşembe günü idrar testim negatifti tatlım..bende bi daha yapmadım.. Senin testte inşallah koyulaşır![]()