• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğru söylüyorum canım moral bozmayacağım..duanıza ihtiyacım var sadece..bu ay olur inş küçük yaramaz:9::9:

Dualarım sizinle canım umarım bu ay gelir o yaramaz göbüşüne. Allahım kimseye aratmasın inşallah. İçini ferah tut hep olumlu düşün. :16:

potansiyel varda bir bebeğe sahip çıkamıyorum patır patır düşürüyorum:9::9::9:

bundan sonra düşmez inşaAllah kötü düşünme

ben çok umutluyum senden önümüzdeki aya

dua et / edelim birbirimize inşaAllah

benimde kesin birşey yok çünki

değilsem birlikte önümüzdeki aya bakıcaz seninle :1::1:

pes etmek yok inşaAllah :16:

bu konuyla ilgili konuşup içimi rahatça dökebildiğim tek yer burası

o yüzden öyle birşey olursa direk koşuyorum buraya hiç şüphen olmasın :1::1::16:

eşimle bile fazla konuşmuyorum heveslenmesin diye

onu heveslendirip hayal kırıklığına uğratırsam ben daha çok üzülebilirim

haklısın bitanem biz bir nevi burada sıkıntımızı paylaşıp rahatlıyoruz ama erkekler içine atıyor o daha kötü...

Dualarım sizinle canım umarım bu ay gelir o yaramaz göbüşüne. Allahım kimseye aratmasın inşallah. İçini ferah tut hep olumlu düşün. :16:

amiiiinnn canım inş çok kötü yaa o acı rabbim kimsenin kucağını boş brakmasın...

Canım önceki aylarda hamileyim diye kendimi hazırlamıştım baya sonra test yapmıştım ama negatifi görünce hem ben hemde eşim baya üzülmüştük. kendi kendime karar aldım biraz zor oldu ama bekledim bayram tatili falanda araya girmişti o yüzden iyi denk geldi ancak o kadar bekleyebildim. Birazda doktora geç gitmek istedim o yüzden erteledim. Her doktor ilgili ve bilgili olmuyor ne yazık ki erken gidipte keseyi göremeyince direk boş gebelik diyen doktorlar var. :50: O yüzden bu cuma gideceğiz inşallah kısmet olursa bebişimizin kalp atışlarınıda duyarız :32:

Ay canim benim insallah Allahim hep guldursun canim
Seni bebisinide :) bakalim ben simdi doktardan
Geldim ne ksn testi yapti ne idrar lekeyede sorun yok dedi
Cuma gunu test yap dedi bekleyecegiz :)

bundan sonra düşmez inşaAllah kötü düşünme

ben çok umutluyum senden önümüzdeki aya

dua et / edelim birbirimize inşaAllah

benimde kesin birşey yok çünki

değilsem birlikte önümüzdeki aya bakıcaz seninle :1::1:

pes etmek yok inşaAllah :16:

tşk ederim canım iyi dileklerin için:16:tabi ki pes etmek yok kırmızıları bile görsek yola devam:10::10::10:elbet gelecek annesnin göbüşüne:49::49:

Ay canim benim insallah Allahim hep guldursun canim
Seni bebisinide :) bakalim ben simdi doktardan
Geldim ne ksn testi yapti ne idrar lekeyede sorun yok dedi
Cuma gunu test yap dedi bekleyecegiz :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım iyi olmuş doktora gittiğin. Cuma günü test sonucuna göre kan testi de yaptırırsın oh mis sonra inşallah dolsun göbüşler :9::8:

Ben kaçıyorum kızlar mutfakta biraz işim var kendinize dikkat edin güzel sohbet için teşekkürler hepinize :3::3::3:

canım ben 2 yıldır evliyim evlendiğim zaman 4 ay korunduk sonra bebek istedik korunmayı bıraktığım ayda hamile kaldım 8. haftada düşük oldu sonra tekrar korunduk uzun bi süre bu mart ayında yine hamile kaldım 6. haftada düştü şimdi 2 aydır denedik olmadı tabi bende yoğun vajinal mantar var tedavi oldum bakalım nasip:)

İnş bu bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına.Yalnız bi doktora güvenme mümkün olduğunca prof seç kendine üniversite hastanelerinde.onlar daha çok biliyor sayısız hasta geliyor sonuçta.Rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben diyorum işte cahillik çok güzel bi şey:51:öğrenmemek lazım her şeyi resmen uzman olduk

ben bu foruma yeni girdiğimde ovulasyon bat sat bunların ne demek olduğuınu bile bilmiyordum

güya elimizin altında internet var .. yumurtlamanın belli tarihlerde olduğunu da bilmiyordum 7-8 aydır biliyorum yani tüm bunları :1::1::1:

ki bazı arkadaşlar dediğin gibi uzman gibi herşeyi biliyorlar burada :1: ee tecrübe edinmişler o kadar:1:

doktor buldum bakalım bu haftasonu nasıl bir macera bekliyor bu sefer alttan karından diye kurulu gitmiyorum rabbim bakalım ne kısmet edecek :)

İnş bu bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına.Yalnız bi doktora güvenme mümkün olduğunca prof seç kendine üniversite hastanelerinde.onlar daha çok biliyor sayısız hasta geliyor sonuçta.Rabbim nazarlardan ko
rusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım haklısın her doktor herşeyi bilmiyor inş bi hamile kalayım da bakarız ona elbet:)

slm kızlar bugün doktora gittim kese tam görünmedi keseye benzer bişey vardı ama doktorda emin olamadı tekrar kan istedi ve sonra bi daha bakalım dedi keseysede olması gerekenden cok asagıda dedi.ve hastaneden geldikten sonrada kahverengi bi leke vardı camasırımda bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

slm kızlar bugün doktora gittim kese tam görünmedi keseye benzer bişey vardı ama doktorda emin olamadı tekrar kan istedi ve sonra bi daha bakalım dedi keseysede olması gerekenden cok asagıda dedi.ve hastaneden geldikten sonrada kahverengi bi leke vardı camasırımda bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Canım vallahi bilgim yok ama doktor ılac vermedi mi yada baska bısey belki bebegı asagıda tasıyor olabilirsin bol bol dinlenmen gerek alttanmı muayene etti senin ve bnm tarihler aynıydı kan testinin sonucu ne cıktı birsey yoktur stres yapma olurmu

Back
X