- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
ben her akşam eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bir yemek kaşığı..zorla tıkıyorum ağzına...aslında az ama yemio gıcıkkk![]()
yedir kuzum yedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben her akşam eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bir yemek kaşığı..zorla tıkıyorum ağzına...aslında az ama yemio gıcıkkk![]()
beni turşudan ayıracak anasının karnından daha doğmadı, gerçekten de doğmamış bebişim için yememek lazımahahahahhh
![]()
yemeyelim bakalım
![]()
aynen ama kııııııııııııııııııııııssssssssssssssssssssııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr yiyebilirz
kısır şenlikleri yapabiliriz.bulgurda bol folik asit olduğunu duymuştum gebeyken canım isterdi kesinlikle kısır yemek lazım![]()
aynen canım insan olmayınca tereddüt ediyor
benim günü test yapmaya korkuyorum negatifi görcem diye .. geçse kabahat geçmese kabahat batta
bu ay eğer hamile değilsem bende hızlı bir şekilde doktora gitmeyi düşünüyorum inşaAllah
burnunu tıka ağzından boşalt canım :))![]()
![]()
![]()
Canim haklisin dinlenmek cok inemli ama benim de doktor rapor verdi ve raporum bitmeden kaybettim hicte birsey yapnasim annemdeydim uyu uyu bi hal olmustum ve progestron acayip uyku yapiyordu zaten sen kendin icin oyle dusunmeCanım düşük riskin var ve korkuyorsun öyle değil mi yanlış anlamadım.Sana şunu söyleyeyim progestan kanı pıhtılaştırdığı için tavsiye ediliyor kanamyı hafifletyor.Bana sorarsan ayaklarını kaldır havaya her gün o şekilde dinlen.Mümkün olduğunca istirahat et.Bana bi şey olmaz çıkayım dışarı dersen Allah korusun üzülebilirsin.Doktor bana en az 10 gün rapor vereym istirahat et dediğinde çalışablirim sıkıntı yok demiştim halbuki kaybetmeyebilirdim bebeğimi.Bizim komşumuzu hatırlıyorum hamile olduğunda hep evde uyurdu Annem kızardı evde uyuya uyuya şişti derdi.En doğrusunu yaptı aslında.Kesinlikle bol bol uyu gerekirse evde şiş , ayaklarını dik yatarken altına kat yastığı dışarı çıkmayı da kendine yasakla![]()
Canım düşük riskin var ve korkuyorsun öyle değil mi yanlış anlamadım.Sana şunu söyleyeyim progestan kanı pıhtılaştırdığı için tavsiye ediliyor kanamyı hafifletyor.Bana sorarsan ayaklarını kaldır havaya her gün o şekilde dinlen.Mümkün olduğunca istirahat et.Bana bi şey olmaz çıkayım dışarı dersen Allah korusun üzülebilirsin.Doktor bana en az 10 gün rapor vereym istirahat et dediğinde çalışablirim sıkıntı yok demiştim halbuki kaybetmeyebilirdim bebeğimi.Bizim komşumuzu hatırlıyorum hamile olduğunda hep evde uyurdu Annem kızardı evde uyuya uyuya şişti derdi.En doğrusunu yaptı aslında.Kesinlikle bol bol uyu gerekirse evde şiş , ayaklarını dik yatarken altına kat yastığı dışarı çıkmayı da kendine yasakla![]()
beni turşudan ayıracak anasının karnından daha doğmadı, gerçekten de doğmamış bebişim için yememek lazımahahahahhh
![]()
yemeyelim bakalım
![]()
Valla alemsinizKocalar kaçacak az kaldı
![]()
burnunu tıka ağzından boşalt canım :))![]()
![]()
![]()
ohhhh ellerin dert görmesin onlar çeksin eziyeti onlar kendilerine baksınlar.Bizim metabolizmamız çok hassas anında sinyal veriyor.biz kendimizi bırakalm:13::13::13::13::13::13::13::13:Biraz da kocalar çeksin:
:) kısır, mercimekli köfte, ımmm bayılırım :125: :125: :125: :125: :125: :125:
Canim haklisin dinlenmek cok inemli ama benim de doktor rapor verdi ve raporum bitmeden kaybettim hicte birsey yapnasim annemdeydim uyu uyu bi hal olmustum ve progestron acayip uyku yapiyordu zaten sen kendin icin oyle dusunme
kızlar hamile değilim haber vereyim dedim![]()
Valla ölümden başka her şeyin çaresi vardır.Kaderi o kadarmış diyorum çünkü kaybettiğimde hiçbir şey hissetmedim 14 haftalıkken ölmüş 15.haftada öğrendm.bebek öleli 5 gün geçmiş acaba cinsiyeti belli olmuş mudur diye gtiik.Benle hamile kalanlar öğrendi ben öğrenemeden öldü yavrum.ne kanamam oldu ne acım.doğuma gittik suni sancıyla doğrdm.acaba derim hep acaba bi şey yapabilir miydim.tabi belki bu benm için daha hayırlıdır.doğumda aynı zamanda polipim de alındı.her hayrın içinde bir şer,her şerrin içinde de bir hayır vardır
Benim kanamam vardi aslinda kahverengi bi lekeydi bes gun icinde bildigin adet kanina donduen sob pihtilar gelmeye basladi ords anladim bebis cennete gitmek istiyordu insan elinde olmadan kendini sucluyor ben cok hareketliydim acaba indan mi diye aklimda kaldi hep ama yiyecek ekmegi yokmus
![]()