• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni anlıyorum ilk düşükten sonra haliyle endişelisin.Canm rahat ol hep çıkmak sakıncalı olur bazen arada komşu ya da arkadaş ziyareti yap ya da onlar gelsin.sen çıkmasan bile farklı insan yüzü görmek iyi geliyor.onlar gelmezler senin davet etmen lazım konuştuğun bir dostun olmalı canm:31::31::31::31::31::31:

ahh kuzum ahhh deşme yaramı :(
kardeşim kadr yakın olan 2kişi vardı ikiside evlendi ve Ankara'da değiller..
komşu desen hepsinin yaşı benden büyük :(

ahh kuzum ahhh deşme yaramı :(
kardeşim kadr yakın olan 2kişi vardı ikiside evlendi ve Ankara'da değiller..
komşu desen hepsinin yaşı benden büyük :(

keşke burdan birileriyle aynı ilde olsaydın canım :30: ben aynı ilde olsam hiç üşenmem gelirdim yanına, çıkardık haftada bi gün, ne güzel olurdu.. :25:

eveeett cok az var aramızdaa :)))benim iyi gidiyor ya sadece nedense bulantı başladı hafiften yok yok diye kendimi yedim ama başladı özellikle sabah ilk kalkınca akşam yemkten sonra onun harici iyi gidiyor cumartesi doktorum var heycanla bekliyoruz kah tahlili yaptırdım 27000 lerde cıktı normalmi bilemedim stres yapmıyorum artık ya rabbim büyük :)

canım benim stres yapma hersey olacagına varır destin gayet iyi bizimki 15450 cıkmıstı keseyi gördü asagıda olsadadegerin gayet normal yarın ins güzel haberler verirsin.

Back
X