• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur
günaydın canım tabiki de kapımız herkese açık :34::34: hoşgeldin aramıza..

hayırlı cumalar kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...amin.
hayırlı cumalar canım amiiiiin :16:

günaydınn cnım nasıl gidiyo hamilelik :)

günaydın canımmm iyi gidiyo bir sıkıntım yok çok şükür.. senin nasıl gidiyo aramızda 2 gün var :16::16::16::16:

Kizlar birazdan toplantiya girecegim uff topuklularda fena vurdu guzel haberler bekliyorum sizden ayrica yeni gelenler hosgeldiniz biran once hamis olursunuz onsallah :9:

Günaydın arkadaşlar :16:

Bende 3 aylık evliyim bebek düşünmeye başladık, iki hafta önce muayene oldum pko'm olduğunu öğrendim, ama doktorum çok olumlu konuştu o yüzden hiç stres yapmadım, adetim düzenli oluyor çünkü, bu ay 4 gün gecikti ama :31: gebelik testini yapsam sonuç hemen çıkar mı yoksa biraz daha mı beklemem gerekir, işte çok yoğun olduğum için izin alamıyorum şu aralar.

günaydın canımm hoşgeldin aramıza:16:
adetin hep düzenliyse bence bi idrar testi al dene derim

Bende 3 aylık evliyim bebek düşünmeye başladık, iki hafta önce muayene oldum pko'm olduğunu öğrendim, ama doktorum çok olumlu konuştu o yüzden hiç stres yapmadım, adetim düzenli oluyor çünkü, bu ay 4 gün gecikti ama :31: gebelik testini yapsam sonuç hemen çıkar mı yoksa biraz daha mı beklemem gerekir, işte çok yoğun olduğum için izin alamıyorum şu aralar.

canım 4gün gectiyse eğer cıkma ihtimali yüksek yapabilirsin :)

Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur

hoşgeldinn canım...kaç yllık evlisin kuzum..korundunuzmı daha önce :44::44:

Günaydın hanimlsr :16:
Isyancim bu patrinlarda cok fena ya bizinde ozel hersey engelli telden giriyorum ben :9: bilmiyonu biliyo heryerde camera var gormuyi mu goruyo ama bisicik diyemiyo cunku zor bulur benim gibisini kendide dedi hamile kaldigimda cok uzulmustu boraz daha bekleseydin ben nerden bulcam senin gibi eleman demisti pek bi icten demis galiba bekliyoruz :9: ola kocama oluyor internet paketim bitince gunluk aliyorum paralari direk faturaya aktar askim diyo :9:
bizde patron falan yok başımızda bilgi işlem denen bir bela varrr:22::22:

canım tabiki yap...ama daha öncede gecikmen oluosa biraz daha bekle..

günaydın kızlar nasılsınız ??:3::3::3::3:

kuzum iyitim sen nasılsın..face engellendi uzak kaldım sizdenn :14::14:

günaydın canım tabiki de kapımız herkese açık :34::34: hoşgeldin aramıza..

hayırlı cumalar canım amiiiiin :16:

günaydın canımmm iyi gidiyo bir sıkıntım yok çok şükür.. senin nasıl gidiyo aramızda 2 gün var :16::16::16::16:

eveeett cok az var aramızdaa :)))benim iyi gidiyor ya sadece nedense bulantı başladı hafiften yok yok diye kendimi yedim ama başladı özellikle sabah ilk kalkınca akşam yemkten sonra onun harici iyi gidiyor cumartesi doktorum var heycanla bekliyoruz kah tahlili yaptırdım 27000 lerde cıktı normalmi bilemedim stres yapmıyorum artık ya rabbim büyük :)

Kizlar birazdan toplantiya girecegim uff topuklularda fena vurdu guzel haberler bekliyorum sizden ayrica yeni gelenler hosgeldiniz biran once hamis olursunuz onsallah :9:

şu topuklulara bi ben alışamıyom varya.. :31: kaç tane aldım henüz 1-2 saatten başka giyinilmiş değiller, çok özeniyom size nasıl gün boyu duruyosunuz :53:

kuzum iyitim sen nasılsın..face engellendi uzak kaldım sizdenn :14::14:
yaa iş yerinde mi engellendiii bende bu kız nerede kaldı diom :43::43::43::43:

eveeett cok az var aramızdaa :)))benim iyi gidiyor ya sadece nedense bulantı başladı hafiften yok yok diye kendimi yedim ama başladı özellikle sabah ilk kalkınca akşam yemkten sonra onun harici iyi gidiyor cumartesi doktorum var heycanla bekliyoruz kah tahlili yaptırdım 27000 lerde cıktı normalmi bilemedim stres yapmıyorum artık ya rabbim büyük :)
ben de henüz bulantı yok ama zaten bulantı 6. haftadan itibaren başlarmış..yaklaşıyor yani yandık ki ne yandık :))
vallahi ben doktor için acele etmiyorum 16sına randevu aldım inşallah kalp atışını da duyarım diye biraz ertelemek istedim.
kan tahlili de hiç yaptırmadım inan değerler hakkında en ufak bi fikrim bile yok:9::9::9::9:

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
seninki susam tanesi kadar olmuşşş :) maşallahhh :32::32:

günaydın canım çok iyiyim Allaha şükür..
evet teyzesiii kocaman oldu benim bebekimmm :) seninki de baya büyümüş yaaa :16::16::16::16:

şu topuklulara bi ben alışamıyom varya.. :31: kaç tane aldım henüz 1-2 saatten başka giyinilmiş değiller, çok özeniyom size nasıl gün boyu duruyosunuz :53:

yalnız değilsin canım benimde çok başarılı olduğum söylenemez..yürümede sıkıntı yok ama kendimi çok tuhaf hissediyorum :S

yaa iş yerinde mi engellendiii bende bu kız nerede kaldı diom :43::43::43::43:

ben de henüz bulantı yok ama zaten bulantı 6. haftadan itibaren başlarmış..yaklaşıyor yani yandık ki ne yandık :))
vallahi ben doktor için acele etmiyorum 16sına randevu aldım inşallah kalp atışını da duyarım diye biraz ertelemek istedim.
kan tahlili de hiç yaptırmadım inan değerler hakkında en ufak bi fikrim bile yok:9::9::9::9:

günaydın canım çok iyiyim Allaha şükür..
evet teyzesiii kocaman oldu benim bebekimmm :) seninki de baya büyümüş yaaa :16::16::16::16:

evet bizimki biraz daha büyük :)
maşallah onlara maşallah :)

bu sene mart ayına kadar gidiyodum canım..sabah gdip akşam beraber dönüyoduk..mart ayında kum dökmeye başladım sancılı bi şekilde sonra hamile kaldım gelme dediler dükkan soğuk oluyo haliyle..sonra annemde kaldım 1 ay boyunca (annem ameliyat olmuştu)
sonra ben bebeği kaybettim kürtaj oldum annemde kaldım tatile git gel ramazanda tekrar kum döktüm sonrasında yine hamile kaldım ve gitmiyorum..kendimi iyi hissettiğim akşamlar dükkana gidiyorum ama hamilelk daha çok yeni ve öncekinden dolayı korkularım var :S
anlayacağın benm her taraftan işler karışık canm :S

Seni anlıyorum ilk düşükten sonra haliyle endişelisin.Canm rahat ol hep çıkmak sakıncalı olur bazen arada komşu ya da arkadaş ziyareti yap ya da onlar gelsin.sen çıkmasan bile farklı insan yüzü görmek iyi geliyor.onlar gelmezler senin davet etmen lazım konuştuğun bir dostun olmalı canm:31::31::31::31::31::31:

Back
X