Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee kızlar nasılsınız keyifler yerinde mi? :))

Merhaba hanımlar,
Bende hamiş olmak istiyorum artık , bana dua edin ne olur

Nedense bu ay içimde bir heyecan var , sanki karnımda bebiş var gibi elim sürekli karnımda (büyük ihtimal psikolojik diyorum ama )

Ben dün ve bugün ateş ölçümümü yaptım ;

21. gün 36.2
22.gün 36.2

Normalde yatakta çok üşürüm ama şimdi ateş basıyor ve sabahları çok zor uyanır oldum...
Regl olmam gereken tarih 24 nisan,yani daha bir hafta var...
5 dk önce yemek yemiş olsamda sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum sürekli....
3 gündür felaket gazım var ve sürekli idrara çıkıyorum,ağzım çok kuruyor ve çok su içiyorum...
Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,3 gündür onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor... Sizce hamiş olabilir miyim 5 aydır deniyoruz,her ay hüsranla sonuçlanıyor çok üzülüyorum

mrb canım umarım en kısa zamanda hamiş olursun. şimdi biraz rahatla ve sabırlı ol. bunlar adetin belirtisi de olabilir ama daha önce bunlar olmamış o yüzden bebiş de gelebilir:)) bu arada hiç üzülme canım adetinin geçmesini bekle canım

Çok teşekkür ederim canım,benide listeye ekler misin lütfen?

canım yaa çok geçmiş olsn ( dikkat et kendinee havalar bi iyi bi kötü çarpıyo insanı bendede boğaz ağrısı var hafif

sağol tatlım evet ya bi yaz gelemedi:) ayy canım kıyamam sende kendine dikkat et

inş hayırlı bi haber verir bize cileklilimonata :)) seninde az kalmış cnm hissettiğin bişiler varmıı,heycan zaten tavan yapmıştırr hadi hayırlısı :))))

inş.:) evet az kaldı ama hiçbir belirti yok herzamanki gibi şişmelerim var vücutta oda hep oluyor ruhsal olarakda bişey hissetmiyorum açıkcası heycanda yok :))) olmadı gibi geliyo bana bakalım hayırlısı

inş.:) evet az kaldı ama hiçbir belirti yok herzamanki gibi şişmelerim var vücutta oda hep oluyor ruhsal olarakda bişey hissetmiyorum açıkcası heycanda yok :))) olmadı gibi geliyo bana bakalım hayırlısı

:))) hayırlısı bakalım cnmm bu ay beklemiyorm diosn ya bi bakmışsın bebişin kurulmuş göbişinde baş köşeye inş.hep öyle olur ya beklemediğin bi zamanda isteğin oluverir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…