Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim tatlım sen nasılsın? yok kız bakıyorum da cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma tatlım yaaa( ya çok sevindim inşallah hamişsindir bebişim ne zaman çıkacak sonuç?

Önemli değil tatlım .inşallah öyleyimdir. Bide çıkarmış al sana negatif:)))) öğleden sonra çıkacak inşallah.2gün önce çok güzel bi rüya gördüm.dün negatifi görünce üzüldüm baya bi umudumu kaybettim aslında .bu günde hadi ya son bi defa dedim bu gün yoksa çıkmaz dedim ama.görmek için 10 saniye bakmak gerekiyor:)) ayy bilemiyorum ki...

işte hiç ummadık bi zamanda umudun tekrar yeşerdi güzelim ya rabbim sesini duydu bak. inşallah müjde de vereceksin bugün bizlere

işte hiç ummadık bi zamanda umudun tekrar yeşerdi güzelim ya rabbim sesini duydu bak. inşallah müjde de vereceksin bugün bizlere

Evet ya aynen öyle oldu sanki bebeğim inşallah hayırlı haberleri önce ben sonra sen vereceksin yok öyle beni bırakmak:)))))

ayy inşallah bebeğim ya ağzından bal damlıyo

Canım sonuç çıktı 5.8in üstü gebelik benimki 6.2 yani ya çok erken yada hayırlısı bakalım Allah'tan ümit kesilmez hakkımda hayırlısı.. O değilde bu değer 2liralık idrar testinde nasıl çıktı şaşırtıcı:))

kızlar ilk regl günümden itibaren bugun 15.günüm bugun sabahtan beri beyaz sıvı yada şeffaf akını var .sümüksüve yapışkan bir şekilde.sizce bugun girmelimiyim ilişkiye.

:) Bence gözünaydınn :)

inşallah hayırlısı canım.nasıl 2 liralık idrar testinde değermi veriyo anlamadım

kızlar batıma bir hafta var idrar testi yapsam belli olur mu sizce şimdi?

İnşallahh canım benim hepimiz için hayırlısıyla bebelerimizi kucağımıza almak nasip olur Biran önce:) dua edin nolar yükselsin:)

Canııım, hadi inşallah yükselir, gözün aydınn. Çok enteresan yaa, RAbbim ol deyince oluyor işte, diğer testler nasıl da yanılttı bizi. Hadi bakalım 2 gün sonra güzel haberi alırız inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…