geçmiş olsun tatlımm ıhlamur iç :)
:))) hayırlısı bakalım cnmm bu ay beklemiyorm diosn ya bi bakmışsın bebişin kurulmuş göbişinde baş köşeye inş.hep öyle olur ya beklemediğin bi zamanda isteğin oluverir :))
sağol tatlım düşündüğün için ama ben hiç içemem ki ıhlamuru:)
ayyy inşallah inşallah Allahım inşallah hepimize nasip eder en kısa zamanda :) ben bide bu ay şu silkeleme dedikleri komik bi yöntem var onu yaptım 2-3 sefer :)) kocamla gül gül öldük yaa ama yinede beklemiyorum hiçbir belirtim yok
Merhaba hanımlar,
Bende hamiş olmak istiyorum artık , bana dua edin ne olur
Nedense bu ay içimde bir heyecan var , sanki karnımda bebiş var gibi elim sürekli karnımda (büyük ihtimal psikolojik diyorum ama)
Ben dün ve bugün ateş ölçümümü yaptım ;
21. gün 36.2
22.gün 36.2
Normalde yatakta çok üşürüm ama şimdi ateş basıyor ve sabahları çok zor uyanır oldum...
Regl olmam gereken tarih 24 nisan,yani daha bir hafta var...
5 dk önce yemek yemiş olsamda sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum sürekli....
3 gündür felaket gazım var ve sürekli idrara çıkıyorum,ağzım çok kuruyor ve çok su içiyorum...
Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,3 gündür onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor... Sizce hamiş olabilir miyim 5 aydır deniyoruz,her ay hüsranla sonuçlanıyor çok üzülüyorum
amiiiiinnn cnm inşallahh :)) ayyy vallaa ya komik olur ben yapmadım onu daha ama aklımdaaa :))))
Merhaba canım, inşaallah hamilesindir. Benim de göğüslerim pek ağrımaz ama yumurtlama günümden sonra çok ağrımaya başladı. Tabi ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum, çünkü daha 3 gün oldu yumurtlayalı :) Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum ama keşke olsa :) Sendeki belirtilerin aynısını ben de görmeye başladım. Hadi bakalım güzel haberini alırız inşaallah.
:))) valla kür ilaç falan hiçbişey denemedim bi bunu denedim oda eğlenceli oldu hiç değilse o stressle uzanmıyosunda gülerek uzanıyosun...dene bence :))
sevmiyosan içme cnm tabide çok iyi geliyo soğuk algınlığına sıcak tut kendini
Hoşgördüm canım sağol,senin regline 3 gün kalmış,test yaptın mı?
senin belirtiler nasıl?
batı geçenler var ama yazmadılar sanırım sonuçları :) ne meraklıyım
evet tatlım ya unutuyolar sanırım:))[/QU
olabilir kimisi heyecandan kimisi üzüntüden unutuyo olabilir inşallah hepsi sevinçten unutuyodur :) ama ben bi oluyim basbas bağırcam burdaa :)))
evet tatlım ya unutuyolar sanırım:))[/QU
olabilir kimisi heyecandan kimisi üzüntüden unutuyo olabilir inşallah hepsi sevinçten unutuyodur :) ama ben bi oluyim basbas bağırcam burdaa :)))
inşallah canım:)) umarım en kısa zamanda bağırırsın
inşallah canım:)) umarım en kısa zamanda bağırırsın
inş.hepberaber :)
38s nasılsın bebeğim?? Sen geriye dönük yazılanlara bakmıyorsun sanırım:)) kızlar ilginize teşekkürler hepinize birlikte yazayım istedim.ben bu gün dayanamadım test yaptım tekrar çooook silik bir çizgi gördüm hatta dedim ben fazla bakmaktan varmış gibi görünüyor.hemşire arkadaşa gösterdim çok silik ama var dedi kan aldık ve gönderdiiiikkkk:))))
38s nasılsın bebeğim?? Sen geriye dönük yazılanlara bakmıyorsun sanırım:)) kızlar ilginize teşekkürler hepinize birlikte yazayım istedim.ben bu gün dayanamadım test yaptım tekrar çooook silik bir çizgi gördüm hatta dedim ben fazla bakmaktan varmış gibi görünüyor.hemşire arkadaşa gösterdim çok silik ama var dedi kan aldık ve gönderdiiiikkkk:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?