Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:))) hayırlısı bakalım cnmm bu ay beklemiyorm diosn ya bi bakmışsın bebişin kurulmuş göbişinde baş köşeye inş.hep öyle olur ya beklemediğin bi zamanda isteğin oluverir :))

ayyy inşallah inşallah Allahım inşallah hepimize nasip eder en kısa zamanda :) ben bide bu ay şu silkeleme dedikleri komik bi yöntem var onu yaptım 2-3 sefer :)) kocamla gül gül öldük yaa ama yinede beklemiyorum hiçbir belirtim yok

amiiiiinnn cnm inşallahh :)) ayyy vallaa ya komik olur ben yapmadım onu daha ama aklımdaaa :))))

Merhaba canım, inşaallah hamilesindir. Benim de göğüslerim pek ağrımaz ama yumurtlama günümden sonra çok ağrımaya başladı. Tabi ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum, çünkü daha 3 gün oldu yumurtlayalı :) Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum ama keşke olsa :) Sendeki belirtilerin aynısını ben de görmeye başladım. Hadi bakalım güzel haberini alırız inşaallah.

amiiiiinnn cnm inşallahh :)) ayyy vallaa ya komik olur ben yapmadım onu daha ama aklımdaaa :))))

:))) valla kür ilaç falan hiçbişey denemedim bi bunu denedim oda eğlenceli oldu hiç değilse o stressle uzanmıyosunda gülerek uzanıyosun...dene bence :))

Ayyy canım inşallah en kısa zamanda hamiş oluruz

:))) valla kür ilaç falan hiçbişey denemedim bi bunu denedim oda eğlenceli oldu hiç değilse o stressle uzanmıyosunda gülerek uzanıyosun...dene bence :))

ilk fırsatta deniyim bende :)) bende yapmadım kür falan inş gerek kalmaz bu ay ikinci denememiz bakalım hayırlıısı :)

Hoşgördüm canım sağol,senin regline 3 gün kalmış,test yaptın mı?
senin belirtiler nasıl?

evet az kaldı ama test filan yapmadım. günüm geçmeden yapmıyorum ben:) valla regl olacak gibiyim ama hiç belli olmaz yani takdir neyse o olur

38s nasılsın bebeğim?? Sen geriye dönük yazılanlara bakmıyorsun sanırım:)) kızlar ilginize teşekkürler hepinize birlikte yazayım istedim.ben bu gün dayanamadım test yaptım tekrar çooook silik bir çizgi gördüm hatta dedim ben fazla bakmaktan varmış gibi görünüyor.hemşire arkadaşa gösterdim çok silik ama var dedi kan aldık ve gönderdiiiikkkk:))))

çok sevindim inşallah vardır :) sonuç ne zaman

iyiyim tatlım sen nasılsın? yok kız bakıyorum da cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma tatlım yaaa( ya çok sevindim inşallah hamişsindir bebişim ne zaman çıkacak sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…