Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudum onceki yazdiklarinida bi kahvalti mevzusu vardi dimii

ben sadece kahvaltı sanıyodum ama değilmiş canım..eşim yatırım için bi ev baktı babamın arkdaşının yaptığı..arabayı satarız falan demeye başladı..bende sinirlendim tabi bebek geliyo ne araba satması falan diye..taa cumartesi günü ona içerlemiş ben para araba mevzusu yapıyomuşum..pazar gayt güzel kahvaltı yapıp çıkmıştık evden gece 11 de geldik kahve istedi yaptım getirdim birlikte olmak istedi onada ok dedim..pazartesi sabah kalktım kahvaltı hazrladım gerisini biliyosun zaten canımcım..

kuş beyinli bu erkeklerrrr

Ne guzel anlattin yaaa :))) aminn bagislasin tabii ahh ah

yaa bende kocamı spora göndercemmmm

Arabaya simdi daha cok ihtiyaciniz olacak dogru soledin ne satmasi,alinganmis seninkide ya allah yardim etsin

O zoruna gitmiyor mu peki kendi ailesi vermiyor senin ailen veriyor falan diye.bak bende bole olsa gururundan asla kabul etmez bnmki

bizim altımzdaki arabayıda benm babam aldı ruhsatta benm üstüme zaten..
onun ailesinin verecek bişeyi yok eskiden çok iyiymiş durumları şuanda 2 dükkandan 3 aile geçiniyo..
benim ailem verdiklerinde oda benim üstüme olacak zten..belki kendine çocuğa harca evi ben geçindiririm der bilemem..

hem alıngan hem inatçı..
ayrıca dedem ve babam illaki bize bi ev bi dükkan verecek..

neden verecekler tatlımmm

Bende dusunuyorum evlenince gobek yapiyor bunlar yaa nasil olsa biri begendi aldi diyeee

heee yaa ama bende bıraktım kendimi....göt göbek büyüdü valla bendede

bence o kadar bile yok beyinlerii
haa gönder gönder ondan sonra kadınlar kızlar kocanın peşinde dolansınlar :)

oo peşine düşecek kızları yolarımm bennnn

Ne guzel valla helal olsun ailenede umarim esin degerlerini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…