Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben gerçekten üşütmüşümm yaa..serviste bir mide bulantısı başladı..hala bulanıyor..çıkaramamda ben...ayriyeten üşüyorum sanki sıtma tuttu gibi ayaklarım buz yaaa:18::18::18:yarın çok daha kötü olursam rapor alırım..ilaç içip içmemek arasına kaldımmm

Çok geçmiş olsun findigim bol bol sicak şeyler tuketmeye çalış ayrıca corbana limon sık. .

Çok geçmiş olsun findigim bol bol sicak şeyler tuketmeye çalış ayrıca corbana limon sık. .

off kuzum değişik bir durum yaaa..midem bulanıo kalçalarım kasıklarım ağrıyor ve hala kabızlık sancım varrr
bizim asistanı aradım şimdi ev arkadaşı jinekolog..ilaç alayımmı diye sordum ilaç falan almasın sakın demişş..
hamile bile olabilir demiş..
ama kötüyüm ben yaaa

Hmm hamile bile olabilir demiş haa ayyy inşallah canimmmm

Hmm hamile bile olabilir demiş haa ayyy inşallah canimmmm

canım bebek istediğimizi çalıştığımızı biliyor..o yüzden garanti altına almak için demiştir..doktorları tanırım tatlımm...
ilaç içsin derse ben içersem ve kazara hamile çıkarsam onu suçlarım ve bizim hastanede o da o yüzden garanti altına alırlar hepsi..

Hmm anladım canım tedbir amaçlı öyle dedi o zaman. .

kızlar bana yazan destek olan arkadaslarıma cok tsk ederim allah razı olsun dün aksam kan verdim bugünde verdim beta degerim yükselmeye devam ediyor kanamam durdu ve bugün bi doktora gittim 3 boyutlu baktı 5+5 günlük dedi adet intarihine göre sorunlu dedi bende tek ilişki ile hamile kaldıgım içim 6 agustos dedim vajinal bakalım embriyo görünür dedi kabul etmedim benim ölçümlerime göre 5+5 gün kalbinin atmaması normal dedi 1 hafta sonraya cagırdı eger usg göremezsek vajinal bakarız artık dedi.1 hafta sonra hersey belli olacak beta hcg 25500 gibiydi bugünkü 27600 yani bakalım biraz daha umutlandım acıkcası

ayyy birtanemmm benimmm şu an inn bende çok sevindimmm...değerinin yükselmesi gerçekten güzel..
üstelik bu USG makinaları bence tam gününü hesaplayamıolar..
ayy inş haftaya güzel haberler alırız..
Rabbim dualarmız kabul etcek gör bakk

inş canım degerimin yükselmesine bende cok sevindim cuma günü bidaha kan vericem bakalım canım 1 hafta sonrayı en azından umutlu bekliyorum güzelim sagolun dualarınız için eksik etmeyin ne olur dualarınızı.

aynenn canım o şekilde olduuu...
senin eşin gelmedimi..
tripe devam edecekmi bakalımm.. bu erkekler bebişten farksız yahuu

hayrlısı olsun bakalım kuzum yaaa..
yok yavrum geldi yemeğini yedi geri gitti biraz daha normal davrandı..
senin eşin nerde çalışıyo mu oda :)

hayrlısı olsun bakalım kuzum yaaa..
yok yavrum geldi yemeğini yedi geri gitti biraz daha normal davrandı..
senin eşin nerde çalışıyo mu oda :)

eşim yanımda kuzum dizi izliyoruz..bende laptop kucağımda buraya yazıorum..
eşim burayı biliyor...sorun olmuyor

ayyyyyy çok sevindim canımmm ne mutlu hem size hem bize :)
inşallah kuzucun sana şöyle sıkı sıkya tutunur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…