- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
sılayı güldürmekten sizi tutukluyoruz dediklerini bi düşünsene
şu polis korkumuzu anlamıyorumm yaaa...%100 kendimden emin olsam polis durdurunca kalbim güm güm ediyor..burası türkiye...insanın başına herşey gelebilir diyorum kendi kendime..
:81::81::81::118::118::118:
ver çoşkuyu amaninnnnnn
dün annemlre gittik akşam..bi elma yedim bi turşu evede geldim acılı lahmacun..bnm bebek cinsiyeti ne olacak acaba bu kadar kargaşada..
seninki kız olcakk..prensesss gelcek annesi gibi...
slm kızlar nasılsınız.yoğunum giremiyorum siteye var mı yeni gelişmeler
selam canım hoşgeldin..iyiyim sen nasılsın (yoğunluğun dışında)
ımmmm sanırım yeni bişey yok..
:81::81::81::118::118::118:
ver çoşkuyu amaninnnnnn
Çok şükür canım benim adet 28'inde sinyalleri veriyor ağız çevremde kocaman 5 tane sivilce çıktı her sabah artıyorsabahında görürüm diye düşünüyorum.gebelik belirtim hiç yok
hayırlısı olsun be kuzucumm üzme kendini
belirtiler olduğunda da sonuç negatif oluyor zaten.beklemek gerek.sadece acaba bi problem mi var diye düşünüyorum.belki küçük bilmediğimiz bi şey var.iyi bir doktor bulup emin olduktan sonra daha sağlıklı düşünebilirim.Rabbim ne zaman verirse artık.ilkinde çok beklemedim 3 ay sonra gebe kaldım.yine kalırım fakat bi sıkıntım mı var diye aklıma geliyor inş her şey yolundadır:26::26::26:adetlerim düzenli önemli bir rahatsızlık yok.endişe ediyorum bu nedenle
canm sen nasılsın hormon testi mi yaptırdın:26:
şuan kaç ay oldu canım?
evet kuzum yarın çıkar sonuçlar..sen naptın bakalımmm
aralıkta düşük yaptım.9 ay oldu
ağlamak yokkkkkdoktora gittin mi düşükten sonra bebek neden düşmüş onunla alakalıdır belki hamile kalamama durumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?