Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu polis korkumuzu anlamıyorumm yaaa...%100 kendimden emin olsam polis durdurunca kalbim güm güm ediyor..burası türkiye...insanın başına herşey gelebilir diyorum kendi kendime..

ayyy sorma canım yaa bende senin gibi kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyo bacaklarım zangır zangır titriyo

dün annemlre gittik akşam..bi elma yedim bi turşu evede geldim acılı lahmacun..bnm bebek cinsiyeti ne olacak acaba bu kadar kargaşada..

hayırlısı olsun be kuzucumm üzme kendini

belirtiler olduğunda da sonuç negatif oluyor zaten.beklemek gerek.sadece acaba bi problem mi var diye düşünüyorum.belki küçük bilmediğimiz bi şey var.iyi bir doktor bulup emin olduktan sonra daha sağlıklı düşünebilirim.Rabbim ne zaman verirse artık.ilkinde çok beklemedim 3 ay sonra gebe kaldım.yine kalırım fakat bi sıkıntım mı var diye aklıma geliyor inş her şey yolundadır:26::26::26:adetlerim düzenli önemli bir rahatsızlık yok.endişe ediyorum bu nedenle

şuan kaç ay oldu canım?

ağlamak yokkkkk doktora gittin mi düşükten sonra bebek neden düşmüş onunla alakalıdır belki hamile kalamama durumu...

özeldeki doktor sağlıksız olduğundan düşmüştür dedi.devletteki doktor ilk o görmüştü plasenta bebekten erken ayrılmış dedi.düşükten sonra ne olur ne olmaz coraspin ve folibol da kullanıyorum düzenli olarak.tahlillerim de temiz temmuzda hormon yaptırdım o da normal.adet de düzenli 5 cm kist var ancak gebeliğe engel değil dedi doktor zaten hep olur ve düşer.yani elimde bi şey yok.annem de soğukladın diyor bana:44::44::44:bilemedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…