Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar :) ben de bebek isteyenlerden oldum bu ay itibariyle :) rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder herkese :) yalnız bişi sorucam ben yardımcı olursanız sevinirim..benim yumurtlama tarihim eylül 17siydi.en son ayın 18inde bi denememiz oldu ve eşim grip oldu baya kötü :2: adet tarihim 1 ekim ama göğüslerim inanılmaz şişti,kasıklarıma ağrılar girio ve çok yorgun hissediorum kendimi.bugün dayanamayıp bi tane test yaptım sonuç negatif doğal olarak.daha adetime 1 hafta var o yüzden mi negatif çıktı sizce..dayanamadım napim battı sanki o test orda bana yani adet tarihime yakın yine test yapmalı mıyım?

Hosgeldin :)) umarım bekletmez hmn gelir bebişin birazcık erken olmus :)) ıdrar testlerı bat gecmeden ne yazıkkı sonuc vermıyor bırazdaha bekleyıp tekrarlayabilirsin erken grbelik testi ile adet donemınden 2 gun once sonuc verebılıyor fakat dollenme zamanıda onemlı tabi

Kızlar iştem eve geldim karnım davul gibi gaz artık araba kullanırken emniyet kemerı beli gobişe dokununca bile sinir oluyorum yaaaaa neseki yemekler eşimden bugun :))

Kızlar benı bu gaz oldurecek gaz yapacak gram bsy yemıyorum sabah sımıt peynır oglen yogurt 1 tane kadınbudu kofte aksam salata makarna zaten makarnada 2 kasık aldım mahvoldum ben ne yapıcam ya

canım banada doktorum bebeğin sağlıksız olduğu için karnında kalbi durmuş ve sen idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin onuda kaldıramamış dedi..bende folbiol kullandım..kürtajdan sonraki 3.ayda hamile kalmışım..sen tekrar bi doktora gitsene bebişim o kiste bi daha baktırsan yaa..

Kızlar benı bu gaz oldurecek gaz yapacak gram bsy yemıyorum sabah sımıt peynır oglen yogurt 1 tane kadınbudu kofte aksam salata makarna zaten makarnada 2 kasık aldım mahvoldum ben ne yapıcam ya

kuzum bu gayet normal bişey bende şaşırıp doktora sormuştum noluyo bana diye..doktor sakın telaşlanma herşey normal hamilelikte gaz şişlik hepsi olur vucüt yeni bişeye alışıyo demişti..sen ayağını sıcak tutmaya çalış ama emi..

hatunlar günaydın nerdesiniz bakıyım :) kocayı gönderdim hemen geldim ama kimsecikler bişey yazmamışş

hatunlar günaydın nerdesiniz bakıyım :) kocayı gönderdim hemen geldim ama kimsecikler bişey yazmamışş
günaydınn hatunummm..bende işe geldim çay simit keyf yapıyorumm..evet kuzum ya hormonlarım düzgün çıkmış bende çok sevşndim vallahi

günaydınn hatunummm..bende işe geldim çay simit keyf yapıyorumm..evet kuzum ya hormonlarım düzgün çıkmış bende çok sevşndim vallahi

ayyy en sevdiğim ikilinin keyfini yapıyosun bebişm..afiyet bal şeker olsun sıra kpss den dolayı 3 ay ertelemeli bebişdemi ne

ayyy en sevdiğim ikilinin keyfini yapıyosun bebişm..afiyet bal şeker olsun sıra kpss den dolayı 3 ay ertelemeli bebişdemi ne

evet kuzum 3 ay olmasada 2 ay erteledim kesinnn...
mecburum kuzucummm..
ilerde bebek olursa ona daha iyi şartlar verebilmek adına aldık bu kararı

evet kuzum 3 ay olmasada 2 ay erteledim kesinnn...
mecburum kuzucummm..
ilerde bebek olursa ona daha iyi şartlar verebilmek adına aldık bu kararı

haklısın kuzucum..benm bi arkadaşımda bu ay kaldım kaldım kalamadım 2 ay ertelemek zorundayız dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…