herkese merhabalar :) ben de bebek isteyenlerden oldum bu ay itibariyle :) rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder herkese :) yalnız bişi sorucam ben yardımcı olursanız sevinirim..benim yumurtlama tarihim eylül 17siydi.en son ayın 18inde bi denememiz oldu ve eşim grip oldu baya kötü :2: adet tarihim 1 ekim ama göğüslerim inanılmaz şişti,kasıklarıma ağrılar girio ve çok yorgun hissediorum kendimi.bugün dayanamayıp bi tane test yaptım sonuç negatif doğal olarak.daha adetime 1 hafta var o yüzden mi negatif çıktı sizce..dayanamadım napim battı sanki o test orda banayani adet tarihime yakın yine test yapmalı mıyım?
ayy ne güzel temizlik yapıyosunuz
benim hiç içimden gelmiyo
Kızlar iştem eve geldim karnım davul gibi gaz artık araba kullanırken emniyet kemerı beli gobişe dokununca bile sinir oluyorum yaaaaa neseki yemekler eşimden bugun :))
kuzum çıktı sonuçlarımm şükür herşeyy normallllinş problem varsa hemen tespit edilir ve tedavi görürsün.bi şeyin olmaması da kötü.gebe kalmama nedenin olmuyor ve netice alınamıyor
ayyy canım yeni bitti temizlik ama bende bittim resmen evi ayağa kaldırdım:)
kuzum çıktı sonuçlarımm şükür herşeyy normallll
ooo süpee kuzucummmmmev tertemizz olmuşturr missss
aynen canım ama çok yoruldumbu arada sonuçlar çıkmış rahatsızlık falan yok çok şükür
ooohh süper canım afiyet olsun
şükürr tatlm hormonlarım bu ay çok güzel çıkmışşş
amin canım çalışıyo musun sen yoksa evde karı-yer mi yapıyosun[/QUO
çalışmıyorum cnm karı-yer yapıyorum evde
özeldeki doktor sağlıksız olduğundan düşmüştür dedi.devletteki doktor ilk o görmüştü plasenta bebekten erken ayrılmış dedi.düşükten sonra ne olur ne olmaz coraspin ve folibol da kullanıyorum düzenli olarak.tahlillerim de temiz temmuzda hormon yaptırdım o da normal.adet de düzenli 5 cm kist var ancak gebeliğe engel değil dedi doktor zaten hep olur ve düşer.yani elimde bi şey yok.annem de soğukladın diyor bana:44::44::44:bilemedim ben de
şükürr tatlm hormonlarım bu ay çok güzel çıkmışşş
Kızlar benı bu gaz oldurecek gaz yapacak gram bsy yemıyorum sabah sımıt peynır oglen yogurt 1 tane kadınbudu kofte aksam salata makarna zaten makarnada 2 kasık aldım mahvoldum ben ne yapıcam ya
günaydınn hatunummm..bende işe geldim çay simit keyf yapıyorumm..evet kuzum ya hormonlarım düzgün çıkmış bende çok sevşndim vallahihatunlar günaydın nerdesiniz bakıyım :) kocayı gönderdim hemen geldim ama kimsecikler bişey yazmamışş
günaydınn hatunummm..bende işe geldim çay simit keyf yapıyorumm..evet kuzum ya hormonlarım düzgün çıkmış bende çok sevşndim vallahi
ayyy en sevdiğim ikilinin keyfini yapıyosun bebişm..afiyet bal şeker olsunsıra kpss den dolayı 3 ay ertelemeli bebişdemi ne
evet kuzum 3 ay olmasada 2 ay erteledim kesinnn...
mecburum kuzucummm..
ilerde bebek olursa ona daha iyi şartlar verebilmek adına aldık bu kararı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?