canım banada doktorum bebeğin sağlıksız olduğu için karnında kalbi durmuş ve sen idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin onuda kaldıramamış dedi..bende folbiol kullandım..kürtajdan sonraki 3.ayda hamile kalmışım..sen tekrar bi doktora gitsene bebişim o kiste bi daha baktırsan yaa..
ellerine sağlık canım eminim güzeldir senin yaptığında..ya tabi güzel olur en azından içine ne koyduğumuzu biliyoruz..
çorban falan varsa bi çorba ısıtta ye bari kuzum..biz böyle yemekten konuşursak hep sen böyle zayıf olmaktan çıkacaksın heee
günaydınn hatunummm..bende işe geldim çay simit keyf yapıyorumm..evet kuzum ya hormonlarım düzgün çıkmış bende çok sevşndim vallahi
hehehhe valla ben hiç kilolu düşünemiyorum kenidmi babama çekmişim bu konuda hiç kilo almaz.. metabolizmamız hızlı herhalde.. zaten zor alıyorum kiloyu.. evlenmeden önce 48 idim.. hele lisedeyken 2009 da 47 kiloydum
şimdi kaç kilosun kuzum :)
ahhhh ahhh bizim ailenin hepsi iri yarı :)
52 idim ama 50ye düşmüş olabilirim
bişey olmaz kuzum 2 kilodan sende ilahii
yok iyi oldu zaten ben yanlardan almıştım o kiloyu gıcık duruyodu şimdi dümdüz oldum
ben nereye çıksam da atsam kendimi acabaaaaaaaaaaaa :26::26::26::26:
yirim ki ben seniiii
ben çıkıyorum güzelim iyi akşamlar kendine dikkat et kocaman öpüyorum
bende sende bulursam seni yerimsonra kemiklerinide kürdan niyetine kullanırım fındığımmmmmmmmmmm
tmam bebişim çıkda hamurunu hazırla sen kolay gelsin sana canım öptüm seni kocamannn
İyi akşamlar kızlar umarım iyisinizdir .uzun oldu görüşmeyeli ama inşallah gelişem yakında buralardayım.
canımm başınız sağıolsun..Allah rahmet eylesimnnnSlm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum uzunca sohbetler etmişsiniz ben keyfsizim bugün eşimin dedesi vefat etti gece uçakla memlekete gittiler kaynımla eşim :-(( eltimle ben gidemedik bilet bulamadık kaldık eşim cok agladı gözümün önünden gitmiyo :-((
iyi akşamlarr :) nerelerdesin bakıyım senn
canımm başınız sağıolsun..Allah rahmet eylesimnnn
bennn geldimm kimse yokmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?