Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok olmuş ben girmeyelim neyse canım zaten son günlerine gelmişsin, biter bitmez başlayın çalışmalara

kuzum 2 ay ara verdim ben kpss için...2 ay benden tık olmaz artık

ohhh aferinn prensesimize..babayada hizmet ettirmiş
napalım kuzum prenses büyüyünceye kadar böle olcakk...

iyi kuzum şükür..acısı falan geçti..
eşşek sıpası dün çektirdi ama banaa
sen nasılsın..prensesimiz nasıll (kız olacak gibi gelio bana )

günaydınn bebişimmm son 3 günnn

Kız ben dün akşamı saymadım ki:)))son 4 gün:)))))

kuzum doktoramı gittin cinsiyetimi belli oldu ayy dur bayadır bakamadım diğer sayfalaraa :)

iyiyim canm çalışmaktan fırsat bulamıyorum.gebelik nasıl gidiyor

benm adet de 28 bekliyorum gelsin de erkek doktora gideyim diye eşimi dinleyip bayanlara gitmeyecem artık

hadi bakalım ne olcak
ben de bayanlara güvenmiyorum nedense erkek doktorlara daha çok güveniyorum..doktorumu kendim seçtim eşim neden kadın seçmedin diye sordu aynı cevabı verdim bana hak verdi
ama ayırıp bebeği nasıl doğurcam adamın yanında bilemiyorum
gebelikte iyi çok şükür bir sıkıntım yok

Aynen bu zamana kadar hep bayanlara gittim.bi tanesi beni iyice çileden çıkarttı.kadın alttan ultrason yapacak canımı yaktı.resmen dolma oyuyor.uzaktan uzaktan ekrana bakıyor.galiba tırnakları kırılır diye üşeniyor
Bayanlardan bi hayır göremedim ben de erkeğe gidecem.
İyi yapmışsın kadınlar ilgisiz akılları süslerinde.inşalllah sağlıkla alırsın kucağına
doğumun da sancısı zor olur sen açarsın doktora orayı düşünme kendiliğinden çıkar o

valla korkudan çok utanç var yaklaştıkça korkuya dönüşür heralde..inşallah canım çok sağol

Nerdesinizz yaaaaa kımsecıkler yok bnmde iş yerı fecı bugun anca cıktım kızlarrr napıonus kımler burdaa yaa :))

ii aksamlar kızlar adet gunume 7 gun var bugun iki defa test yaptım ikiside pozitif ve butun belırtıler fazlasıyla var fazla umıtlenmek istemıyorum ama bellı olur mu bugunlerde tecrubelı olan yardım edebılır mııı

Arkadaslar ayin 3 de son adet tarihim, 29 gun suruyor
Simdi ayin 2 adet gunum, ve 3 gundur sbahlari
Kalkinca midemde bir ekşilik ve yanma var, az oncede
Caniniz cekmesin tatli yapiyordum birden basim dondu vucudum
İsinmaya basladi dedim tamam dusuyorum, o sirada esim geldi ilgilendi afedersiniz kusmaya calistim
Cok fazla cikartamadim kopük köpüktu, sonra yemek yedim afedersinuz
Yine kustum, simdide üşüyorum sizce bu yasadiklarim
Hamilelik belirtisimi???

Canim simdimi yaptin testi?? Eger simdi yaptiysan
Sabah ilk idrarinla tekrar yap yada kan testi yaptir ins hamilesindir ve bu
Arada nasil belirtilerin var benimde 5 gun felan var belkide 6 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…