Çok olmuş ben girmeyelimneyse canım zaten son günlerine gelmişsin, biter bitmez başlayın çalışmalara
Prenses sayesinde dün çay servisini Babamız yaptıbaktı ben ayakta duramıyorum yardimci oldu..
Dün yaptığım corba kesildi ne yumurta ne un koymamisim bide iyi karistiramadim..halimi görünce yapacak bişey yok hazır corbaya talim edicez dedi garibim
iyi kuzum şükür..acısı falan geçti..
eşşek sıpası dün çektirdi ama banaa
sen nasılsın..prensesimiz nasıll(kız olacak gibi gelio bana )
günaydınn bebişimmm son 3 günnn
Prenses sayesinde dün çay servisini Babamız yaptıbaktı ben ayakta duramıyorum yardimci oldu..
Dün yaptığım corba kesildi ne yumurta ne un koymamisim bide iyi karistiramadim..halimi görünce yapacak bişey yok hazır corbaya talim edicez dedi garibim
günaydın kızlar nasılsınızzzz???
Canm nasılsın bi türlü denk gelemedik forumda
iyiyim şekerim evet ya :) hızlı ilerliyo ben de yetişemiyorum sizlere yaşlandım mı neee
sen nasılsın canım???
iyiyim canm çalışmaktan fırsat bulamıyorum.gebelik nasıl gidiyor
benm adet de 28 bekliyorum gelsin de erkek doktora gideyim diye eşimi dinleyip bayanlara gitmeyecem artık
hadi bakalım ne olcak
ben de bayanlara güvenmiyorum nedense erkek doktorlara daha çok güveniyorum..doktorumu kendim seçtim eşim neden kadın seçmedin diye sordu aynı cevabı verdim bana hak verdi
ama ayırıp bebeği nasıl doğurcam adamın yanında bilemiyorum
gebelikte iyi çok şükür bir sıkıntım yok
Aynen bu zamana kadar hep bayanlara gittim.bi tanesi beni iyice çileden çıkarttı.kadın alttan ultrason yapacak canımı yaktı.resmen dolma oyuyor.uzaktan uzaktan ekrana bakıyor.galiba tırnakları kırılır diye üşeniyor
Bayanlardan bi hayır göremedim ben de erkeğe gidecem.
İyi yapmışsın kadınlar ilgisiz akılları süslerinde.inşalllah sağlıkla alırsın kucağına
doğumun da sancısı zor olur sen açarsın doktora orayı düşünme kendiliğinden çıkar o
ii aksamlar kızlar adet gunume 7 gun var bugun iki defa test yaptım ikiside pozitif ve butun belırtıler fazlasıyla var fazla umıtlenmek istemıyorum ama bellı olur mu bugunlerde tecrubelı olan yardım edebılır mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?