Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim simdimi yaptin testi?? Eger simdi yaptiysan
Sabah ilk idrarinla tekrar yap yada kan testi yaptir ins hamilesindir ve bu
Arada nasil belirtilerin var benimde 5 gun felan var belkide 6 gun

canım oglen yaptıgımda hafif silik seklındeydi simdiki yaptıgım net bi sekılde belli oluyor
mide yanması kasıkta ara sıra gelen batmalar mide bulantıları bunlar belirtiler tuhaf ama içimde duygular olustu ılk defa bu ay
bu arada 8 aylık evliyim

canım kasıklarındakı agrılardan bellı oluyo dıe bılıyorum sende var mı bu agrı

Ay istiyordan insallah hamilesindir canim
Ama yinede kendini cok kaptirma canim cunku sonra hayal kirikligi oluyor
Gecen ay bende neler neler %99 degil dersinki %100 ama hamile degilmisim şok oldum ve uzuldum
Bu ayda korunmadim kismet diyorum herseyin hayirlisi, ama insallah hamilesindir ben bu ay bekliyecem daha
Test yapmayacam, sen birde sabah yap canim olmadi kan testi yaptir, Allahim herseyi gonlunce versin canim

ayy senınkı idrarda mı cıkmıstı özelde kan testını kacıncı gun yapıyorlar canım

canım kasıklarındakı agrılardan bellı oluyo dıe bılıyorum sende var mı bu agrı

Canim 6 yasinda kizim var ondada agridan ziyade bende yanma oluyordu, gecenlerde
Cok agrilarim vardi ama su 3 gundur agri azalmaya basladi yerine yanma ekşime
Ve bulanti bilmiyorum canim ya

Canim 6 yasinda kizim var ondada agridan ziyade bende yanma oluyordu, gecenlerde
Cok agrilarim vardi ama su 3 gundur agri azalmaya basladi yerine yanma ekşime
Ve bulanti bilmiyorum canim ya

hayırlısı ınsallah bu ay olur dıyelım o zaman :) benım ılk olacak kısmetse sız tecrubelısınız

hayırlısı ınsallah bu ay olur dıyelım o zaman :) benım ılk olacak kısmetse sız tecrubelısınız

İnan canim hic hatirlayamiyorum fazla :) sanki ilk gibi
Birsey bilemiyorum ve bu zamana kadar annemgil olsun kayinvalidemgil olsun
Hep yap yap dediler yapmadim 3 aydir istiyorum simdide kismet bu isler tabikide,

İnan canim hic hatirlayamiyorum fazla :) sanki ilk gibi
Birsey bilemiyorum ve bu zamana kadar annemgil olsun kayinvalidemgil olsun
Hep yap yap dediler yapmadim 3 aydir istiyorum simdide kismet bu isler tabikide,

:) kısmet haklısın canım bisi sorucam folık asıt kullanıyo musun sen

Kızlarrrrr.Bu sabah sonucu aldım.beta hcg 0,3 çıktı...Sağ kasıkta 20 mm kist,sol tarafta gazdan dolayı tespit yapılamadı diyor.Sol yumurtalığımda hiçbir şey göremedi.Benim sol yumurtalığımda zaten bir şeyler oluyor,fena ağrı var ve doktor göremediği halde bana adet söktürücü verdi.Burada daha önce okuduğum kadarıyla kullanmam yanlış.Çok kötü bir gün geçirdim.Hala ağrılarım var adet olmadım ve geçen aylarda ultrasonda ne kist vardı ne bir şey ve adetlerim de çok düzenlidir.Ne yapmamı önerirsiniz.Adetim 4 gün geçti.Sizce ihtimalim var mı yoksa adet söktürücü kullanmalı mıyım? ((

iyi kuzum valla yatıom iş yerınde canımı cıkardılar mahvoldum bulantılarım var biraz dınlenıyorum ya sen napıosun heyecanlı anne :)) nasıl gıdıo

canımm cevap verir misin? yazdıklarımı okudun mu beta hcg 0,3 yükselir mi ve adet söktürücü kullanayım mı?

Bitanem öncelikle çok geçmiş olsun adet söktürücünün bir zararı yok ki ben kışın 2ay adet görmedim söktürücüyü kullandıktan 5gün sonra adet oldum

Bitanem öncelikle çok geçmiş olsun adet söktürücünün bir zararı yok ki ben kışın 2ay adet görmedim söktürücüyü kullandıktan 5gün sonra adet oldum

bende hiç gecikme olmaz yalnız.Ben hamile olduğumu düşünüyorum doktor yumurtalığımı göremedi toy bir doktordu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…