Canim simdimi yaptin testi?? Eger simdi yaptiysan
Sabah ilk idrarinla tekrar yap yada kan testi yaptir ins hamilesindir ve bu
Arada nasil belirtilerin var benimde 5 gun felan var belkide 6 gun
Arkadaslar ayin 3 de son adet tarihim, 29 gun suruyor
Simdi ayin 2 adet gunum, ve 3 gundur sbahlari
Kalkinca midemde bir ekşilik ve yanma var, az oncede
Caniniz cekmesin tatli yapiyordum birden basim dondu vucudum
İsinmaya basladi dedim tamam dusuyorum, o sirada esim geldi ilgilendi afedersiniz kusmaya calistim
Cok fazla cikartamadim kopük köpüktu, sonra yemek yedim afedersinuz
Yine kustum, simdide üşüyorum sizce bu yasadiklarim
Hamilelik belirtisimi???
canım oglen yaptıgımda hafif silik seklındeydi simdiki yaptıgım net bi sekılde belli oluyor
mide yanması kasıkta ara sıra gelen batmalar mide bulantıları bunlar belirtiler tuhaf ama içimde duygular olustu ılk defa bu ay
bu arada 8 aylık evliyim
Ay istiyordan insallah hamilesindir canim
Ama yinede kendini cok kaptirma canim cunku sonra hayal kirikligi oluyor
Gecen ay bende neler neler %99 degil dersinki %100 ama hamile degilmisim şok oldum ve uzuldum
Bu ayda korunmadim kismet diyorum herseyin hayirlisi, ama insallah hamilesindir ben bu ay bekliyecem daha
Test yapmayacam, sen birde sabah yap canim olmadi kan testi yaptir, Allahim herseyi gonlunce versin canim
canım kasıklarındakı agrılardan bellı oluyo dıe bılıyorum sende var mı bu agrı
Canim 6 yasinda kizim var ondada agridan ziyade bende yanma oluyordu, gecenlerde
Cok agrilarim vardi ama su 3 gundur agri azalmaya basladi yerine yanma ekşime
Ve bulanti bilmiyorum canim ya
ayy senınkı idrarda mı cıkmıstıözelde kan testını kacıncı gun yapıyorlar canım
Canim yapabilirsin bence sikayetlerini soyle
Yaparlar bence kizimda ben idrardan ogrenmistim 1 hafta sonra yapmistim
hayırlısı ınsallah bu ay olur dıyelım o zaman :) benım ılk olacak kısmetse sız tecrubelısınız
İnan canim hic hatirlayamiyorum fazla :) sanki ilk gibi
Birsey bilemiyorum ve bu zamana kadar annemgil olsun kayinvalidemgil olsun
Hep yap yap dediler yapmadim 3 aydir istiyorum simdide kismet bu isler tabikide,
:) kısmet haklısın canım bisi sorucam folık asıt kullanıyo musun sen
Yok canim sen kullaniyormusun ?
evet kullanıyorum canım hamılelık dusunenlere mutlaka verılıyormus dıye bılıyorum
ben burdayım gecmisi okuodumm napıosun bakimm
iyi kuzum valla yatıom iş yerınde canımı cıkardılar mahvoldum bulantılarım var biraz dınlenıyorum ya sen napıosun heyecanlı anne :)) nasıl gıdıo
Kızlarrrrr.Bu sabah sonucu aldım.beta hcg 0,3 çıktı...Sağ kasıkta 20 mm kist,sol tarafta gazdan dolayı tespit yapılamadı diyor.Sol yumurtalığımda hiçbir şey göremedi.Benim sol yumurtalığımda zaten bir şeyler oluyor,fena ağrı var ve doktor göremediği halde bana adet söktürücü verdi.Burada daha önce okuduğum kadarıyla kullanmam yanlış.Çok kötü bir gün geçirdim.Hala ağrılarım var adet olmadım ve geçen aylarda ultrasonda ne kist vardı ne bir şey ve adetlerim de çok düzenlidir.Ne yapmamı önerirsiniz.Adetim 4 gün geçti.Sizce ihtimalim var mı yoksa adet söktürücü kullanmalı mıyım?((
evet kullanıyorum canım hamılelık dusunenlere mutlaka verılıyormus dıye bılıyorum
Bitanem öncelikle çok geçmiş olsun adet söktürücünün bir zararı yok ki ben kışın 2ay adet görmedim söktürücüyü kullandıktan 5gün sonra adet oldum
bende hiç gecikme olmaz yalnız.Ben hamile olduğumu düşünüyorum doktor yumurtalığımı göremedi toy bir doktordu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?