Günaydın canım hosgeldin hayirli cumalar
bu akşam rüyamda saçma birşey gördüm..
bir doktor kliniğindeyim..doktor erkek ama..
bana diyorki ne güzel hamilesin diyor bende ağlıyorum..
5 aydır bekliyorum bugünümüğ buldu..tam sınava denk geliyor doğum napıcam ben diyorum..
doktorda gülüyor..yok değil sınava denk gelmiyor..30 haziran doğum günü olucak..yani sınava 5 gün var..
sınavına göndeririz seni diyor..
ben hem ağlıyorum hem gülüyorum..
o anda eşim uyandırdı gece uyuz oldummm
bu akşam rüyamda saçma birşey gördüm..
bir doktor kliniğindeyim..doktor erkek ama..
bana diyorki ne güzel hamilesin diyor bende ağlıyorum..
5 aydır bekliyorum bugünümüğ buldu..tam sınava denk geliyor doğum napıcam ben diyorum..
doktorda gülüyor..yok değil sınava denk gelmiyor..30 haziran doğum günü olucak..yani sınava 5 gün var..
sınavına göndeririz seni diyor..
ben hem ağlıyorum hem gülüyorum..
o anda eşim uyandırdı gece uyuz oldummm
naber canım bebiş nasıl bakim
iyiyim canım çok şükür senden naber?
bebiş iyidir herhalde yaa 3eylülden beri görmedm kendisini
olsun canım görme sağlıklı nasılsa allahın izniyle.
önümüzdeki hafta salı çarşamba ikili tarama için gidicem taa ne zamandan heyecan ve telaşı bastı :S
ooo kocaman olmuş tosuncuk yaaaabizde o günleri görürüz inşallah güzel heyecanlar bunlar
aaaa 30haziran eşimin doğum günüüü :)
kuzum hayır olsun inşallah..
anaaaa gerçektir inşallah hayırlısı olsunnn
benim içime de bu doğuyo biliyo musun senin bebiş sınava denk getirmeyi bekliyo
önümüzdeki hafta salı çarşamba ikili tarama için gidicem taa ne zamandan heyecan ve telaşı bastı :S
Gunaydin kizlaarrr...anam o telas bendede var bebegim iyimi demeden kendimi alikoyamiyorum dun kusunca oh iyi dedim kusmaya bile seviniyorum :26: o degilde benim karnim buyumuo sanki cok az ayva gobegi var eskiden dumduzdu tamamda bu ayva gobegide 3 aylik icin kucuk degilmi :44:
günaydın güzel cumalarımız olsun kızlar bol hamiş haberleri ile dolu olsun inşallahhh :)
yaa gününü bile gördümm yaa töbe töbeeee
kesin öle olurrr...ama garntiye alıcaz kuzum eşim prez ile korunacak.. ( he birde doktora diyorum biz korunduk ben adetim gecikince kistim büyüdü sandım diyorum..doktorda takdir ilahi napsan diyor gülüyor..doktor 40 yıllık arkadaşım gibiydi rüyamda..gerçek hayatta öle bir doktor bulmak zor )
bu ayı atlatalımda gayri gerisi gelirrrr
korkma minnoşum belki iç karnın geniştir :) eşimin teyzesinin gelini 5.5 aylık hamile benim karnım ondan daha büyük
yaaa çok korkuyorum valla ikili taramadan sen lina da yaptıracaksın demi tatlım?
canımm cevap verir misin? yazdıklarımı okudun mu beta hcg 0,3 yükselir mi ve adet söktürücü kullanayım mı?
Evet cnm linada yaptiricam:18: toplam 95 tl tutuomus cani sagolsun minnosumun devlette ugrasamam..bende cok korkuyorum hayirlisiyla saglikli olduklarini duysaydik her yonden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?