- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
slm kızlar ben geldimmmmm
hsfb hoş geldin tatlım ben adminim
Ins. cnim ben 21 yasinDayim 2seneDir ewLiyim bebeqiDe 2-3 aydir denioruz oLmuyo :) ama sen hamilesin galiba dmi
selam hoşgeldin bebişimmm :)
amin canımmm cümlemize inşallah..
benim içim rahat kalp atışını hissediyorum sanki karnıma elimi koyunca..eşime kalsa hemen gidicez cinsiyet için ama ben 3 haftada bi doktora gitmek istemiyorum tatlım..Allah'a emanetiz..
canım sıkılıyorrr
evet canm hamileyim Allah'ın izniyle..peki nasıl korunuyodunuz canım?hap falan kullandınmı?
HosbuLduk cnim :) memnun oldum tanistiqimiza :) bu arada ismim huLya
hoşbuldum kuzucum ne yapıyosun görüşemedik hiç
AlLahm bi an once kucaqina almayi nasip eDr ins.. ewt hapLa korundum ama keske almasaydm diorum .s
maşallah genç anne olucaksın sen de demek ki...
Allah esirgesin bebişini canım..
sana sorularım var :)
ilk düşüğünden sonra test falan yaptırdın mı hiç ?
ben bugün doktora gittim çok şükür temiz çıktım..bebeğim sağlıksızmış o yüzden kalbi durmuş..
ben doktora başka testler yaptırmak istediğimi söyledim ama gerek olmadığını söyledi..ilk düşükten sonra yapılmasına gerek yok dedi.
zaten testler çok pahalı dedi.2. düşükten sonra devlet karşılıyormuş..ama ben deneme tahtasımıyım yaa
yapmadılar bana test falan
selam canım nasılsın? hayırdır neden sıkılıyor canın?
neden öyle diyosun ki tatlım ne hapla korunanlar var bırakır bırakmaz hamile kalıyo şekil a : ben
neden öyle diyosun ki tatlım ne hapla korunanlar var bırakır bırakmaz hamile kalıyo şekil a : ben
evet canım yaaa araya bayram girince görüşemedik hiç(
valla çok tempolu güzel bi bayram kına ve düğün geçirdik :))
sen naptın evine geçtinmi yoksa :)
Ins. AlLah nasip eDrSe :) sizLer kac yasindasinz
AlLahm bi an once kucaqina almayi nasip eDr ins.. ewt hapLa korundum ama keske almasaydm diorum .s
maşallah genç anne olucaksın sen de demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?