o görümcene var yaaaa bi saydırırım bi saydırırım yeminle ikinci banımı yerim haaa
gece yatınca hepinize dua ediyorum valla canım :)
Nasilsiniz bakimmmm artik telden buraya yazabiliyorum oleyy. Buschy artikin burdasin temelli dimi bebemmm
Nasilsiniz bakimmmm artik telden buraya yazabiliyorum oleyy. Buschy artikin burdasin temelli dimi bebemmm
Walla ben iyiyim cok sukur ya hic hamile gibi degilim.sen nasilsin cnm nasi gidiyo hamilelik??hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın bakıyım:)
evet evet evet geldim gari getmeeceeen
bizde sana tşk ederiz canım ne dmek her zaman beklerizArkadasLAr beni araniza kabuL etdiqinz icn cok tsk eDrim :) ama su anda calistiqm icin hemen geri yazamyrum ne olur kbkmayin
bizde sana tşk ederiz canım ne dmek her zaman beklerizkolay gelsin
kuzucummmmm hoşgeldinnnnn iyiyizzz sen nasılsın
yok güzelim sağa dönmeyin diyolar hatta sol en iyisi bi damar varmış sağdan geçen....ona baskı yapınca vücutta şişmeden başlayıp da ne iğrenç rahatsızlıklar oluyomuş anlatamam....yani o sağdaki damarı sıkıştırmıcan sola yatıcan hep..sen doğru yoldasın aynen devam kuzumya kızlar sağ tarafınıza yatın yazıyo her tarafta ama ben sol tarafıma dönüp uykuya dalabiliyorum..sola yatınca bişey olurmu yaa :S
Walla ben iyiyim cok sukur ya hic hamile gibi degilim.sen nasilsin cnm nasi gidiyo hamilelik??
Daha gitme artik ozlettin iice kendini.burada bacim takviminde 1400 gr 37cm gibi bisi yaziyo len ne yediri6on sen bu cocuga so6le bilelim :)
Walla ben iyiyim cok sukur ya hic hamile gibi degilim.sen nasilsin cnm nasi gidiyo hamilelik??
Daha gitme artik ozlettin iice kendini.burada bacim takviminde 1400 gr 37cm gibi bisi yaziyo len ne yediri6on sen bu cocuga so6le bilelim :)
yok güzelim sağa dönmeyin diyolar hatta sol en iyisi bi damar varmış sağdan geçen....ona baskı yapınca vücutta şişmeden başlayıp da ne iğrenç rahatsızlıklar oluyomuş anlatamam....yani o sağdaki damarı sıkıştırmıcan sola yatıcan hep..sen doğru yoldasın aynen devam kuzum
bilmiyorum valla ben içeri çok da sağlıklı şeyler göndermiyorum ama bu çocuk dışardan abur cubur alıp yiyo herhalde çok şişmanladı sorma
ayyy tam tersini diyecektim canm yaa anca sağa dönüp uyuyabiliyorum nasıl alışıcam sola dönüp uyumaya:S
hahahah demek dışarıdan abur cubur yiyo uygar efendi haa :)
valla ben de sağa yatıyodum da basur bile yapabiliyomuş o damarın sıkışmasıonu duyduktan sonra yatakta dönerken uyanır oldum zaten acıdan dön mek de zor artık
aaaaaaaaaaaaaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrrr Allah korusuuuunnn...
oyyyy bebiş oyyyyy sen neler yapıyosun bana böyle yaaa :S:S
kızlar hamileyken ele kına yakılırsa bişey olur mu :S
ne alaka kız kına filan:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?