Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ArkadasLAr beni araniza kabuL etdiqinz icn cok tsk eDrim :) ama su anda calistiqm icin hemen geri yazamyrum ne olur kbkmayin

Nasilsiniz bakimmmm artik telden buraya yazabiliyorum oleyy. Buschy artikin burdasin temelli dimi bebemmm

ya kızlar sağ tarafınıza yatın yazıyo her tarafta ama ben sol tarafıma dönüp uykuya dalabiliyorum..sola yatınca bişey olurmu yaa :S

ArkadasLAr beni araniza kabuL etdiqinz icn cok tsk eDrim :) ama su anda calistiqm icin hemen geri yazamyrum ne olur kbkmayin
bizde sana tşk ederiz canım ne dmek her zaman bekleriz kolay gelsin
Nasilsiniz bakimmmm artik telden buraya yazabiliyorum oleyy. Buschy artikin burdasin temelli dimi bebemmm

kuzucummmmm hoşgeldinnnnn iyiyizzz sen nasılsın

bizde sana tşk ederiz canım ne dmek her zaman bekleriz kolay gelsin

kuzucummmmm hoşgeldinnnnn iyiyizzz sen nasılsın

Iyiyim bebeeem bildigin gibi ev islerli tadilatlar ayni sen nasilsin ki acep:₩

ya kızlar sağ tarafınıza yatın yazıyo her tarafta ama ben sol tarafıma dönüp uykuya dalabiliyorum..sola yatınca bişey olurmu yaa :S
yok güzelim sağa dönmeyin diyolar hatta sol en iyisi bi damar varmış sağdan geçen....ona baskı yapınca vücutta şişmeden başlayıp da ne iğrenç rahatsızlıklar oluyomuş anlatamam....yani o sağdaki damarı sıkıştırmıcan sola yatıcan hep..sen doğru yoldasın aynen devam kuzum

Walla ben iyiyim cok sukur ya hic hamile gibi degilim.sen nasilsin cnm nasi gidiyo hamilelik??

Daha gitme artik ozlettin iice kendini.burada bacim takviminde 1400 gr 37cm gibi bisi yaziyo len ne yediri6on sen bu cocuga so6le bilelim :)

bilmiyorum valla ben içeri çok da sağlıklı şeyler göndermiyorum ama bu çocuk dışardan abur cubur alıp yiyo herhalde çok şişmanladı sorma

Walla ben iyiyim cok sukur ya hic hamile gibi degilim.sen nasilsin cnm nasi gidiyo hamilelik??

Daha gitme artik ozlettin iice kendini.burada bacim takviminde 1400 gr 37cm gibi bisi yaziyo len ne yediri6on sen bu cocuga so6le bilelim :)

bende hiç hamile gibi değilim valla canım :) bulantılar geçti artık çok şükür..ve sanki yavaş yavaş kalp atışlarını hissediyoruz eşimle :)

ayyy tam tersini diyecektim canm yaa anca sağa dönüp uyuyabiliyorum nasıl alışıcam sola dönüp uyumaya:S
hahahah demek dışarıdan abur cubur yiyo uygar efendi haa :)

ayyy tam tersini diyecektim canm yaa anca sağa dönüp uyuyabiliyorum nasıl alışıcam sola dönüp uyumaya:S
hahahah demek dışarıdan abur cubur yiyo uygar efendi haa :)

valla ben de sağa yatıyodum da basur bile yapabiliyomuş o damarın sıkışması onu duyduktan sonra yatakta dönerken uyanır oldum zaten acıdan dönmek de zor artık

valla ben de sağa yatıyodum da basur bile yapabiliyomuş o damarın sıkışması onu duyduktan sonra yatakta dönerken uyanır oldum zaten acıdan dönmek de zor artık

aaaaaaaaaaaaaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrrr Allah korusuuuunnn...
oyyyy bebiş oyyyyy sen neler yapıyosun bana böyle yaaa :S:S

Kızlar MErhaba şuan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kan testim 0,14 çıktı ben hep 2 ayda 2.5 ayda bir adet olurum en son 50 gün önce adet oldum eşimle ilişkiye 25 gün önce girdik yani normal şartlarda adet olmam için en az 1.5 2 hafta var sizce testi erken mi yaptırmışım tam iki haftadır sol kasığım ağrıyor 2 haftadır göğüslerim kocaman oldu gittikçe büyüyor uçları büyümeye bailadı uçlarına dokunamıyorum yanlarıda cok felaket agrıyor uyurken banyoda acısını her an hissediyorum bunlar bana hep belirti gibi gelmişti hatta o kadar emindimki kan testim en az 100 çıkar diye aldım negatif çıktı bu belirtileri ilkkez yaşıyorum Erken mi yaptırdım kan testini sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…