çok yoğun bi bayram geçirdik biz..hiç dinlenmeye vaktim olmadı kuzum..
bayramın ilk günü erkeklere yemek verdim ben yengenin evinde yengeler etle uğraştı ben elimi sürmedim..
2.gün benim akrabalar gezildi..
3.gün kına vardı popom yer görmedi desem yeri var..
4.gün düğün vardı deli gibi oynadım halay bile çektim sen düşün :)
cumartesi günü kardeşim gezmek istedi avm gezdik akşam annemlere geçtik eşimde oraya geldi dolayısıyla dinlenemedik..
pazar sabah kahvaltıya annemlere gittik saçımı falan kestirdim kendimi yeniledimakşamda eşimin amcasıgile yemeğe gittik hepberaber..
yani bi günde evde kalıp dinlenemedik:S
Ne guzel olmus evde oturulmaz ki bayramda:) bende 2 gundur evdeyim cok sukur cok yorucuydu bayrammm
Canim orda yanlis hesap oldu duzeltemedimde hep tlfndan girdigim icin aslinda 20 haftalik olcak carsamba daha da buyuk yani baya tekmelere basladi sipa :) 3 kilo aldim buarada pofff
çok yoğun bi bayram geçirdik biz..hiç dinlenmeye vaktim olmadı kuzum..
bayramın ilk günü erkeklere yemek verdim ben yengenin evinde yengeler etle uğraştı ben elimi sürmedim..
2.gün benim akrabalar gezildi..
3.gün kına vardı popom yer görmedi desem yeri var..
4.gün düğün vardı deli gibi oynadım halay bile çektim sen düşün :)
cumartesi günü kardeşim gezmek istedi avm gezdik akşam annemlere geçtik eşimde oraya geldi dolayısıyla dinlenemedik..
pazar sabah kahvaltıya annemlere gittik saçımı falan kestirdim kendimi yeniledimakşamda eşimin amcasıgile yemeğe gittik hepberaber..
yani bi günde evde kalıp dinlenemedik:S
oooo sen şimdiden 3 kilo alırsan 9 aya kadar yarım dünya olursun az yeeeee
kız güldürdün beni popon yerdemi şimdi
hem niye okadar çok oynuyosun bakıyım kızarım sana bebişi unuttun heralde arkasında teyzesi var unutma ona göre
fıstıklar size doyum olmuyo ama çıkmam lazım kaynım iş dolayısıyla şehir dışına gitti eltimde bende şimdi dışarı çıkıcaz biraz gelince görüşürüz öptüm ama sizi değil minnoşları yeğenlerimi hıhh
doğum günün kutlu olsun canım :)
doğum günün kutlu olsun canımmmm
sinem nasılsın yavrum görüşmeyeli naz sendemi açıksın tatlım bebişleriniz nasıl
merhaba kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım..iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Allah iyilik versin kuzucum ben de nasıl olayım işte kendimi toparladım baya.. yarın doktor kontrolü var inşallah kötü bişey söylemez doktor
15 günü atlattım çok şükür.. ama hala kahverengi lekelenmelerim oluyor..
inşallah bu da geçer adet olurum en yakın zamanda
aklına sakın kötü bişey getirme bitanem..lekelenme normal mi bilmiyorum çnkü bende kanama çok az sürdü ve kesildi öyle lekelenme falan olmadı..
doktor bana 30gün sonra adet olursun demişti ama benim normal döngümde 28.günde adet oldm..
tamam canım getirmem.. doktor bana 1 hafta kanaman olur demişti..çok az az kanamam oldu şimdi de kahverengi lekelenmeye dönüştü..baya azaldı.. yani alsında benim adetim de biterken kahve lekeler olur.. bana adet ne zaman olacağımı söylemedi.. kimisi 40 gün sonra olursun diyor.. bakalım ne zaman olacağım sabırsızlıkla bekliyorum..hemen yeni bebek için çalışmaya başlayacağım..
tatlım nasılsın moralini yüksek tutuyosundur umarım. lekelenme normal diye biliyorum kimisinde 40 gün sürüyo sağlıklı olda onlar önemli değil sonrada hemen çalışmalara başla iyi haberler bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?