canım ben seni gayet iyi anlıyorum sadece biraz kırılmıştım sen sildin sandım ama şimdi kırgınlığım geçti. senin elinde olan bişey değil bitanem arkadaşlığımız bitmez sen canını sıkma:13::13:
iyiyim kuzucum sen nasılsın bakimhe valla bitirdim işlerimi rahat rahat yazıyorum size
maşallahhhh allah nazarlardan korusun o odayı
hoooop naber gençlikkkk
allah'a şükür bende iyiyim ama şu mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum yani anlıcağın açım işin tuhaf tarafı hiç kusmuyorum sadece midem bulanıyor
bizim yüzümüzden kırgınlık yaşamayın tatlım ben diğer kızlara da söylerim anlayışla karşılarlar merak etme
hoş geldin tatlım hey maşallah doğumada az kalmış hadi bakalım allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin paşanı inşallah
hoooop naber gençlikkkk
yakında atlatırsın bitanem bu dönemleri sonra rahatlarsın
amin güzelim darısı herkesin başına...anam bir dönüşü var içerde anlatamam...o kıpraştıkça ben sırıtıyorumçok hoşuma gidiyo langur lungur oynaşması anlıcaan sürekli sırıtık moddayım
amin evet darısı başımıza inşallah ne güzel bir duygu için kıpırdamalarını hissetmek ben en son kızımda hamileyken yaşadım diĞerleri nasib olmadı inşallah bu seferki gebeliğim sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğuma kadar sürer
oo kanka naber yaahoşgeldin sırıtık :)
inşallah canım rabbim hayırlısıyla bebeişlerimizi sağlıklı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahamin evet darısı başımıza inşallah ne güzel bir duygu için kıpırdamalarını hissetmek ben en son kızımda hamileyken yaşadım diĞerleri nasib olmadı inşallah bu seferki gebeliğim sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğuma kadar sürer
günaydın şekerler.
benim kırmızılar dün geldi. bugün bi tahlilim vardı onu yaptırdım bakalım sonuç gelince yine haber veririm. size :)
siz neler yapıyorsunuz? keyifler yerinde mi?
günaydın canım bizim keyifler iyi ya nasıl olsun tepiklerle cebelleşiyozz
günaydın şekerler.
benim kırmızılar dün geldi. bugün bi tahlilim vardı onu yaptırdım bakalım sonuç gelince yine haber veririm. size :)
siz neler yapıyorsunuz? keyifler yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?