ya geçen kına vardı yaa bende kına yaktım şimdi aklıma geldi bişey olurmuydu ki :S
yok kız ne olacak hiç bişeycik olmaz sen içini ferah tut
adet düzensizliğin olduğu için kesin bir şey söylemek mümkün değil canımİlişkiden 23 gün sonra yapılan gebelik testi doğru sonuç verir mi 2 ayda bir adet olsan bile lütfen bilgilerinizi paylaşın kızlar
aman ne bileyim aklıma geldi çocuğum kınalı doğmaz demi :)
adet düzensizliğin olduğu için kesin bir şey söylemek mümkün değil canım
töbe töbe o nerden geldi kız aklına
o kadar çok istiyordum ki hamile olmayı 0.14 ü gordum yıkıldım 200 olacağına emin gibi gittim ilkkez çocuk istiyordum ilk denememdi o zaman bir daha kan testi yapmama da gerek yoktur
o kadar çok istiyordum ki hamile olmayı 0.14 ü gordum yıkıldım 200 olacağına emin gibi gittim ilkkez çocuk istiyordum ilk denememdi o zaman bir daha kan testi yapmama da gerek yoktur
sen daha ilk denemede kendini böyle yıpratırsan ohhooooo hamile kalınca naparsın acaba :S
aynanın karşısında saçımı topluyodum elimin içindeki kınayı gördm :) anam dedimmmm çocuğum kınalı mı doğar acaba
sen daha ilk denemede kendini böyle yıpratırsan ohhooooo hamile kalınca naparsın acaba :S
Bebekten çok bebeğin babasını istiyorum onun kucağında benim çocuğum olsun o bebeğin hareketlerine birlikte bakalım gülelim istiyorum 2yılım onun aklına gelmeye calışmakla geçiyor hem var hem yok sadece onunla bir bebeğimiz olsun istedim vücutta kendi kendini hamile yaptı sanırım belirtilerim o kadar kuvvetliydi ki
Bebekten çok bebeğin babasını istiyorum onun kucağında benim çocuğum olsun o bebeğin hareketlerine birlikte bakalım gülelim istiyorum 2yılım onun aklına gelmeye calışmakla geçiyor hem var hem yok sadece onunla bir bebeğimiz olsun istedim vücutta kendi kendini hamile yaptı sanırım belirtilerim o kadar kuvvetliydi ki
eşinin dikkatini çekmek için mi çocuk sahibi olmak istiyosunuz anlamadım:S
tatilden dönüp bugun hemen kontrolüne koşan anne geldi :))
ikili tarama testimizde usg sonuclarımız cok ii şükürler olsun
kan verdik onun sonucunu bekliyoruz :)
annesine benzio ::) hep yan yatıo benım fındıgım :) maşallah nazar değmesin
kızlar hepinizi özledim valla neler yaptınız haberler varmı
yenı hamişler varmı :) diğer anne adaylarımız nasıı
ohhhh çok şükür kuzum hoşgeldin :)
serbest beta hcg değerin kaç çıktı?
hosbulduk bıtanem yaa :))
o da acıkmadı bugun verdik kanı bakalım cıkınca yazarım artık cok meraktayım
doktor agzından bebek paralel durursa erkek bişey olursa kız dedi ama anlayamadım orayı bazende tutmuyor dedi
heyecandan anca bebişi izledim sizinki parelel erkek olabilir diyip güldü
artık batılmıydı valla heyecandan duyamadım bile tek sordum ensesi kac burun kemigi kactı
hmm olsun bakalım kuzum çok şükür:) kaç çıktı ense kalınlığı?
1.15 cıktı cnm şükürler olsun rabbim herkese güzel sonuclar nasip eylesin AMİN :)
Benimde 1.0 cikmisti canim..maşallah maşallah. .
evet cnm şükürler olsun rabbime :) bizimki cok hareketli ya seninde öylemi sinem ay gözüm korkuyor öyle hareketli gördükcekendimi klasik müziğe verdim sakin ol cocuuumm diyorum artık D:
Allah iyilik versin kuzucum ben de nasıl olayım işte kendimi toparladım baya.. yarın doktor kontrolü var inşallah kötü bişey söylemez doktor
15 günü atlattım çok şükür.. ama hala kahverengi lekelenmelerim oluyor..
inşallah bu da geçer adet olurum en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?