Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlişkiden 23 gün sonra yapılan gebelik testi doğru sonuç verir mi 2 ayda bir adet olsan bile lütfen bilgilerinizi paylaşın kızlar

adet düzensizliğin olduğu için kesin bir şey söylemek mümkün değil canım

töbe töbe o nerden geldi kız aklına

aynanın karşısında saçımı topluyodum elimin içindeki kınayı gördm :) anam dedimmmm çocuğum kınalı mı doğar acaba

tatilden dönüp bugun hemen kontrolüne koşan anne geldi :))
ikili tarama testimizde usg sonuclarımız cok ii şükürler olsun
kan verdik onun sonucunu bekliyoruz :)
annesine benzio ::) hep yan yatıo benım fındıgım :) maşallah nazar değmesin
kızlar hepinizi özledim valla neler yaptınız haberler varmı
yenı hamişler varmı :) diğer anne adaylarımız nasıı

ohhhh çok şükür kuzum hoşgeldin :)
serbest beta hcg değerin kaç çıktı?

ohhhh çok şükür kuzum hoşgeldin :)
serbest beta hcg değerin kaç çıktı?

hosbulduk bıtanem yaa :))
o da acıkmadı bugun verdik kanı bakalım cıkınca yazarım artık cok meraktayım
doktor agzından bebek paralel durursa erkek bişey olursa kız dedi ama anlayamadım orayı bazende tutmuyor dedi
heyecandan anca bebişi izledim sizinki parelel erkek olabilir diyip güldü
artık batılmıydı valla heyecandan duyamadım bile tek sordum ensesi kac burun kemigi kactı

hmm olsun bakalım kuzum çok şükür:) kaç çıktı ense kalınlığı?

evet cnm şükürler olsun rabbime :) bizimki cok hareketli ya seninde öylemi sinem ay gözüm korkuyor öyle hareketli gördükce kendimi klasik müziğe verdim sakin ol cocuuumm diyorum artık D:

Tekmelemeye baslasin ozaman gor hareketi sen :) sabahlari uyandiran geceleri rahat uyutmayan bi bebegim var kipir kipir uyumuyo mu bunlar hic ya :)))

İyi geceler kuzular nasılsınız bakalim bu arada aramıza yeni katılan bir arkadaşımız var sende hoş geldin canım aramıza inşallah sende en kısa zamanda göbüşünde bebeğini görürsün

inşallah canım en yakın zamanda adet olursun o adetin bittikten sonrada tekrar hamile kalıp sağlıkla bir sıkıntı yaşamadan bebeğini doğurursun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…