günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
afiyet olsun bacım bende kahvaltımı yaptım işimi bitirdim oturdum pc başınagünaydın kuzum..iyiiym valla kahvaltı yaptım oturuyorum sen napıyosun bakıyım :)
Canim ben silmeDim sizi ne oLur dariLmayin bna msj atamiorum gonDrmyo msjimi
afiyet olsun bacım bende kahvaltımı yaptım işimi bitirdim oturdum pc başına
valla canım ben sana msj atabiliyorum ama beni silmişsin. bende görünce şaşırdım acaba ne oldu filan die de düşünmedim değil hani
9.30 da uyandımheyy maşallah :))) ne ara kalktında işini bitirdin :)
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
9.30 da uyandım
günaydın canım benim
afiyet olsun bacım bende kahvaltımı yaptım işimi bitirdim oturdum pc başına
valla canım ben sana msj atabiliyorum ama beni silmişsin. bende görünce şaşırdım acaba ne oldu filan die de düşünmedim değil hani
günaydın canım hoşgeldin :)
hmm fazla yorma kendini tatlımben bugün yaparsam bi tek evi süpürürüm..yemek var akşama..
Canim esim silmis diyorum ya cok uyuz tanimadigi kisileri istemyormus faln filan ne olur dariLmayin bana ..
hmm fazla yorma kendini tatlımohh ne güzel yemeğinde varmış
tamam canım önemli değil
yormuyorum zaten canm yaa :) boş odam ütü dolu
canım ben seni gayet iyi anlıyorum sadece biraz kırılmıştım sen sildin sandım ama şimdi kırgınlığım geçti. senin elinde olan bişey değil bitanem arkadaşlığımız bitmez sen canını sıkma:13::13:Arkadsliqimizn bitmesini istemyrum
iyiyim kuzucum sen nasılsın bakim38s bebeğim sen nasılsın oh işleride bitirmişsin :)
yormuyorum zaten canm yaa :) boş odam ütü dolu
canım ben seni gayet iyi anlıyorum sadece biraz kırılmıştım sen sildin sandım ama şimdi kırgınlığım geçti. senin elinde olan bişey değil bitanem arkadaşlığımız bitmez sen canını sıkma:13::13:
iyiyim kuzucum sen nasılsın bakimhe valla bitirdim işlerimi rahat rahat yazıyorum size
maşallahhhh allah nazarlardan korusun o odayı
Bak buna cok sewindim dun gece hc konusmadim onunla zaten, tahmin ede bilyrum oyle birsey bnada yapilsa Bende kirilrdm .. obur kizlarada soyle ltfn kirilmasnlar bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?