Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kuzum..iyiiym valla kahvaltı yaptım oturuyorum sen napıyosun bakıyım :)
afiyet olsun bacım bende kahvaltımı yaptım işimi bitirdim oturdum pc başına
Canim ben silmeDim sizi ne oLur dariLmayin bna msj atamiorum gonDrmyo msjimi

valla canım ben sana msj atabiliyorum ama beni silmişsin. bende görünce şaşırdım acaba ne oldu filan die de düşünmedim değil hani

heyy maşallah :))) ne ara kalktında işini bitirdin :)

Canim esim silmis diyorum ya cok uyuz tanimadigi kisileri istemyormus faln filan ne olur dariLmayin bana ..

Arkadsliqimizn bitmesini istemyrum
canım ben seni gayet iyi anlıyorum sadece biraz kırılmıştım sen sildin sandım ama şimdi kırgınlığım geçti. senin elinde olan bişey değil bitanem arkadaşlığımız bitmez sen canını sıkma:13::13:
38s bebeğim sen nasılsın oh işleride bitirmişsin :)
iyiyim kuzucum sen nasılsın bakim he valla bitirdim işlerimi rahat rahat yazıyorum size
yormuyorum zaten canm yaa :) boş odam ütü dolu

maşallahhhh allah nazarlardan korusun o odayı

Bak buna cok sewindim dun gece hc konusmadim onunla zaten, tahmin ede bilyrum oyle birsey bnada yapilsa Bende kirilrdm .. obur kizlarada soyle ltfn kirilmasnlar bna

Bak buna cok sewindim dun gece hc konusmadim onunla zaten, tahmin ede bilyrum oyle birsey bnada yapilsa Bende kirilrdm .. obur kizlarada soyle ltfn kirilmasnlar bna

bizim yüzümüzden kırgınlık yaşamayın tatlım ben diğer kızlara da söylerim anlayışla karşılarlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…