Ilk buraya yazmistim hamile oldugumu 2.3 haftalik biseydi kaybetmekten korkuyorum demistim destekcim olmustunuz dun aksam 8 de 12 saatlik sanci sonrasi oglumu sag saglim kucagima aldim.normal dogum yaptim ama bebegim iri oldugu icin baya hasar vererek cikti bana hala hastanedeyimdarisi tum anne adaylarimiza anne olmak isteyenlerimize olsun insallahhhh:)
Ilk buraya yazmistim hamile oldugumu 2.3 haftalik biseydi kaybetmekten korkuyorum demistim destekcim olmustunuz dun aksam 8 de 12 saatlik sanci sonrasi oglumu sag saglim kucagima aldim.normal dogum yaptim ama bebegim iri oldugu icin baya hasar vererek cikti bana hala hastanedeyimdarisi tum anne adaylarimiza anne olmak isteyenlerimize olsun insallahhhh:)
Sen nasilsin tatlim bebis nasil cinsiyet hala belli olmadimi merak ediyorum valla
ayyyyşşş teyzesi yesin onu
pazartesi yaz mutlaka tatlım sabırsızlıkla bekliyorum çok merak ettim valla
Naz, canımm benim maşaallah sana normal doğurmuşsun çok şükür diyelim, eminim çok zor olmuştur bi de bebek iriyse.. Allah mükafatını vermiş sağ salim doğmuş oğluşun çokkk seviindimm
Kuşummm Oğluşumuz geliyyoooor
Allah tüm isteyenlere versin, başta size :103:
slm kızlar uzun zaman oldu foruma girmeyeli nasılsınız bakalım
canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim ya. burda heyecanını paylaşan arkadaşlarım yavrularınızı kucaklarınıza aldınız. rabbim analı babalı büyütsün umarım hayırlı evlat olurlar. hamile olanlarda sag salim bi avazda doğururlar inşallah teyzesinin yeğenlerini. we hamile olmayı dileyen tüm güzel anne adayları rabbim en kısa zamanda müjdenizi werir inşallah. amin
Aminn Allah saglik sihhat vrsin oglunyzaslm kzlar bende uzun zaman ugramıyordum benım oglusum baza buyudu teyzelerı darısı sızleere olsun ınsallah
canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim ya. burda heyecanını paylaşan arkadaşlarım yavrularınızı kucaklarınıza aldınız. rabbim analı babalı büyütsün umarım hayırlı evlat olurlar. hamile olanlarda sag salim bi avazda doğururlar inşallah teyzesinin yeğenlerini. we hamile olmayı dileyen tüm güzel anne adayları rabbim en kısa zamanda müjdenizi werir inşallah. amin
Aminn Allah saglik sihhat vrsin oglunyza
Cok sagolun ya ben haber beklynletdenm insallah nisan ayi ugurlu gelir..
Canım inşallh bu ay uğurlu olur hepimiz için
amin Rabbim hepimizi sevindirsin ...
Sen ne kadarlık evlisn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?