canım git vakit erkenken hemen sağlık ocağına kan ver adetin gelmezse erken öğrenmiş olursun..adetin gelirse sonuç almaya gitmezsin...hadi hadi nolurrr...
işten izin almam sıkıntı yoksa çoktan gidicemde:18::18: ama idrar testi yaptım sabahtan negatif ama adet belirtim de hiç yok off kafam çok karışık:18:
adet belirtisi oluyo ama gelmiyo bebeğim o durumda...ayrıca boşuna para harcama idrar testine...bu hcg değerleri 3 içinde kanda kendni gösterirmiş ama idrarda görünmesi 1 hafta-10 günlük bi işmiş...ayy nasıl öğrencez...iş çıkışı ver madem kanı hemen dağılmıyor sağlık ocağı bildiğim kadarıyla..yada hemen bir özel hastanede yaptır iş çıkışı o da olur bak
ayy hadi bakalım inşallah bi bebiş haberi gelirde beraber halay çekeriz
bak gebelik takvimimde bugün ne yazıyor...ilk iki cümle içimi kıpır kıpır yaptı gene kızzz
büyüdü gitti evlatcım ya ben bunun 0.15 mm olduğunu biliyorum yarım milim bile yok düşünsene...şimdi büyümüş de 16 mm olmuş bile anasının guzusuuuuu:2:
bebeğimmmm benim yerime dokunsana hadii göbişine
büyüdü gitti evlatcım ya ben bunun 0.15 mm olduğunu biliyorum yarım milim bile yok düşünsene...şimdi büyümüş de 16 mm olmuş bile anasının guzusuuuuu:2:
ayyyy çok duygusalız bugün canım benim yaa bir mucizeyi içinde taşımak olağanüstü bişey olsa gerek
ya benim atar damarım mı yoksa onun kalbi mi anlayamadığım bi seyrime kıpırtı var sanki pıtpıtları elimle hissediyor gibiyim ama anlamıyorum hangimizden geliyor bu...bak gene geldi elime o seyrime...teyzesi için dokunduğumu anladı da ondan mı bebişim yaptı sesi anlamadım
hani anneler der ya göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar diye demek ki haklılarmış
daha dur bakalım bi doğumu olsun sonra 40ı çıkacak dişleri çıkacak yaniii görecek çoook günümüz olacak
yeter ki sevinçten ağla bebeğim
Günaydııınnn kızlaaaarr :) İnşallah hepimiz için çok çok güzel bir gün olur :)
buschy benimde karnımda çok seyrime oluyor atıyo içimde bişeyler pıt pıt :))
huuuuuvvvv saat 08.59 ben hazırlanıp gideyim inşallah sıraya yakalanmam...yakın sağlık ocağı hemen dönerim inşallah kızlar... çok öptüm hepiciğiniziiii
Günaydııınnn kızlaaaarr :) İnşallah hepimiz için çok çok güzel bir gün olur :)
buschy benimde karnımda çok seyrime oluyor atıyo içimde bişeyler pıt pıt :))
iki hafta önce de oluyo muydu yoksa ben mi kendi kendime gelin güvey oluyorum acaba...sen11. haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?