Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah güzelanne adayları.sohbetin dibne
vurmuşsunuz.herkese hayırlı akşamlar.
ben ancak musait olm.
şimdide kurt gibi acıktım.yemek yapıyorum.
adeti gelen arkadaşlar yeni ayınız hayırlı olsun.
rabbim biran önce ebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

hayırlı akşamlar canımm... kolay ggelsin ve afiyet olsun Allah herkezin dileğini muradını versin en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallahhh

amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

tesekkürler güzel anneler.bene adetimim
bitmesini bekliyorum.
bebişlerin önü açıldımı yapabildiğiniz kadar bebiş yapın
arkadaşımın biricik evlaını kaybetti.
çeşke çeşke diyip duruyor.birden fazla olaydı diye

kızlar ben çıkıyorum yarın sabah sağlık ocagına gidicem eşimle.... geç gelebilirim buraya. inş. güzel haberlerle dönerim dua edin bana ne olur:18::18::18:... öpüyorum sizleri görüşmek üzere seviyorum sizi bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiii :79::79:

Son düzenleme:

hayırlı haberlerle gel.
insallah göbüşte bebiş vardır.
heyecan dorukta:18:

kızlar sohbetiniz kıskandıracak kadar uzamış

ben arada yazıp kaçıyorum kürtaj olan arkadaşa geçmiş olsun
38 s inş hayırlısı olsun
ben hala adet olmadım doktora da gidemedim
ama afedersiniz pelte gibi bişiler geliyor peçeteye sanırım adet olacam

selamün aleyküm bayanlar
ilk ay hastalığımın ardından b-ir hafta kanamam oldu diğer ay bir hafta kokusuz su gibi sonra biraz koyu bir hafta kadar bu ay akıntım oldu ufak leke de karnım şişmesi beni şüphelendiriyor ama en önemlisi böyle akındı olur mu ne koyduysam korumak için taştı ayrıca bu ay ciddi kasıklarım ağrıdı ama kısa sürdü hastalanmama daha var kısmetse inşeallah olmam ama alttan mayene den öylesine bunalıyorum ki her randevu alışımı iptal ettim yardımcı olur musunuz

hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

canim benimde sag kasigim agriyo yumurtlama doneminden heralde hayir olsun bebis olsun insallaahh

inşallah canım aminn.önceki aylarda yaşamamışım gibi sanki ya da dikkat etmiyordum herhalde.sabah uyandım baya hissettirdi kendini ağrı.

38s canım yeni bat 19 haziran yedik yine kırmızı kartı((
diğer aya güzelim moral bozmak yok tamam mı

çook şey kaçırdın valla canım dün muhteşem bi gün oldu yaa
bu günlerini iyi değerlendir canım o zaman

azıcık öyle oldu valla sohbet bayağı bi koyuydu

sağol canımm benim sen daha gitmedin mi ya doktora

gene erkenden damlamışız :)sen dükkan sahibi ben çırak gibi açtık dükkanı usta günaydın güzel ustam ben sağlık ocağına gidicem bugün aradılar da gider gelir öyle girerim diyodum eşimle uyandım gene 9 gibi çıkarım...muhabbeti koyulaştırmayalım ama yoksa gidemem:26::26:

hehehe günaydın güzelim valla öyle ya bekçi gibiyiz
tamam canım havadan sudan konuşuruz o zaman

hehehe günaydın güzelim valla öyle ya bekçi gibiyiz
tamam canım havadan sudan konuşuruz o zaman

en azindan ben gidene kadar :) yalnız hakkatten dün ne olmuş bize ya nerden baksan 8 kız falandık hepimizin de bir çenesi düştü bir çenesi düştü...yetişemeyen arkadaşlar üzülmeyin ama siz bir geveze olun karşınızdaki iki geveze olur bu topikte... çenemize parmaklarımıza sağlıkk

iyiyim kuzum bende batım bugün veya yarın bakalım çok heyecanlıyım lavaboya gidemiyorum korkumdan

canım git vakit erkenken hemen sağlık ocağına kan ver adetin gelmezse erken öğrenmiş olursun..adetin gelirse sonuç almaya gitmezsin...hadi hadi nolurrr...

ayyy valla kime cevap yazacağımı unutuyordum yaa
ama süperdi yani tadı damağımda kaldı desem yeridir
gerçekten parmaklarımıza sağlık
ama bizim kızlarda güzelmiş haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…