maşallah güzelanne adayları.sohbetin dibne
vurmuşsunuz.herkese hayırlı akşamlar.
ben ancak musait olm.
şimdide kurt gibi acıktım.yemek yapıyorum.
adeti gelen arkadaşlar yeni ayınız hayırlı olsun.
rabbim biran önce ebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
ben ancak musait olm.
canim benimde sag kasigim agriyo yumurtlama doneminden heralde hayir olsun bebis olsun insallaahh
kızlar ben çıkıyorum yarın sabah sağlık ocagına gidicem eşimle....geç gelebilirim buraya. inş. güzel haberlerle dönerim dua edin bana ne olur:18::18::18:... öpüyorum sizleri görüşmek üzere seviyorum sizi bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiii :79::79:
kızlar ben çıkıyorum yarın sabah sağlık ocagına gidicem eşimle....geç gelebilirim buraya. inş. güzel haberlerle dönerim dua edin bana ne olur:18::18::18:... öpüyorum sizleri görüşmek üzere seviyorum sizi bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiii :79::79:
canim benimde sag kasigim agriyo yumurtlama doneminden heralde hayir olsun bebis olsun insallaahh
diğer aya güzelim moral bozmak yok tamam mı38s canım yeni bat 19 haziran yedik yine kırmızı kartı((
kızlar bugün pazarımız vardı anneme de gitmiştim bir geldim sayfa 650çok güzel bir gün olmuş bu seferlik kaçırdım herkese iyi akşamlar diliyorum.bu arada benim kasıklarımda ağrı var yumurtlama dönemim diye sanırım
ben ancak musait olm.
kızlar sohbetiniz kıskandıracak kadar uzamış
ben arada yazıp kaçıyorum kürtaj olan arkadaşa geçmiş olsun
38 s inş hayırlısı olsun
ben hala adet olmadım doktora da gidemedim
ama afedersiniz pelte gibi bişiler geliyor peçeteye sanırım adet olacam
gene erkenden damlamışız :)sen dükkan sahibi ben çırak gibi açtık dükkanı ustagünaydın güzel ustam ben sağlık ocağına gidicem bugün aradılar da gider gelir öyle girerim diyodum eşimle uyandım gene 9 gibi çıkarım...muhabbeti koyulaştırmayalım ama yoksa gidemem :26::26:
günaydınn şekerlerrrrnasılsınız bakalımm
hehehegünaydın güzelim valla öyle ya bekçi gibiyiz
tamam canım havadan sudan konuşuruz o zaman
günaydınnnnn iyiyiz bebeğim sen nasılsın
iyiyim kuzum bendebatım bugün veya yarın bakalım çok heyecanlıyım lavaboya gidemiyorum korkumdan
en azindan ben gidene kadar :) yalnız hakkatten dün ne olmuş bize ya nerden baksan 8 kız falandık hepimizin de bir çenesi düştü bir çenesi düştü...yetişemeyen arkadaşlar üzülmeyin ama siz bir geveze olun karşınızdaki iki geveze olur bu topikte... çenemize parmaklarımıza sağlıkk
iyiyim kuzum bendebatım bugün veya yarın bakalım çok heyecanlıyım lavaboya gidemiyorum korkumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?