Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim hepinizi korkmak değil bilmiyoruz formu kullanmayı biraz ondan 26 yaşındayım temmuzda 2. yılım dolucak evliliğimde nisan ayına kadar bebiş düşünmedik nisan adetimden sonra korunmadık ama nisan ayımız boş geçti şimdide her an adet gelebilir onu bekliyorum erken oldu biraz ama test yaptım negatif çıktı moralim bozulduğuyla kaldı şimdide ikide bi idarra gelir gibi yok sökülecem sanırım.

olsun be canım nolcak bu ay adet olan arkadaşlarla hep bareber hırs yapıp önümüzdeki ay hepiniz birden hamile kalıcaksınız inşallahh...hiç moralini bozma...

idrar testi yapmıcam ben bida insanın canını çok sıkıyor:18:

daha bişey belli değil işte bilemiyorum .yaklaşık 1,5 haftadır istemsiz gaz var ve kasıklarımda iğne batar gibi idarırımı yapıp kalkareken zorlanıyordum doğum yapacan kadın gibi kasıklarımda ağrılar vardı.Bende acaba mı diye düşünüyordum hep kırmızıları görmeden bişey diyemiyorum. işte

idrar testi bizlere göre değil arkadaşlar bizler gayet sabırsız gayet çatlak kişilikleriz...adetimiz gelmicek de üstünden bir hafta geçcek de aaa niye gelmedi acaba hamile miyim dicez de umursuz umursuz anca öyle işe yarıcak lanet olası test!!! kan testi candır can

alışırsın canım zamanla forma ve bizlere
inşallah en kısa zamanda bebişin olur tatlım. hemen moral bozmak yok öyle tamam mı

hiiiiii o ağrılar normal değil canımmmmm!!! bence kesin hamilesin

Aynen evde zaten bi tane vardı onuda kullandım bundan sonra adetim geçer kan testine direk
ağzından bal damlıyor olmayı çok istiyorum ama nasip bakalım Allah herkese hayırlı evlat versin geçen kandilde arkadaş çalışmalara başladığımızı bilmeden üstüne annelik çökmüş bebemi var dediğinde Allah söyletti demiştim ama bilmiyorum ya şimdede akıntı gelmeye başladı kasığımda ağrı herşeyden mana çıkarmaya çalışıyorum sanırım.

öyle olur zaten akıntı da olur adet ağrısı da olur...bunlar da gebelik belirtisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…