Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim de size kötü bi haberim var...bu akşam yemeğe davetli olma ihtimalimiz vardı bi yere eşim aradı az önce olmamış o iş yani ben sabahtan beri mutfağın önünden bile geçmedim ama acil yemek hazırlamam lazım 5te kocam geliyo...velhasıl kelamkendinize iyi bakın 1 saate kadar nasıl halletcem ben hem mutfağı toplayıp hem yemek yapmayııııı

canım kolay gelsin kendine çook dikkat et bende çıkacağım şimdi görüşürüz öpüyorum bebeğimmm

Selamlar beni de listeye ekleyin lütfen sat 10 Mayıs bat 7 Haziran
14 aylık evliyim ve ilaç kullanıyordum. Bu ayın başında bıraktım.
Şu günlerde kendimi bir değişik hissediyorum psikolojik mi gerçek mi bilmiyorum ama 2 hafta sonra öğrenirim nasılsa:))

bugünlük benden bu kadar kızlar sabah 7.45te burdayım öpüyorum hepinizi
adves26 sende tekrardan hoş geldin by by

Son düzenleme:
kızlarr masallah sohbet koyu yetısemıyorum sıze valla ohh oh fotolar paylasılmıs ben goremedım hıcbırınızı bı elifimi biliyorummm bn koymama gerek yok var zatenn ama arkadaslarımı merak etttım sımdııı

ben geldim bugün ablamla biraz gezindik.Mera22 canım ban aözelden msj atar mısın o testleri aldığın siteyi önümüzdeki ay olmazsa ben de alırım belki

hepside birbirinden güzel koyarlar yarın görürsün canımm benim nereye kayboldun sen bugün bi ara yoktun uzun süre

hepside birbirinden güzel koyarlar yarın görürsün canımm benim nereye kayboldun sen bugün bi ara yoktun uzun süre

canım msj dada yazdım ya komşular arasında tatsız olaylar yasandı ay sinirlerim bozuldu sanırım grıp olucam stresten heralde uff insanlarrr insanlarrrr:44:

mrb canım hoş geldin
tamam ekleyeyim yaşını da yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…