Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanı işte yazıyor ya sendede bıtanemle evlenelı şukadar tarıh dıye..bende ondan ıstıyorum ..nerden yapcam bu forum ımzasını .....

profil- hakkımda- evlilik panosunu düzenle yanındaki kalem işaretine bas ordan düzenlersin

Kizlar kan testi yaptırdım, negatif :) Beni de eleyebilirsiniz bu ay. Daha çok beklerim ben

Kizlar kan testi yaptırdım, negatif :) Beni de eleyebilirsiniz bu ay. Daha çok beklerim ben

evleneli daha 1 yıl olmuş. hiç üzülme. hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin Allah.
1 yıl 11 ay diyor 2 yıla yaklaşmış gerçi..
ama yine de çok değil.

Son düzenleme:
Merhaba, tesadüfen gördüm başlığı ben de geldim

Ben de bu ay bıraktım korunmayı. Bat 5 nisan gibi. Ben de merak içindeyim açıkçası ya tutarsa diye. Yumurtlama dönemini geçtikten sonra belirtiler görülür mü acaba? Görülürse nelerdir onlar ? yoksa illaki adet tarihine kadar beklemek mi gerekiyor? Bir kere başarısız bir gebelik geçirdim 7 hafta sürdü. O zaman çok idrara çıkıyordum ama hamileleğin kaçıncı haftasıydı o hatırlayamıyorum.

hoşgeldın..inş sendende guzel haber alırız.nekadar suredır evlısın..

hoşgeldın..inş sendende guzel haber alırız.nekadar suredır evlısın..

Amin canım inşl :) 1yıl 8 ay oldu evleneli. Şu anda hamile olan var mı bu başlıkta acaba? Böyle bir başlık açmayı düşünmüştüm iyi oldu gördüğüm

hg aramıza en kısa zamnda almak istedgn haberi alırsın umarım:) :)

valla lıstaden suan hamıle olan yok ama aramızda bı mınel dıye arkadas var o ogrendı benım bıldıgım hamıle oldugunu.inş bızlerde hayırlısyla ogrenırız

Yok üzülmüyorum ya, elbet vardır bunun da hayırlı bir sebebi. Rabbimden ne gelirse hakkımızda en güzeli gelir. Sizlerden güzel haberleri duymayı çok istiyorum gerçekten. Hepinize kucak dolusu sevgiler

Yok üzülmüyorum ya, elbet vardır bunun da hayırlı bir sebebi. Rabbimden ne gelirse hakkımızda en güzeli gelir. Sizlerden güzel haberleri duymayı çok istiyorum gerçekten. Hepinize kucak dolusu sevgiler

bızdende sana kocaman sevgı....:))))

insallah canım hayırlısıyla

ben takmamaya çalışıyorum ama nedense ünlü kadınların hamile haberlerini görünce bir burukluk oluyor içimde.
kıskanmak değil bu farklı bir duygu..
ünlülerin evliliğe aileye bakış açıları malum..
onlar bile çoluğa çocuğa karışıyor

bu başlıklarda bir hamile haberi alınca çok seviniyorum..
bunu yaşayan anlar çünkü. moral oluyor burdaki haberler.. umut oluyor.

Sen bilmesen de senin icin dua ediyorum. Cok güzel bir anne olacaksın

Sen bilmesen de senin icin dua ediyorum. Cok güzel bir anne olacaksın

canımmmm..
inşallah:)

çok teşekkür ederim..

ben de takip ettim seni okudum. yazmak istedim ama ne diyeceğimi bilemedim.
rahatsız etmekten korktum. her şey çok güzel olur inşallah hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…