Hanı işte yazıyor ya sendede bıtanemle evlenelı şukadar tarıh dıye..bende ondan ıstıyorum ..nerden yapcam bu forum ımzasını .....
Kizlar kan testi yaptırdım, negatif :) Beni de eleyebilirsiniz bu ay. Daha çok beklerim ben
profil- hakkımda- evlilik panosunu düzenle yanındaki kalem işaretine bas ordan düzenlersin
Kizlar kan testi yaptırdım, negatif :) Beni de eleyebilirsiniz bu ay. Daha çok beklerim ben
Merhaba, tesadüfen gördüm başlığı ben de geldim
Ben de bu ay bıraktım korunmayı. Bat 5 nisan gibi. Ben de merak içindeyim açıkçası ya tutarsa diye. Yumurtlama dönemini geçtikten sonra belirtiler görülür mü acaba? Görülürse nelerdir onlar ? yoksa illaki adet tarihine kadar beklemek mi gerekiyor? Bir kere başarısız bir gebelik geçirdim 7 hafta sürdü. O zaman çok idrara çıkıyordum ama hamileleğin kaçıncı haftasıydı o hatırlayamıyorum.
hoşgeldın..inş sendende guzel haber alırız.nekadar suredır evlısın..
Merhaba, tesadüfen gördüm başlığı ben de geldim
Ben de bu ay bıraktım korunmayı. Bat 5 nisan gibi. Ben de merak içindeyim açıkçası ya tutarsa diye. Yumurtlama dönemini geçtikten sonra belirtiler görülür mü acaba? Görülürse nelerdir onlar ? yoksa illaki adet tarihine kadar beklemek mi gerekiyor? Bir kere başarısız bir gebelik geçirdim 7 hafta sürdü. O zaman çok idrara çıkıyordum ama hamileleğin kaçıncı haftasıydı o hatırlayamıyorum.
Yok üzülmüyorum ya, elbet vardır bunun da hayırlı bir sebebi. Rabbimden ne gelirse hakkımızda en güzeli gelir. Sizlerden güzel haberleri duymayı çok istiyorum gerçekten. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Yok üzülmüyorum ya, elbet vardır bunun da hayırlı bir sebebi. Rabbimden ne gelirse hakkımızda en güzeli gelir. Sizlerden güzel haberleri duymayı çok istiyorum gerçekten. Hepinize kucak dolusu sevgiler
ben takmamaya çalışıyorum ama nedense ünlü kadınların hamile haberlerini görünce bir burukluk oluyor içimde.
kıskanmak değil bu farklı bir duygu..
ünlülerin evliliğe aileye bakış açıları malum..
onlar bile çoluğa çocuğa karışıyor
bu başlıklarda bir hamile haberi alınca çok seviniyorum..
bunu yaşayan anlar çünkü. moral oluyor burdaki haberler.. umut oluyor.
Sen bilmesen de senin icin dua ediyorum. Cok güzel bir anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?