- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
aslında yaşanacak yer kıbrıs.eşim cok soyledı kıbrısta yaşayalım dıye ama ben kabul etmemıştım sımdıde pişmanım bıraz..[/QUO
ya iş bulmak zor kıbrısta maaşlar düşük hersey pahalı . iki kişi calıstınca ancak rahat geçıne biliyorsun. turkıyedekı durumunuz ne bılmıyorum ama eger devlet memuru değilsen kıbrısta işin zor. ki şuan memurun olan biri 1,500 cıvarında maaş alıyor
BIZEDE KIBRISTA MAASLAR YUKSEK GELIYOR..TATLIM 4 SENE ONCE ASGARI UCRET 1200 KEN KIBRISTA BURDA 500 600 ARASIYDI.BENIM EŞİM 4 SENE ONCE KIBRISTA AYLIK 1900 ALIYORDU.BILMIYORUM AMA ORDA YAŞAM RAHAT.BEN COK RAHAT GECIRDIM HAYATI ORDA.BURDADA HERSEY PAHALI ARTIK.HA BANA ORDA PAHALI GELEN BIR GIYIMDI OZAMAN..ŞİMDI NASIL BILMIYORUM.
Nasıl yaaBenim her zamankinden daha fazla çıktı sivilcem. Doğru muymuş hocam cidden? Bilen biri söylesin.
merhabalar kızlar anca fırsat bulup girebildim minel tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...38s çok şaşırdım adet olmana çok ümitliydim sendenneyse rabbim önümüzdeki ay nasip eder inşallah...bende senin gibi olcam die tereddüte düştüm bak şimdi :/ inşallah bu ay nasip eder rabbim bana ve hepimize...
BIZEDE KIBRISTA MAASLAR YUKSEK GELIYOR..TATLIM 4 SENE ONCE ASGARI UCRET 1200 KEN KIBRISTA BURDA 500 600 ARASIYDI.BENIM EŞİM 4 SENE ONCE KIBRISTA AYLIK 1900 ALIYORDU.BILMIYORUM AMA ORDA YAŞAM RAHAT.BEN COK RAHAT GECIRDIM HAYATI ORDA.BURDADA HERSEY PAHALI ARTIK.HA BANA ORDA PAHALI GELEN BIR GIYIMDI OZAMAN..ŞİMDI NASIL BILMIYORUM.
ya genelde mağzalar türkiye fiyatı. yanı eşinin mesleği ne bilmiyorum ama o zaman ıyı kazanıyormus. şimdi en falza 2.000 alırsın özelden . bide elektirik fecı bu sene kızımdan dolayı klima sureklı yandı evde 700 tl sadece elektiriğe gitti dusün. tabii cok sukur sürünmüyoruz herseyımız var ama kıbrısta durumlar iyiye gitmiyor
valla benimde çene bölgemde ep ey iri iri çıktı sivilcelerim hatta kuşkuya düştüm adet olucam galiba die ama sonra stresten çıkmıştır die düşündüm ama hamileliktende olabiliyormu ki gerçekten ??
ya genelde mağzalar türkiye fiyatı. yanı eşinin mesleği ne bilmiyorum ama o zaman ıyı kazanıyormus. şimdi en falza 2.000 alırsın özelden . bide elektirik fecı bu sene kızımdan dolayı klima sureklı yandı evde 700 tl sadece elektiriğe gitti dusün. tabii cok sukur sürünmüyoruz herseyımız var ama kıbrısta durumlar iyiye gitmiyor
DESENE ORASIDA BATMAK UZERE :=)=) AY ALLAH KORUSUN..700DE MAŞALLAH COK AZ GELMIŞ BURDA 24 SAAT CALIŞSA ANCA 250 GELIR BI EVE..
ya adet donemınde ne yasıyorsan aynisi oluyor. benım oyleydı kasık agrısından tut da sıvılceye kadar hepsını yasadım hamıle oldugum ay
DESENE ORASIDA BATMAK UZERE :=)=) AY ALLAH KORUSUN..700DE MAŞALLAH COK AZ GELMIŞ BURDA 24 SAAT CALIŞSA ANCA 250 GELIR BI EVE..
burda elektirik çok pahalı :) gunduz evde yokuz allahtan da 700 geldi :)
mınel cım cok sevındım..allahım hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsıncanım benim doktor ulturasonda baktı henüz göremedim dedi, sanırım çok yeni..
Benim tek belirtim idrara sık çıkmam..
Ha bir de çok şişkinlik var, önceleri yediğim için oluyor sanıyordum ama sebebi başkaymış..
inşallah bizlerde öyleyizdir :)
tez zamanda hepinizden güzel haberler gelir inşallahMrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????
BİRLİKTE BEKLEME TAKVİMİ
HAMİŞ ADAYI________________BEKLENMEYEN BAT____________SONUÇ
38s.........................................20 nisan
sonay67..................................23 mart
define09..................................31 mart
ner19min.................................14 şubat
happymsm...............................25 mart
rad..........................................27 mart
cemeh......................................23 mart
saraykedisi................................25 mart
gizem0823................................8 nisan
sensalize33................................21 mart
38s benıde lısteye yazdınmı tatlımmm :)) bırde bu ne lıstesıydıkı :s
Tşkederım gormedım lısteyı :))) ay inş guzel haberler haydı bakıyım :)) çalışmalara devam :) durmak yok yola devam :))) ner19min 14şubattan berı olmamışmı daha..hamıledır belkı...
Hmm anladım hayırlısı...bende sancıda kalmadı şimdı.sadece ara ara sag yada sol kasıgım hafıf bacagıma dogru batıyor.
Inş tatlım..sana bişi sorcam bu forum ımzalarını her uye yapamıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?