Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasıl yaa Benim her zamankinden daha fazla çıktı sivilcem. Doğru muymuş hocam cidden? Bilen biri söylesin.

valla benimde çene bölgemde ep ey iri iri çıktı sivilcelerim hatta kuşkuya düştüm adet olucam galiba die ama sonra stresten çıkmıştır die düşündüm ama hamileliktende olabiliyormu ki gerçekten ??

hayırlısı canım ya umarım olmazsın bu ay

ya adet donemınde ne yasıyorsan aynisi oluyor. benım oyleydı kasık agrısından tut da sıvılceye kadar hepsını yasadım hamıle oldugum ay

mınel cım cok sevındım..allahım hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın

38s benıde lısteye yazdınmı tatlımmm :)) bırde bu ne lıstesıydıkı :s

tez zamanda hepinizden güzel haberler gelir inşallah

Tşkederım gormedım lısteyı :))) ay inş guzel haberler haydı bakıyım :)) çalışmalara devam :) durmak yok yola devam :))) ner19min 14şubattan berı olmamışmı daha..hamıledır belkı...

Tşkederım gormedım lısteyı :))) ay inş guzel haberler haydı bakıyım :)) çalışmalara devam :) durmak yok yola devam :))) ner19min 14şubattan berı olmamışmı daha..hamıledır belkı...

aynen öyle ner19min nin ki düzensizmiş öyle söyledi

Hmm anladım hayırlısı...bende sancıda kalmadı şimdı.sadece ara ara sag yada sol kasıgım hafıf bacagıma dogru batıyor.

Hmm anladım hayırlısı...bende sancıda kalmadı şimdı.sadece ara ara sag yada sol kasıgım hafıf bacagıma dogru batıyor.

valla canım ben artık bu belirtilere kulak asmayayacağım. bu ay her belirti wardı nerdeyse ama işte sonuç ortada sende oluruna bırak umarım olmazsın 9 ay

Inş tatlım..sana bişi sorcam bu forum ımzalarını her uye yapamıyormu

Hanı işte yazıyor ya sendede bıtanemle evlenelı şukadar tarıh dıye..bende ondan ıstıyorum ..nerden yapcam bu forum ımzasını .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…