38s . senin çocuk varmıydı ,
merhaba cok gecmiş olsun öncelikle ama bu kadar üzülüp karamsar olma hamile olabiliyorsun o belli mutlaka yeniden hamile kalırsın ve hemen doktorun düşük olmaması için gerekeni yapar. benim ilk hamileliğim dış gebelikti. kürtajdan sonra bir süre toğarlanmak için zaman gecti sonra aylarca ugrastık çocuk için üstelik yeniden dış gebelik riski vardı. suan 8 aylık bir kızımvar sadece sabretmen lazım bırde fazla kafaya takmaman cunku psikoloji de engelliyor hamileliği
allahım bagışlasın kızını.benımde psıkolojık oldu sanırım.yataga gırdıgımde aklıma gelıyor son zamanlarda ve afedersınız ama ilişkıyı bıle buna odaklanarak yapıyorum sankı
sana bişi dıyımmı enfeksıyon ve mantarda fıtıl verıyor doktor oda sankı hamıle bırakıyor.bende evlendıkten sonra yara var dıye doktora gıttım.enfeksıyonmuş.fıtıl verdı.onu kullanıyordum.hıç umıtte etmedım olacagını o ay hamıle kalmıştım.ben ıdrar yollarımı falan cok üşütuyorum aceba ondanda olabılırmıkıçok normal bende öyleydim ben birde oyle kafaya takmıstım ki ateş ölçme yöntemine başlamıstım hatta son uzmanlasmıstım. kıbrısta yasıyorum burdaki eczaanelerde ovulasyon testi bulamadım turkıyeden getırttırdım. gercı kullanmak kısmet olmadı o ay hamıle kaldım. ama ondan once hesaplamalar yapıyorum akıntılarımı kontroıl edıyorum fertilityfriende uye oldum tablolar cıkartım. en son boyle olmayacak dedım bıraz gevsedım düşünmedim ama takıntı haline gelen ateş ölçmeyi devam ettirdim ve hiç beklemediğim bir anda olmaz diye dusundugum bir anda cunku ılıskı bir iki kez olmustu mantar sorunum var cocuklugumdan kalan tekrarlamıstı onu tedavı etmek ıcın ugrasıyorduk ve korunduk bir iki kez hatta. ona rağmen o ay hamile kaldım.
ettim bile önceden yukarda, ben analığı yaşattı ya RABBİM dört duvar içinde ağlamaları heleki bir akşam içim yanarak filmden etkilenerek öyle bi dua etmiştim evlat diye ertesi ay öğrendim hamişliğimi ama ondan önce ne dualar ne ağlamalar neler 2 sene olmadı korunmasız sürdü .......öyle bi film di izledim kapattım odaya kendimi eşimlede aram bozuuktu herşey üstüme geliyordu sene 2008
hayır canım yok sende war mı peki
var 3,5 yaşında kızım ECRİNİREM:) inşallah sizdede olcak 2 3 4 5 6 derken futbol voleybol takımı kurcaz ALLAHIN izniyle :) ya dile kolay 2 seneyi aşmıştı ki ozamanlar kimseyle yazışma filan yok bende sizler böyle birbirinize destek oluyorsunuz inanın, doğum yapıp ewe geldiğim de komşularım dan 2 vetya 3 kişi vardı bebişleri olamayan hatta bibi 10 senelik evli şuan mahallemizin gelini yeminle onlar geldide aklıma ilk onlar için dua ettim isteyen herkese ver aratma düşmanıma bile ver dedim AMİN hala amin kıslar ben yemeğe incem grüşürüz
bırde hapsuu kıbrısta nerdesın .kıbrıslımısın yoksa ordamı yasıyorsun bende kıbrısta lefkoşada okudum.akrabalarımda var magosada guzelyurtta falan
kıbrıslıyım bende lefkoşada yaşıyorum ama cocuklugumun yaz tatıllerı magosada gecti ordada ailem var gerci kıbrısın her yerınde aılewm var :)
AY BEN COK SEVIYORUM KIBRISI.teleset mobılya magazası var bılıyormusun lefkoşada.. yakın arkadasımın orası.7sene kaldım kıbrısta.k.kaymaklıda oturdum bende.her hafta sonu coşkunere gıderdık eglenmeye.bıde gırnede 5mıle a cok gıdıyorduk.vay be ne gunlerdı..
:) ya mağza atlarını bilmiyorum magosada ama benim evim çoskunere çok yakın :). evet bahsettiğin yerlere bende üni. deyken gidiyodum ama girnede en cok old tunel e gıdıyordum bırde night park a gerci şimid bir sürü yeni güzel yer acıldı
magaza lefkoşada yanlış yazdım..nıght parka bende gıttım 3 4 defa.ama pek hoşuma gıtmemeye başladı sonradan.zaten pek okumaya gıtmış gıbı bı halım yoktu.zar zor bıttı okul :))) coşkuner de mehmet can vardı şarkıcı kankamdı benım :))))) gıttıysen bılırsın metmet canı :))))
bizde severiz kıbrısı yazdan beri gidemedik ama senede 3-4 defa giderdik gittiğimizde girnede kalırız magosaya gezmege gittik kapalı maraş 'ı falan gördüğümde tüylerim ürpermişti ama denizi cok güzel
:) ya kıbrısta okumak biraz zor ya galiba bende baya uzattım okulu :) evet bozuldu night park son baya eronciler takılıyordu. Artık zaten disko falan gitmiyorum daha sakın arkadaslarımla sohbet edebılecegım yerlerı tercıh edıyorum. Aa mehmetcansız olur mu hiç. Coskunere gıtme nedenım oydu :) cok alem biriydi bizim masadaki bir erkege mutlaka laf atardı bıze laf atardı ahh uzun zamandır gıtmedım dınlemeye bak özlediğmi hissetim :)
aslında yaşanacak yer kıbrıs.eşim cok soyledı kıbrısta yaşayalım dıye ama ben kabul etmemıştım sımdıde pişmanım bıraz..[/QUO
ya iş bulmak zor kıbrısta maaşlar düşük hersey pahalı . iki kişi calıstınca ancak rahat geçıne biliyorsun. turkıyedekı durumunuz ne bılmıyorum ama eger devlet memuru değilsen kıbrısta işin zor. ki şuan memurun olan biri 1,500 cıvarında maaş alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?