Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm otur işte tadını çıkar kafan rahat en azından tekrar çalışmayı düşünüyo musun

hıı işte eşimde böyle dedi çıkardı beni işimden otur dinlen evimin kadını çocuklarımın anası ol tabiki ben pek alışık değilim evde durmaya şimdi biyandanda cv yolluyorum :)

hıı işte eşimde böyle dedi çıkardı beni işimden otur dinlen evimin kadını çocuklarımın anası ol tabiki ben pek alışık değilim evde durmaya şimdi biyandanda cv yolluyorum :)

hiiiç güleceğim yoktu yaa

ben yavaştan masamı toparlayayım çıkayım malum haftanın son günü herkese iyi hafta sonları

canım bende çalışıyor öğretmenim hamile kalırsam eğer rapor alıcam hataa uzun bir süre 1 yaşına gelene kadar en azından cunku iş ortamları cok stresli ve yorucu evde oturmak çok sıkıcı geliyor ama inan insanın beyın yorgunluğu olmaması gerekıyor bebeğimizi yetiştirirken

stressiz iş yokki kendi işinde olsa stresli olur diye düşünüyorum :) bende o yüzden iş haberinden önce bebiş haberi gelsin istiyorumki yeniden işe başlamadan çocuğumu biraz byütüp öyle tekrar dönüş yapıyım istiyorum ama kısmet

sonay nerde öğretmensin

38s beni de listeye ekler misin..
takip ediyorum topiği ama yazmaya çok vaktim olmadı..
bat 8 nisan

Kizlar benim bi sorim olcakti normal bi sekilde adet olupta hamilelik belirtisi olan varmi ? Yani hem hamile olan ayni zamanda regl olan varmii

Nasıl yaa Benim her zamankinden daha fazla çıktı sivilcem. Doğru muymuş hocam cidden? Bilen biri söylesin.

Canım benim normalde adetim yaklaştığında sivilcem çıkar ama bu ay kimyasal hamilelik yaşadım adetim geçtikten sonra yüzümde ve sırtımda büyük sivilceler çıktı. sanırım fazla sivilce de hamilelik belirtisi. Tabi bünyeye göre. :)

günaydın canım hayırlı cumalar... ben dün gördüm kırmızıyı senin bat bugün müydü seni de yazayım listeye?

Canım çok geçmiş olsun. Umarım hep birlikte nisana gelir bebiş haberleri.

ben hasta oldümmm karnım da deli gibi sancı oldu dün akşam başladı ağrım sancım hala sürüyorr kıslarr tutmadı

Sana da çok geçmiş olsun canım. Üzülme, dert etme akışına bırak.

yeni katılan arkadaşlarımız batlarınızı yazarsanız listeye ekleyebilirim sizi tabi isterseniz

Canım beni de ekle listeye bat 19 nisan Umarım kırmızı değil de yeşil yanar artık :)

aslında yaşanacak yer kıbrıs.eşim cok soyledı kıbrısta yaşayalım dıye ama ben kabul etmemıştım sımdıde pişmanım bıraz..

kesinlikle oyle gercı yazları cok bunaltıcı oluyor amaolsun kamuda çalışanlar ihya oluyormus eşimin anlattıgına göre maaşları cok iyimiş ama dediğin gibide ordaki yaşam da bir okadar pahalı walla

Kizlar kan testi yaptırdım, negatif :) Beni de eleyebilirsiniz bu ay. Daha çok beklerim ben

yaaaaaa.... sende bidaki aya artık inşallah canımcım Allahım ne yazdıysa o inş hepimize güzel sağlıklı hayırlı bebişler yazsınnn

keşke bende 21 olsaydım :) maşallah ama eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım keşke o zamandan düşünseymişiz çocuk :))

bende 21'imde tanıstım evlendim 23 oldum yenı cocuk dusunmeye başladık umarım boyunca hayırlı evlatlarım olur:) bana kalırsa senin şuanki yaşında gayet güzel hem her yaşın ayrı bir güzelliği var

oooo ben yokken yeni arkadaşlar katılmış maşallahh Allah herkesin gönlüne göre versin bugun hepinizi dualarıma kattım.. Rabbım kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…