- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
hmmm otur işte tadını çıkar kafan rahat en azındantekrar çalışmayı düşünüyo musun
arkadaşlar hoşçakalın..
dualarınızdan eksik etmeyin..
iyi haftasonları..
aynı günü bekliyoruz yani :)
insan çalışmaya alışınca evde oturmak sıkıcı geliyor değil mi? halbuki çalışırken fazladan bir gün tatil olsa da evde otursak deriz
hıı işte eşimde böyle dedi çıkardı beni işimden otur dinlen evimin kadını çocuklarımın anası oltabiki ben pek alışık değilim evde durmaya şimdi biyandanda cv yolluyorum :)
merhaba listeye beni de ekleyin 10 nisan bat...... umarım bu ay olur kavuşururuz meleklerimize
aynen cnm :) insanoğlu işte ama şuan iş haberinden önce bebiş haberim gelsin istiyorum
ben yavaştan masamı toparlayayım çıkayım malum haftanın son günüherkese iyi hafta sonları
hıı işte eşimde böyle dedi çıkardı beni işimden otur dinlen evimin kadını çocuklarımın anası oltabiki ben pek alışık değilim evde durmaya şimdi biyandanda cv yolluyorum :)
canım bende çalışıyor öğretmenim hamile kalırsam eğer rapor alıcam hataa uzun bir süre 1 yaşına gelene kadar en azından cunku iş ortamları cok stresli ve yorucu evde oturmak çok sıkıcı geliyor ama inan insanın beyın yorgunluğu olmaması gerekıyor bebeğimizi yetiştirirken
canım bende çalışıyor öğretmenim hamile kalırsam eğer rapor alıcam hataa uzun bir süre 1 yaşına gelene kadar en azından cunku iş ortamları cok stresli ve yorucu evde oturmak çok sıkıcı geliyor ama inan insanın beyın yorgunluğu olmaması gerekıyor bebeğimizi yetiştirirken
38s beni de listeye ekler misin..
takip ediyorum topiği ama yazmaya çok vaktim olmadı..
bat 8 nisan
Nasıl yaaBenim her zamankinden daha fazla çıktı sivilcem. Doğru muymuş hocam cidden? Bilen biri söylesin.
günaydın canım hayırlı cumalar... ben dün gördüm kırmızıyısenin bat bugün müydü seni de yazayım listeye?
ben hasta oldümmm karnım da deli gibi sancı oldu dün akşam başladı ağrım sancım hala sürüyorr kıslarr tutmadı
yeni katılan arkadaşlarımız batlarınızı yazarsanız listeye ekleyebilirim sizi tabi isterseniz
aslında yaşanacak yer kıbrıs.eşim cok soyledı kıbrısta yaşayalım dıye ama ben kabul etmemıştım sımdıde pişmanım bıraz..
Kizlar kan testi yaptırdım, negatif :) Beni de eleyebilirsiniz bu ay. Daha çok beklerim ben
keşke bende 21 olsaydım :) maşallah ama eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım keşke o zamandan düşünseymişiz çocuk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?