Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy inş. sen ne kadar zamandır istiyosun?

ya aslında ben geçen seneden beri istiyorum ama bi türlü nasip olmadı. çok büyük konuştum heralde:8 safra kesesi ameliyatı falan oldum. toparlan derken bir sene geçti kısacası yeni başladık bu 2. ay olacak. Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese...

Merhaba bende hamile kalmayı cok isteyenlerdenim bat 25mart inş. adet olmam

beni de listeye alır mısınız acaba. bat 8 nisan :) şimdiden teşekkürler

Günaydın.. Kızlar heyecanımı ilk sizinle paylaşıyorum. Eşimin bile haberi yok. Herkese acele etmeyin diyordum. internetten ovulasyon testi almıştım birkaç da gebelik testi var elimde. Sabah ilk idrarla test yaptım
POZİTİF!
2. Çizgi silik ama görünüyor. Daha adet günüm gelmedi. Çarşambaya kadar adet olmazsam kan veririm.
Çok karmaşık duygular içindeyim. İnşallah sağlıklı devam eder. Dua edin nolur.

Günaydıınn....Çok sevindim inşallah kan testinde de pozitif çıkar :) silik çıkanlara hep hamile diyorlar ama bilgim yok bende yarın sabah yapmayı düşünüyorum umarım pozitiftir :) dualarımız seninle ve hepimizle...

Çok teşekkür ederim. İhtiyatlı olmam lazım. Sonuçta adet günüm gelmedi daha. Eşime söylemeyi düşünmüyorum. Şehir dışına çıkıcam Çarşamba gidebilirim doktora en erken.

Çok teşekkür ederim. İhtiyatlı olmam lazım. Sonuçta adet günüm gelmedi daha. Eşime söylemeyi düşünmüyorum. Şehir dışına çıkıcam Çarşamba gidebilirim doktora en erken.

en doğrusunu yapıyorsun erkekler bayanlara göre daha çabuk kaptırıp daha çok üzülüyorlar...inşallah hamilesindir.belirtilerin var mı hiç merak ettim de ??

Oooo tatlm cok sevindimmm topigimizin ikinci hamilesi oluyosun canim insallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…