en doğrusunu yapıyorsun erkekler bayanlara göre daha çabuk kaptırıp daha çok üzülüyorlar...inşallah hamilesindir.belirtilerin var mı hiç merak ettim de ??
günaydın kızlar kış geri geldi çok soğuk burası...
Günaydın.. Kızlar heyecanımı ilk sizinle paylaşıyorum. Eşimin bile haberi yok. Herkese acele etmeyin diyordum. internetten ovulasyon testi almıştım birkaç da gebelik testi var elimde. Sabah ilk idrarla test yaptım
POZİTİF!
2. Çizgi silik ama görünüyor. Daha adet günüm gelmedi. Çarşambaya kadar adet olmazsam kan veririm.
Çok karmaşık duygular içindeyim. İnşallah sağlıklı devam eder. Dua edin nolur.
Günaydın.. Kızlar heyecanımı ilk sizinle paylaşıyorum. Eşimin bile haberi yok. Herkese acele etmeyin diyordum. internetten ovulasyon testi almıştım birkaç da gebelik testi var elimde. Sabah ilk idrarla test yaptım
POZİTİF!
2. Çizgi silik ama görünüyor. Daha adet günüm gelmedi. Çarşambaya kadar adet olmazsam kan veririm.
gunaydın kızlarrrrrr......nasılsınız ......
POZİTİF!
iyiyim canım ya sen
bende ıyıyım..işte adetım 2gun gectı ama bırde yarın gecsın bakalım.zaten eşim kızdı dun bana :)))) dedım pazar olmassa pazartesı test yapcam..kızdı.dedıkı sen hep boyle soyleyınce regl oluosun.bırazda oluruna bak.hesap yapmayı falan bıraz artık dedı....aslında cok cok haklı ama işte.ınsanın ıstedıgı bişi olmaz derler ama hayırlısı...bırazda psıkolojık belırtıler yaşıyorum sankı..amannnn nebılıyım.........neyseeeeeeeeeeee :)))))
Canim seninde bugun olmamana sebindimmmm senle ayni gunleri bekledik ya ben kayinpederime gidecem orda yapmak istemiyorum pazartesi sabahtan yapacam
evet canım aynı günlerdeyizeşimde bana hafta içi yap diyor bekle diyor ama ben biraz sabırsızlanıyorum benim normalde 26 gün ve 33 gün arasında değişik zamanlarda oluyor her ay o yüzden tam şu gün regl im geçti diyemiyorum gün olarak fazla düzenli olmuyorum.en uzun 33 günde olmuşum o yüzden eşimde 33 ü bi atlatalım diyor pztsiden sonra yap diyor ama bakalım dayanabilirsem belki bende salı falan yaparım :) inşallah hamileyizdir...
POZİTİF!
kızlar dün gece 12 gibi şiddetli mide agrısıı kasık agrısı filan oldu ölüorm sandm nefes alamadm mosmor olmuşum sanki kasığım yrtlıodu okadr çk korktmki eşim hastaneye gdelm ddi ama şimdi gecer şimdi gecer die gtmdm mde ağrm gecti şimdi kasığım yırtılıo sanki(
canım senin bat 24 ünde değil miydi hesaplamışsın ya ben ona göre yazdımcanım haklı da işte biz söylemeden duramıyoruz sanırım inşallah hamiş oluruz da biz haklı çıkarız
evet canım aynı günlerdeyizeşimde bana hafta içi yap diyor bekle diyor ama ben biraz sabırsızlanıyorum benim normalde 26 gün ve 33 gün arasında değişik zamanlarda oluyor her ay o yüzden tam şu gün regl im geçti diyemiyorum gün olarak fazla düzenli olmuyorum.en uzun 33 günde olmuşum o yüzden eşimde 33 ü bi atlatalım diyor pztsiden sonra yap diyor ama bakalım dayanabilirsem belki bende salı falan yaparım :) inşallah hamileyizdir...
TATLIM gecen ay 21 inde oldum.ama hanı regl aram 31 gun ya oyuzden 24 ü cıkıyor.çbıde otomatık yumurtlama gunu hesaplayan lınkdede 24u adet gunu yazıyor...yoksa gecen ay 21 ınde olmuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?