Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en doğrusunu yapıyorsun erkekler bayanlara göre daha çabuk kaptırıp daha çok üzülüyorlar...inşallah hamilesindir.belirtilerin var mı hiç merak ettim de ??

Canim seninde bugun olmamana sebindimmmm senle ayni gunleri bekledik ya ben kayinpederime gidecem orda yapmak istemiyorum pazartesi sabahtan yapacam

tebrik ederm çok sevndm gercekten sağlıklı bir şkilde kucagına alırsın inş:)))))

canım çook sevindim ya inşallah hep pozitif olur sonuçlar.. dualarımız seninle

saraykedısı ınan haberıne cok sevındım..inş saglıklı bı sekılde devam..dualarımız senınle..hepımızle :)

iyiyim canım ya sen

bende ıyıyım..işte adetım 2gun gectı ama bırde yarın gecsın bakalım.zaten eşim kızdı dun bana :)))) dedım pazar olmassa pazartesı test yapcam..kızdı.dedıkı sen hep boyle soyleyınce regl oluosun.bırazda oluruna bak.hesap yapmayı falan bıraz artık dedı....aslında cok cok haklı ama işte.ınsanın ıstedıgı bişi olmaz derler ama hayırlısı...bırazda psıkolojık belırtıler yaşıyorum sankı..amannnn nebılıyım.........neyseeeeeeeeeeee :)))))

canım senin bat 24 ünde değil miydi hesaplamışsın ya ben ona göre yazdım canım haklı da işte biz söylemeden duramıyoruz sanırım inşallah hamiş oluruz da biz haklı çıkarız

Canim seninde bugun olmamana sebindimmmm senle ayni gunleri bekledik ya ben kayinpederime gidecem orda yapmak istemiyorum pazartesi sabahtan yapacam

evet canım aynı günlerdeyiz eşimde bana hafta içi yap diyor bekle diyor ama ben biraz sabırsızlanıyorum benim normalde 26 gün ve 33 gün arasında değişik zamanlarda oluyor her ay o yüzden tam şu gün regl im geçti diyemiyorum gün olarak fazla düzenli olmuyorum.en uzun 33 günde olmuşum o yüzden eşimde 33 ü bi atlatalım diyor pztsiden sonra yap diyor ama bakalım dayanabilirsem belki bende salı falan yaparım :) inşallah hamileyizdir...

umarım olmazsın canım ya hep dua ediyorum inşallah olmazsın

kızlar dün gece 12 gibi şiddetli mide agrısıı kasık agrısı filan oldu ölüorm sandm nefes alamadm mosmor olmuşum sanki kasığım yrtlıodu okadr çk korktmki eşim hastaneye gdelm ddi ama şimdi gecer şimdi gecer die gtmdm mde ağrm gecti şimdi kasığım yırtılıo sanki(

ayyy çok sevindim maşalllah adına ne mutlu sana inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah
heyecanlandım yazdıklarını okuyunca
evet bu haberi vermek konusunda katılıyorum sana hem nazar denen bişi var allah korusun

canım çooook geçmiş olsun ya bi doktora git ya böyle olmaz ki

canım senin bat 24 ünde değil miydi hesaplamışsın ya ben ona göre yazdım canım haklı da işte biz söylemeden duramıyoruz sanırım inşallah hamiş oluruz da biz haklı çıkarız

TATLIM gecen ay 21 inde oldum.ama hanı regl aram 31 gun ya oyuzden 24 ü cıkıyor.çbıde otomatık yumurtlama gunu hesaplayan lınkdede 24u adet gunu yazıyor...yoksa gecen ay 21 ınde olmuştum..

benımde 30..31 gun arası.en uzun 35olmuşum bende...ınş hamıleyızdır ya.....

TATLIM gecen ay 21 inde oldum.ama hanı regl aram 31 gun ya oyuzden 24 ü cıkıyor.çbıde otomatık yumurtlama gunu hesaplayan lınkdede 24u adet gunu yazıyor...yoksa gecen ay 21 ınde olmuştum..

şubat 28 di ya ondan değişiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…