• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım inşallah hepimiz hamileyizdir herkes stres yaparsan sürekli bebeği düşünürsen olmaz akışına bırakman gerek diyorlar ama elde değil ki

Doğru söylüyorlar canım stres en kötüsü. . Bende 1 hafta kalana kadar hiç düşünmemiştim kafa yolmamıştım ama geldiler bekleniyorlar sağolsunlar:))))

benim hamilelik belirtilerime yoktur daha ilk ayın hemen tutmamıştır psikolojiktir diyenler olmuştu...ben bi yandan heyecan yapıp hamilelik haberi bekledim hem de bu patavatsızlarla uğraştım kızlar...korkmayın o kadarcık heyecandan bişey olmaz:34:accık adrenalin de iyidir:52:

Kızlar herkese günaydın:) benimde bügün adet günüm ve heycanla bekliyorum :)
sen hoşgeldin ama kırmızıların inşallah gelmez..keşke kan verseydin bugün yarın hemen alırdın sonucu..gerçi daha geç sayılmaz....ne dersin :34:

Çok iyiyim şekerim sen ve bebiş nasıl ? Dün akşam bu ayın ilk çalışmasını yaptık hihihihihihiii :52::52:

bebiş iyidir herhalde.içerde takılıyo kafasına göre...hiç demiyo annemin midesi bulanıyo canı yanıo diye...:27: hayırlı olsun açılışınız bakalımm...bol ve verimli çalışmalarınız olur inşallah :49:

sen hoşgeldin ama kırmızıların inşallah gelmez..keşke kan verseydin bugün yarın hemen alırdın sonucu..gerçi daha geç sayılmaz....ne dersin :34:

bebiş iyidir herhalde.içerde takılıyo kafasına göre...hiç demiyo annemin midesi bulanıyo canı yanıo diye...:27: hayırlı olsun açılışınız bakalımm...bol ve verimli çalışmalarınız olur inşallah :49:

Valla test yaptırmaya cesaret edemiyoruz ya olmazsa diye :)

Back
X