Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar selamlar.listenize benide eklermisiniz.buradaki dualarla beraber denemeye devam wdeyim bwnde. Bat 24 haziran. 4. Denememiz. Bu ay olurda insallah esime evlilik yıldönümü hediyesi olarak bebis haberi veririm

ben pilavımı koyup ocağa geleyim.kocam biraz gecikebilirmiş... normalde bu saatlerde yolda oluyo...

Hoşgeldin tatlm kolay gelsin nasılsın?? Ellerine sağlık)

Bizim burada beta hcg ye 35-50 arasında para alıyorlar:)))) çok lanet bu istanbul

teşekkür ederim balım ya sağlık ocağında yaptır ben sağlık ocağında yaptırmıştım canım benim inşallah en kısa zamanda şu istanbuldan başka şehire giderim sıkıntılar yüzünden istanbuluda sevemez oldum :)

Kizlar selamlar.listenize benide eklermisiniz.buradaki dualarla beraber denemeye devam wdeyim bwnde. Bat 24 haziran. 4. Denememiz. Bu ay olurda insallah esime evlilik yıldönümü hediyesi olarak bebis haberi veririm

mrb canım hoş geldin aramıza
tamam ekleyeyim yaşınıda yazar mısın?
umarım gelir meleğin en kısa zamanda

Ben denizlideyim ama zannetmiyorum o kadar para aldıklarını zaten muayeneye ben 32 tl veriyorumm
İstanbuldaysan diye şey ettim:)) ben bedava yaptırıyordum bak işi bırakınca para vermek zorunda kalcak tühhhh:))
İstanbulun neresndesin tatlım sen? Walla ben de biran önce kurtulsam şu şehirden diyorum biz eziyetini çekiyoruz 3 günlÜğüne gelenler çıkartıyo bu şehrin tadını..

Hoşgeldin canım hayırlısıyla güzel haberi eşine vermek nasip olur inşallah:))

hoşgeldin canım aramıza inşallah verirsin o güzel haber evlilik yıl dönümünde

ayy 15-20 dakikalık gecikmeyi haber vermiş benimki geç gelirim derken....şapşalımmm...neyse kızlar aradı şimdi geliyomuş..ha bu arada aşerdim kırmızı köz biber var ya...olsa da közlesem şöyle is kokulu falan diye...biz meze yaparız ondan sarımsak,limonsuyu,zeytinyağını ekleriz mükemmel bişey olur!!!ağzım sulanıyo yutkunmaya başladım.....gelirken alıcak biberi de yapıcaaammmm

pendikteyim canım allah'ım gönlümüze göre versin inşallah

benimde ağzım sulandı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…