çalışıyorum ama çok rahat işim oturduğum yerden çalışıyorum sadece wc için kalkıyorum
hmm iyiymiş o zaman bebiş olunca rahat edersin
az kaldı tatlım mesain biter sonra eve gidersin..aynen öyle yoğun da olmuyorum ama şu an eve gidip uyumayı çok isterdimm:))
ben çıktım kızlaaar hepinize mucksss yarın görüşürüz inşallah
korkacak bişey yok orda öğrenmesen bugün yarın kırmızıları görünce öğreniceksin şayet hamile değilsen tabi...ama hamile olduğunu adetinin gelmemesini bekleyerek öğrenmek de saçma olur eğer bebiş varsa....
az kaldı tatlım mesain biter sonra eve gidersin..
ama o zamana kadar uykun kaçar
benim mesai kavramı yok ki patron ne zaman çıktı ben o zaman yani ucu açık durumdayım :)
Selam kızlar nasılsınız bir taraftan buraya yazıyorum diğer taraftan yemek yapmaya çalışıyorum :)
çıksın evine gitsin patronun karısı özlemiştir
en yakın zamanda gideyim de benim hiç bir sağlık ocağında kaydım yok cumartesi eve yakın olana gidip kayıt yaptıracağım mecburen yine bekleyteceğim hastaneler çok kalabalık oluyor
Selam kızlar nasılsınız bir taraftan buraya yazıyorum diğer taraftan yemek yapmaya çalışıyorum :)
özele gitsen iş çıkışı??ayy ne sakinsinizzz....ben şu halimle sizin yerinize çatlıyorum meraktannn
inşallah özlemiştir :)))
özel ne kadar ücret alır tahmini ayın 15 ini beklemek zorunda kalmak istemiyorum kii((
genelde kaçta çıkıyosun peki?
zor olmuyo mu belli bi saat olmayınca
20tl alıyo herhalde
çok fonksiyonlusun yaniiii:)))) aman dikkat et yemek yanmasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?