- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bence artık müjdeli haberleri topikte bulunan bütün arkadaşlar verecek Allahın izniyle
Ammiiiiinnnn.. Dün akşamda fındık kuru üzüm aldık koca paketi bitirmişiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence artık müjdeli haberleri topikte bulunan bütün arkadaşlar verecek Allahın izniyle
çok acıktım yavv![]()
heeey en keyifli yanı da buz küpleri olacakkkk![]()
heeey en keyifli yanı da buz küpleri olacakkkk![]()
bebeğinin tırnakları oluşmaya başlamış seniiiiinnn![]()
canım tebrık ederım cok mutlu oldum rabbım dewamını gtrsn ınsallah bu topık cok ugurlu topık super topık aynı zamanlarda dogum yapıcaz desene.dr pzts gel dedı ama bn bun sagiık ocagına gıttım deger artmısmı ck merak edıyorum pimpiriklimi olucam yoksa;s
ne zaman çıkıcak sonuçlar canım
Ammiiiiinnnn.. Dün akşamda fındık kuru üzüm aldık koca paketi bitirmişizAkşama 2. çalışma var
![]()
mrb arkadaşlar benim yarın test günüm ben ölecem heycandan rüyamda pozitif olduğunu görmüştüm
çoookk teşekkür ederim senin yaptığın çok normal ben de bugün doktora gitsem mi diye düşünüyorum ???
kan testı verdın dımı??? bırde yrn bkrsın artmısmı dıye snra norml dewam. bogazlara ne iyi gelir kızlarr cok yanıyr acıyorrr hasta olucammmm
kan testı verdın dımı??? bırde yrn bkrsın artmısmı dıye snra norml dewam. bogazlara ne iyi gelir kızlarr cok yanıyr acıyorrr hasta olucammmm
hadi inşallah hep beraber görelim pozitifleri :)))