• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin değerin kaç oldu ???

canım ben 1 kez beta hcg testi yaptırdım onda da değeri söylemediler pozitif dediler. Ulrasondan baktılar kese görünmedi. 10 gün sonra gel demişlerdi.

benim son adet tarihim 8 mart. 4 hafta 5 günlükken gittim doktora sadece tahlilde pozitif çıktı. daha sonra 6+5 günlükken kese göründü bebişin kalp atışı duyulmadı :) 8+2 de kalp atışları duyuldu yani zaman böyle ilerliyor :) ilk başta pozitif çıktı kese görüncek mi diyorsun sonra kalp atışı sonra cinsiyeti sonra göbeğim büyüdüm ü sonra bebişin ilk hareketleri vs vs vs annelerin tedirginliği hep böyle sürüp gidiyor. En tatlı heyecanlar bu zamanlar :):16::16::16:

canım ben 1 kez beta hcg testi yaptırdım onda da değeri söylemediler pozitif dediler. Ulrasondan baktılar kese görünmedi. 10 gün sonra gel demişlerdi.

benim son adet tarihim 8 mart. 4 hafta 5 günlükken gittim doktora sadece tahlilde pozitif çıktı. daha sonra 6+5 günlükken kese göründü bebişin kalp atışı duyulmadı :) 8+2 de kalp atışları duyuldu yani zaman böyle ilerliyor :) ilk başta pozitif çıktı kese görüncek mi diyorsun sonra kalp atışı sonra cinsiyeti sonra göbeğim büyüdüm ü sonra bebişin ilk hareketleri vs vs vs annelerin tedirginliği hep böyle sürüp gidiyor. En tatlı heyecanlar bu zamanlar :):16::16::16:

gerçekten çok heyecanlı ama şu an hiçbir şey anlayamıyorum

kocam ceketini üstüme atsada hamile kalsamm yaaaa :9::9: öle hatunlara bayılıyorummm :33::33:

gerçekten çok heyecanlı ama şu an hiçbir şey anlayamıyorum

kafana takılanı sor elimizden geldiğince yardımcı oluruz :))

Arkadaşlar doktorum bana ilaç içemediğimden dolayı Elevit yerine calcimak-d3 efervesan tablet verdi fakat ilacın prospektüsünü okudum çok korktum bebekte zeka geriliğine sebep oluyor falan yazıyor. Sakıncalı olsa doktor neden versin ilacı kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Back
X