• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 734832 Eki Görüntüle 734832

Kızlaarrr çok acil bakın bi benim adetime 3 gün var daha sabah 5 te uyandım testi yaptım çizgi çıkmadı 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçerli değildir diyo testte 30 dakika bekledim o yüzden yine bişi çıkmadı sonra yattım şimdi baktığımda böyle çok hafif bi çizgi var sizce napıyım kan testi yaptırıyım mı çok aciiilll

canım inşallah hamilesindir ama on dakikadan sonra test sonuçları geçersizdir diye biliyorum adetinin geçmesini bekle moralini de bozma belkide bebeğin seninledir:16:

günaydın güzelimmm..bu aralar sen de yoğun çalışıyosun bak ona göre:20: listeye hergün iki-üç tane hamile eklemek de ne güzel demi.....seni de ekleyelim artık:emir_bebek:

günaydın tatlım:54:
evet canım çook güzel valla:52::52:
tam bi haftam var bakalım hayırlısı durmadan dua ediyorum canım zaten:31:

günaydın canım bu test geçersiz hem sen listede de varsın günün geçmemiş ki acele etmene gerek yok..
biraz daha sabret olur mu

günaydın bebeğim iyiyim ya dün eşim evdeydi hiç giremedim akşam geldim topiğe herkes gitmişti:5:
özledim sizi:48:
sen nasılsın canım:29:

ben akşam byrdaydım bir ara ama görmedim şeketim seni...
bugün içimde pırpırrrrrr :32::32::32:

$..........webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın tatlım:54:
evet canım çook güzel valla:52::52:
tam bi haftam var bakalım hayırlısı durmadan dua ediyorum canım zaten:31:

Hamilelerin duası gerçekten kabul oluyormuş...her hamile olduğunu öğrenen ve muhabbette olan her hamile eminim ki her seferinde dua ediyor buradaki arkadaşlarımıza...(ben şahsen hergün ediyorum)...ve rabbim bunca hamilenin duasını boş çevirmedi ve her gün birer ikişer sevinçleri herkesle paylaşacağımız şekilde alıyoruz haberleri...nasıl mutlu oluyorum anlatamam canım ya benim de içim kıpır kıpır..alıştırdınız hergün haberler almaya bakalım bugün sıra kimde:6::6::6:

Hamilelerin duası gerçekten kabul oluyormuş...her hamile olduğunu öğrenen ve muhabbette olan her hamile eminim ki her seferinde dua ediyor buradaki arkadaşlarımıza...(ben şahsen hergün ediyorum)...ve rabbim bunca hamilenin duasını boş çevirmedi ve her gün birer ikişer sevinçleri herkesle paylaşacağımız şekilde alıyoruz haberleri...nasıl mutlu oluyorum anlatamam canım ya benim de içim kıpır kıpır..alıştırdınız hergün haberler almaya bakalım bugün sıra kimde:6::6::6:

allah razı olsun canım bende sizler için dua ediyorum emin ol:29::29::29:

5-6 arası burdaydım bebeğim kimse olmayınca bende çıktım..
hayırdır inşallah:34:
inşallah güzel haberler alırsın canım:nazar::nazar:

bilmiyorummm şekerimmm sabah sabah eski türk fimlleri şarkılarını açtım salak gibi hem dans ediyorum hemde çay içiyorummmm :32::32::32: sabah neşeli uyandım...Allah bozmasınnn...

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin - Vidéo Dailymotion

aminn kuzummm...herkezin duaları kabul olsunn inşşş

günaydın canlarım,dualarımız birbirimizle olsun bu hafta çokgüzel bir hafta oldu devamı gelir inşallah,ben daha yeni başlıycam aya :10: çok uzun gibi geliyor ama geçecek sonuçta:17:

seniii yerimmmm...banada duaaa ett yaaa ben yeniyim diye unutmaaaaa :29::29:

bilmiyorummm şekerimmm sabah sabah eski türk fimlleri şarkılarını açtım salak gibi hem dans ediyorum hemde çay içiyorummmm :32::32::32: sabah neşeli uyandım...Allah bozmasınnn...

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin - Vidéo Dailymotion

aminn kuzummm...herkezin duaları kabul olsunn inşşş
amin canım inşallah:31::31:
ohh yandan yandan döktür bakalım:8::8::8:

:48:ayyy duurr kızzz:43:
oyy duygusal annemize bak :48:
dur kız hemen muslukları açma:38:

günaydın canlarım,dualarımız birbirimizle olsun bu hafta çokgüzel bir hafta oldu devamı gelir inşallah,ben daha yeni başlıycam aya :10: çok uzun gibi geliyor ama geçecek sonuçta:17:

günaydın tatlım :29:
amin canım inşallah her günümüz böyle güzel haberlerle geçer:46::46::46:

bende hemen başlıyorummm çalışmalaraaaaa :46::46::46: heyecanlı bekleyişteee başlasınnn güm gümmmmm :16::16:

oyy duygusal annemize bak :48:
dur kız hemen muslukları açma:38:
ayy sorma benim musluklar bozulmuş galiba çok ağlıyorum en ufak bişeye...dizi izleyemez oldum...baba oğul kavuşuyo ağla...süleymanın kardeşi kollarında ölüyo ağlaa.reklamda anne bebeğini emziriyo ağla...pınarın bi tek annem olsun bana bişey olmaz şarkısını duyunca ağla...bitmiyor yani sebepler..

seniii yerimmmm...banada duaaa ett yaaa ben yeniyim diye unutmaaaaa :29::29:

unutur muyum hiç....ayrıca bizde yeni eski ayrımı yok canım merak etme...yeni gelen çekinmediği sürece herkes eşit demokrasi var bu topicte...bu topic bir harika dostum...:52:

Back
X