• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haydi sallayalım dünyayı
durmadan dans edelim aşk için
şıkır şıkır sallayalım kalçayı
ooooo oooooo
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlar biraz önce eğildim ve midem bulandı birden bire:120:

mrb arkadaşlar nasılsınız ben ıkılı test yerıne uçlu testı yaptıracam pazartesı gıttım doktora bebeıısım baya buyumus yarın sağlık ocağına gıdıcem yıne kan testım fln var sız neler yaptınız bakalım

mrb arkadaşlar nasılsınız ben ıkılı test yerıne uçlu testı yaptıracam pazartesı gıttım doktora bebeıısım baya buyumus yarın sağlık ocağına gıdıcem yıne kan testım fln var sız neler yaptınız bakalım

canım benim maşallah sağlıklı bir şekilde büyüsün . test sonuçları olumlu çıkar inşallah

hoş geldin canım nasılsın?
eskisi kadar girmiyosun artık topiğe..
hadi bakalım herşey yolundadır inşallah..

eeee o zaman hayırdır inşallah ??? aman dikkat et kendine her an hamilelik şüphesi altındasın zaten

yaa benim hiç midem bulanmaz dı ne oldu anlamadım.. ani hareket yaptım ondan mı acaba:44:

hoş geldin canım nasılsın?
eskisi kadar girmiyosun artık topiğe..
hadi bakalım herşey yolundadır inşallah..

yaa benim hiç midem bulanmaz dı ne oldu anlamadım.. ani hareket yaptım ondan mı acaba:44:

saol sekerım benım hadı bakalım sendende hayırlı haberler beklıyoruz

Back
X