• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görürsün artık değerlerin iyice yükselmiştir ben cumartesi kan vermeye gittiğimde 1600 olmuştu doktorum genellikle 2000 civarı olduğunda görünüyor demişti

Belki abartmış olucam ama ben hem keseyi görmek istiyom hem kalp atışını duymak istiyom seninki gibi :1::1::1::1:

offf inşş ikisinide hissedebilirimmm gelmio pazartesi gelmiyooooo :20:
eskiden pazartesi olmasın diye beklerdim şimdi pazartesiyi çekiyorum bu nasıl iş yaww :26:

Yaşasın ultraSon :kkk: :emir_bebek::nazar:

Bide dikkat ettim o hiç yorum yapmıyo bi iki gündür sadece izliyo alaala enteresan :26:
Botmu acaba şiiiiii heyyyyyyyyyyyy BeyazBulut botmusun nesin yaffff :18::18::18:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

yok valla bot mot değilim sizin gibi üyeyim :1::1: okadar çok yazmışsınızki geçmişe bakıyordum
maşallah çok bereketli topiğiniz banada bulaşır inşallah

yok valla bot mot değilim sizin gibi üyeyim :1::1: okadar çok yazmışsınızki geçmişe bakıyordum
maşallah çok bereketli topiğiniz banada bulaşır inşallah

Teyyyyyyyyyy sonunda Senide Konuşturdukkk oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :46::46::46::46::46::52::52::52::52:

Darısı başına tatlım Allah Sanada Bu duyguyu yaşatsın inşşşşşşşşşş Aminnnn :16::16::16:

Pro üye nedemek kuzu bide neden bizle tanışmıo konuşmuoki acebe :26:

Ben merak ettim tanışaaaalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :42::42::42::42:

:52::52::52::52:

inşallah canım biz de senin rengini merak ediyorduk neden farlı acaba inşallah senin de bi bebeğin olur biz de haberlerini alırız

pro üye para ödenip pro kart alıyorsunuz bir kerelik sadece ismini kırmızı oluyor ve birkaç ayrıcalık oluyor okadar

tekrar merhaba hoşgeldin sen de o kadar hızlı ilerliyor ki ben takip edemiyorum yazılanları

evet çok hızlı ilerliyor maşallah hiç bukadar yoğun bir topik görmemiştim birbirinizle muhabbetiniz çok güzel hamilesi boll maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı olmayanlara inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım bnm inş hepimiz isteyen herkes hamiş kalır doktorum bana sorun yok dedi alttan muayene etti zaten smear testide yaptırmıştım bnde hamile olduğumu sanıp gitmiştim kan negatif çıktı doktorda alttan muayene etti bi sorun yok dedi yani görünürde yok bnde eşime keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bakalım spermleri daha güçlenir inş bu ay daha iyi olur

Günaydın kızlaaarr ayy geçmiş oku oku bitmedi... 38 s cim canım no stress no panik be happyy :52::52:

Esbayar benimde aynı şekilde alttan muayene etti smeer yaptı kan testlerini yaptı (troid v.s.) ama hormon yapmadı bende bilmiyordum bir sorun yok tertemiz dedi.. Keçiboynuzu pekmezini bence içircem kocişe :52::52: Hayırlısıyla hamiş kalırız inşş :16::16:

evet çok hızlı ilerliyor maşallah hiç bukadar yoğun bir topik görmemiştim birbirinizle muhabbetiniz çok güzel hamilesi boll maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı olmayanlara inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aramıza hoşgeldin canım :16::16: Biz artık kardeş gibi olduk derdimizi sıkıntımızı neşemizi kimseyle paylaşamadıklarımızı rahat rahat paylaşıyoruz burda :16::16::16:

Back
X