ayyy kıs hadi bakalım inşallahkızlar biraz önce eğildim ve midem bulandı birden bire:120:

sen bi kahvaltı yap gel bakem ne olcak devam ediyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kıs hadi bakalım inşallahkızlar biraz önce eğildim ve midem bulandı birden bire:120:
görürsün artık değerlerin iyice yükselmiştir ben cumartesi kan vermeye gittiğimde 1600 olmuştu doktorum genellikle 2000 civarı olduğunda görünüyor demişti
Belki abartmış olucam ama ben hem keseyi görmek istiyom hem kalp atışını duymak istiyom seninki gibi
offf inşş ikisinide hissedebilirimmm gelmio pazartesi gelmiyooooo
eskiden pazartesi olmasın diye beklerdim şimdi pazartesiyi çekiyorum bu nasıl iş yaww :26:
Yaşasın ultraSon![]()
![]()
Bide dikkat ettim o hiç yorum yapmıyo bi iki gündür sadece izliyo alaala enteresan :26:
Botmu acaba şiiiiii heyyyyyyyyyyyy BeyazBulut botmusun nesin yaffff :18::18::18:
![]()
Bide dikkat ettim o hiç yorum yapmıyo bi iki gündür sadece izliyo alaala enteresan :26:
Botmu acaba şiiiiii heyyyyyyyyyyyy BeyazBulut botmusun nesin yaffff :18::18::18:
![]()
canım o da bizim gibi hamilelik bekleyen bi arkadaşımız..
onun pro üyeliği var ondan renkli ve kknın simgesi var isminin başında..
yok valla bot mot değilim sizin gibi üyeyimokadar çok yazmışsınızki geçmişe bakıyordum
maşallah çok bereketli topiğiniz banada bulaşır inşallah
merak edip profiline girdiniz değil mi ??? BeyazBulut insan bi merhaba der cık cık cık çookkk ayıppp:)))
yok valla bot mot değilim sizin gibi üyeyimokadar çok yazmışsınızki geçmişe bakıyordum
dün gece yazmıştım ama görülmemiş sanırım
geçmişi okuyordum merhaba efem![]()
Pro üye nedemek kuzu bide neden bizle tanışmıo konuşmuoki acebe :26:
Ben merak ettim tanışaaaalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
inşallah canım biz de senin rengini merak ediyorduk neden farlı acaba inşallah senin de bi bebeğin olur biz de haberlerini alırız
dün gece yazmıştım ama görülmemiş sanırım
geçmişi okuyordum merhaba efem![]()
tekrar merhaba hoşgeldin sen de o kadar hızlı ilerliyor ki ben takip edemiyorum yazılanları
hoşgeldin ozaman aramızaaayok valla bot mot değilim sizin gibi üyeyimOkadar çok yazmışsınızki geçmişe bakıyordum
Kızlarr ya adet olucam galiba ben yaa.. Cok ağrımmm varrrr..... :44::44::44:
hoşgeldin beyaz bulutt sanırım ikinci bebeğini istiyorsun sen avatar resminden anladığım kadarıylaa![]()
canım bnm inş hepimiz isteyen herkes hamiş kalır doktorum bana sorun yok dedi alttan muayene etti zaten smear testide yaptırmıştım bnde hamile olduğumu sanıp gitmiştim kan negatif çıktı doktorda alttan muayene etti bi sorun yok dedi yani görünürde yok bnde eşime keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bakalım spermleri daha güçlenir inş bu ay daha iyi olur
evet nasip olursa 2. yi istiyorum 4.5 yaşında bir cimcimem var allah bağışlarsa
evet çok hızlı ilerliyor maşallah hiç bukadar yoğun bir topik görmemiştim birbirinizle muhabbetiniz çok güzel hamilesi boll maşallah maşallah
darısı olmayanlara inşallah![]()