• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy hadi bakalım çok heyecan yaptım gelmez kırmızılar bebiş vardır göbişte allahıııımm inşallahh:16::16::16::16::16:
bende yapmaya başlayacağım yakındır yani:52::52::52::52:
bende adet düzensizliği kilo ne ararsan var :ssz::ssz::ssz:
çook mu var kilon tatlım ya?
bende hiç olmadı 52 kiloyum.. adetlerimde senede bir aksar mevsimsel olarak..

Guzelimbenimm bende iyim vallah ne olsun calsiiyorum yazayim dedim sizlere :) keske bende turkiyede olabilseydim bu sene de gelemicez :(( kaldik gavurun memleketinde

iyi yapmışsın kuzucum yeğenim nasıl büyümüş görmeyeli:55::55::55::16::16::16::16:
ayy kız ne deyim nasıl güldüm gavurun memleketi hııı:9::9::9::9::9::9::9::9:

içim içime sığmıyo göbek atasım vaaarrrrr duramıyorum yerimde...çikolatayı fazla kaçırdım galiba enerji doluyummmm:52::52::52::52::52:

şekerim bence bekleme hiç dua et ki olmasın ne güzel valla keşke benim hamişliğimde de bulanmasa şu anda bile midem havada gezen bir tipim hamişliğimi düşünemiyorum:37::37::37::37:

Kuzum beklemiyorum ama insan bi tuhaf oluo hani hep mide bulantısından anlaşılır ya bende öle bi durum yok inş. böle rahat gecer hamileliğim darısı başınıza :34:

6. haftadan sonra başlar canı merak etme

başlaması değilde bende hamileyim hani bi belirti yok diye :1::1::1::1::1: özendim sanki :52::52::52::52:

kızlaaar yetişemedim duşumu aldım ütümü yaptım saçlarımı kurutup kuaföre geçicem kocam kuaförden alıcak beni aklıma düğünümüz geldi aynı heyecan aynı olay...bi farkla düğün salonuna değil hastaneye gidicez ve bende gelinlik değil hamiş kıyafetleri var

Kuzum hadi hyrlı haberlerle Gel :16:

kızlaaar yetişemedim duşumu aldım ütümü yaptım saçlarımı kurutup kuaföre geçicem kocam kuaförden alıcak beni aklıma düğünümüz geldi aynı heyecan aynı olay...bi farkla düğün salonuna değil hastaneye gidicez ve bende gelinlik değil hamiş kıyafetleri var

ohh miss gibi oldun desene güzel annemiz:16::16::16::16:
hadi bakalım yeğenime slm söyle benden el salla ona tamam mı görünce:3::3::3:

kızlar tekrardan merhaba..........aranızda belkı bılen vardır.........doktorlar pko teşhisini nasıl koyuyor? yanı ben de bu ay olmazsa doktora gitmeyı düşünüyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum...utanıyorum :30:

ooff aynı sroun bende de vardı nasıl oturdum nasıl cesaretlendim o koltuğu bilmiyorum :30::30::30::14:

kızlar tekrardan merhaba..........aranızda belkı bılen vardır.........doktorlar pko teşhisini nasıl koyuyor? yanı ben de bu ay olmazsa doktora gitmeyı düşünüyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum...utanıyorum :30:
ben kendimi bildim bileli pko hastasıyımmm :43: adetinin 3. günü gidiosun dr a kan (hormon) tahlili ve ultrasonla bakıyor öyle göruyorlar pko lu olduğunu. alttan muayene benı hic yapmadılar. alttan muayene istemiyorum dersin olur biter.. hastanın kendi isteğine bağlı :34:

kimisi alttan bakıyor kimisi karından doktora ve kullandığı usgye göre değişiyor aslında
eğer yumurtalarda kistler mvcutsa hormon tahlillerinede bakıyorlar ama ben hangi doktora gitsem devlet özel yumurtalıklarında küçük küçük kistler var pkosun diyorlar :26::26::26:

canım önce alttan muayene olman gerekiyor.. yumurtalıklarının durumuna bakıyor.. sonar adetin 2-3. günü gidip kan vermen gerekiyor.. hormonlarının değerine bakıyo ve pko var mı yok mu belli oluyo

ooff aynı sroun bende de vardı nasıl oturdum nasıl cesaretlendim o koltuğu bilmiyorum :30::30::30::14:

ben bu zamana kadar bır kere gıttım mantar olmuştum onda da utancımdan öldüm 2 sn sürmüştü .onun dışında hıc gitmedim....bir de erkek doktorlar daha iyi oluyor off napcam bilmiyorum.....illa alttan muayene şart mı yani?

iyi yapmışsın kuzucum yeğenim nasıl büyümüş görmeyeli:55::55::55::16::16::16::16:

Evet teyzesi buyuyo masallah allahim bekleyen herkese nasip etsin! Hafiften karnim cikmayada basladi. Ama daha bisey hissetmiyorum. Bidahaki randevu 11/7 insallah cinsiyeti belli olur :)
Hahahah kiz evet gavurun memleketi iste varmi turkiyemiz gibi !! Coookk ozledm vallah oranin kokusunu havasini insanini ah ah seneye insallah

bilmem çokmu azmı bilemicem ama boyum 1.60 kilom 75lerde :30::30::30:

canım önce alttan muayene olman gerekiyor.. yumurtalıklarının durumuna bakıyor.. sonar adetin 2-3. günü gidip kan vermen gerekiyor.. hormonlarının değerine bakıyo ve pko var mı yok mu belli oluyo

peki alttan baksalar da hormon değerine bakmasalar yine belli oluyor mu pko?

ben bu zamana kadar bır kere gıttım mantar olmuştum onda da utancımdan öldüm 2 sn sürmüştü .onun dışında hıc gitmedim....bir de erkek doktorlar daha iyi oluyor off napcam bilmiyorum.....illa alttan muayene şart mı yani?

alttan muayene sart degıl kuzum ıstemıyorum dersın olur bıter ama daha net anlasılıyo alttan muayene adetın 3. gunu hormon tahlılı ıstenıyor ve lh tsh hormonlarına bakılıp teshıs konuyor...

ben kendimi bildim bileli pko hastasıyımmm :43: adetinin 3. günü gidiosun dr a kan (hormon) tahlili ve ultrasonla bakıyor öyle göruyorlar pko lu olduğunu. alttan muayene benı hic yapmadılar. alttan muayene istemiyorum dersin olur biter.. hastanın kendi isteğine bağlı :34:

kimisi alttan bakıyor kimisi karından doktora ve kullandığı usgye göre değişiyor aslında
eğer yumurtalarda kistler mvcutsa hormon tahlillerinede bakıyorlar ama ben hangi doktora gitsem devlet özel yumurtalıklarında küçük küçük kistler var pkosun diyorlar :26::26::26:

kızlar tşk ederim.......bu ay regl olursam hemen doktora gideyım en azından hormonlarıma baktırayım......3 ay önce doktora gıttım bebek düşünüyoruz kontrol yaptırmak ıstıyorum dedim...salak adam kan tahlılı yaptırmadı bana......1 sene dolunca gelırsın dedi yolladı........
ultrasonla baktırdım kist görünmüyor demişti......regl ım 15 gun gecıkmişti o ay,o yüzden gitmiştim....

Evet teyzesi buyuyo masallah allahim bekleyen herkese nasip etsin! Hafiften karnim cikmayada basladi. Ama daha bisey hissetmiyorum. Bidahaki randevu 11/7 insallah cinsiyeti belli olur :)
Hahahah kiz evet gavurun memleketi iste varmi turkiyemiz gibi !! Coookk ozledm vallah oranin kokusunu havasini insanini ah ah seneye insallah
ayy yerim ben onu yaa:16::16::16::16:
demek seneye 3 kişi geleceksiniz yaa ne güzel olur:49:

bilmem çokmu azmı bilemicem ama boyum 1.60 kilom 75lerde :30::30::30:

biraz fazla gibi ama verebilirsin herhalde.. doktorun bişey dedi mi diyet filan yapman için:44:

bazı doktor yumurtalıklarını göremiyorum diye alttan bakmak istiyorum tabi birde mantar intihap durumları içinde bakıyorlar
kadın olmak çok zor :31::31:

alttan muayene sart degıl kuzum ıstemıyorum dersın olur bıter ama daha net anlasılıyo alttan muayene adetın 3. gunu hormon tahlılı ıstenıyor ve lh tsh hormonlarına bakılıp teshıs konuyor...

rabişimmmm:16::16::16: merak etmeye başlamıştım senı.....bu ay regl olunca gidecegım.inş olmam:31:

Back
X