aman gelmesinnnnnnnnnnnhayır tatlım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman gelmesinnnnnnnnnnnhayır tatlım![]()
aynen öyle tatlım bişey beğenmem ben kolay kolaydesene çok zor olacak sana isim beğendirmek
aman gelmesinnnnnnnnnnn![]()
kızlar ben de sürekli isim düşünüyorum ama birşey bulamıyorum..
hem modern olsun istiyorum hem de herkeste olan bir isim olmasın istiyorum hem de kuran'da da geçsin istiyorum..
çok şey mi istiyorum![]()
silikdi cnm.......çok ilginç ama ilk yaptığım da hemen belirmeye başlamıştı......zaten silik olunca saatler geçse de koyulaşmıyor......
neyse artık bugun de kendımız için çalışırız
bu testler böyle olunca aklım tereddütte kalıyor acaba bir işe yaramıyor mu diye....
aynen bende senin gibiyim allah yardım etsin bizlere![]()
kızlar ben de sürekli isim düşünüyorum ama birşey bulamıyorum..
hem modern olsun istiyorum hem de herkeste olan bir isim olmasın istiyorum hem de kuran'da da geçsin istiyorum..
çok şey mi istiyorum![]()
Gelmeyeeecceeekkkk![]()
ozaman kız olur sa Duha koy ismini anlamı 1. Kuşluk vakti. 2. Kur'an-ı Kerim'de 93. surenin ismi. erkek olursa da Gürhan koy anlamı 1. Hanlar hanı. 2. Kara-Hitay prenslerine verilen unvan
bunları beğenmediysen liste yapayım bi sana.. ben cok araştırıyorum da![]()
o bebiş bu göbişe giricekkkk işte o kadarrrr !!!!!!!!!!![]()
kızınız olursa serra ismini beğeniyorum bi düşünün yaniii
testime sonnn bir saaaaaattt![]()
daha bitmedi mi kız bu testler![]()
yok şekerim bitmedi gitti yaaaa. ben erken başladım testlere bide. normalde bugün başlamam gerekiyoduuu ben adet biter bitmez başladım![]()
adet olana kadar yapıcaz heralde
ben erken başladım şekerim 5-6 testi boşuna yaptım hala tam koyu olmadı koyuya yakın bakalım ne zaman silikleşecek
![]()
yok şekerim bitmedi gitti yaaaa. ben erken başladım testlere bide. normalde bugün başlamam gerekiyoduuu ben adet biter bitmez başladım![]()