Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım benim çook sağol sen nasılsın bakim

Ben çok iyiyim Allaha şükürler olsun. dün keseyi gördük. 8 mm kesem var. haftaya cumt. gel kalp atışlarına bakalım dedi. Dış gebelik korkum bitti. şimdi boş gebelik korkum başladı. Bir türlü mutlu olamıyorum ya acaip kötü şeyler düşünüyorum.Yarın kandil bol bol dua edeceğim hepimiz için

aman iyi ol tatlım sakın karamsarlığa kapılma ya aklına da kötü şeyler getirme..
doyasıya yaşa hamileliğini sakın üzme kendini.. ne güzel kalp atışını duyacaksın ya inşallah sağ salim kucağına da alırsın..
sağol canım bende dua edeceğim

kızlar ben haftasonu pek giremeyeceğim eşim izin almış geliyor yolda şu an hastalığı artmış biraz.hepiniz Allaha emanet olun

Ay yemin ederim aynı duurm bende de var pazartesi keseyi görmeye gidecem sen erkenden görmüşsün ne güzel sonrada kalp atışı için gidecem biri bitiyo biri başlıoo :18::18::18::18: inşş kesem vardır içide doludur

selam kuzucuklarrr..
maalesef ben de kocamla değilim iş yerinde hapisteyim
çok işim var yaaa..
arada okuyabiliyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor

selam kuzucuklarrr..
maalesef ben de kocamla değilim iş yerinde hapisteyim
çok işim var yaaa..
arada okuyabiliyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor

slm bebeğim üzülme ya benimkide işte yarını bekliyorum bi an önce olsun diye..
çook yorma kendini tatlım kolay gelsin sana

özledim bacım seni ya...topikte görmek ne güzelmiş seni bebeğim

slm bebeğim üzülme ya benimkide işte yarını bekliyorum bi an önce olsun diye..
çook yorma kendini tatlım kolay gelsin sana

teşekkür ederim tatlım ben de evde olsam kocişim de cumartesi akşama kadar çalışıyor ama en azından gezerdim işimi ya da ev işini bitirirdim..pazar da rahat rahat dinlenirdim.
neyse napim alışacağım artık bu şekilde olmasına..
sen de ne var ne yok gelen giden yok değil mi??
sıla hamiş sıla hamişşşşşşş:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::13::13::13::13:

evet ya iyi olurdu.. en iyisi sen akşam yavaş yavaş hallet işlerini yarın da geç kalkarsın güzel bi kahvaltıdan sonra gezersiniz bi güzel
yook tatlımmm yaaa deme öyle bi değişik oluyorum

SOOOOoooonnnn YaRım Saat
oohh ne güzel tatlım ya keşke benim de cumartesi çıkış saatim belli olsa 1 olsa...ama maalesef işin bitmesiyle 1-2-3-4 Allah ne verdiyse öyle çıkıyoruz...aslında şööle 4 gün çalışmalı bi iş yok mu yaaa

evet ya iyi olurdu.. en iyisi sen akşam yavaş yavaş hallet işlerini yarın da geç kalkarsın güzel bi kahvaltıdan sonra gezersiniz bi güzel
yook tatlımmm yaaa deme öyle bi değişik oluyorum

değişiksin zaten artık normal değilsin 2 kişisin anlatabildim mi??

ahahahhaa bu iyiddiiiiiiiiiiiiiiiii sıLaaaaaaaaaaaa bencede hamişsssinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…