Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel düşünelimmm güzel şeyler olsuuunnnnnnnn yani sılaa hamileeeeeeeee adminimiz artık 2 kişiii

heheeheehheehheehheheheh durduramazsın bizii admiinnn
tamam tam gaz devam edin o zaman bişeyi 40 kere söylersen olurmuş zaten
gül çiçeği burnunda anniş sen hep gül
neyse kocişine o zaman hasta oldum diceksin 1-2 gün süründürüp sürprizi patlatacaksın anlaştık mı???

sağol bitanem hepimiz gülelim
hele bi hamiş olayım da zaten ilk başta inanmaz o.. bende test sonucunu gösteririm..tabii bikaç gün sonra

gül çiçeği burnunda anniş sen hep gül
neyse kocişine o zaman hasta oldum diceksin 1-2 gün süründürüp sürprizi patlatacaksın anlaştık mı???

daha hamiş olayım diyor ya hamişsin farkında değil misin?
benim geçen ay 2 gün gecikmişti ama ben ilacı yeni bırakmıştım..senin böyle bir sebebin de yok.alıştın beklemeye gerginlikte yok yani ondan da gecikmemiştir, yani sanmıyorum...
ben hissediyorum bu sefer hamişsin sen

slm kızlar.nasılsınız? sıla hamilemisin yoksa?muhabbeti anlayamadım tam başlangıç noktasınıda kaçırdım:)

ben güya sürpriz yapacaktımm ama yalan oldu o heyecanlaaa
keşke yapsaydın ya ben nasıl bi sürpriz yapsam acep:26::26:

bebeğim bende pko varya o yüzden her gecikmeyi bebiş olarak düşünmüyorum.. daha önce her düşündüğümde hayal kırıklığı yaşadım ya o yüzden bu sefer temkinliyim
sağol bebeğim ya valla çook sağolun iyiki varsınız canlarım benim

canım benim sen de iyi ki varsın Allah gönlüne göre versin kuzucuum

hmm anladım tatlım
Kızlar yeni üyeyim.6 yıllık evliyim.aşılama ve tüpbebek defalarca başarısiz sonuçlandi.ama.sizin konu baslıgınizi görünce özendim.ben de bu aralar tarif edemedigim duygular yaşiyorum umutla bekliyorum.adet tarihime 6 gün var.galiba psikolojim bozuldu.bitkisel kürlere başladik.insallah hepimizin hayalleri hayırlarla birlikte gercekleşir

mrb canım hoş geldin aramıza
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…