• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buschy hoşgeldinnn şekerimmm.. çok mutlusun maşallah. Allah bozmasın. çok sevindim. annenin gelmesine. sana moral olmuştur iyi gelmiştir. anne gibisi varmı ya. bütün anneler damatlarına karşı öyleler merak etme. kocam benden çok annemi göruyordur herhalde :1:

ayy heyecan yaptı herhalde anneanne olacak ne güzel:16::16:
kız mı olacak acep:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tamam canım beklerim fotoları:34::34::34:
demek özel üretim hemiii :52::52::52::52:

sormaa bakakaldım anne ne diyosun sen benim 22 yıllık annemsin onun 4 aylık annesisin daha dur diyorum ne bu samimiyet ama yok..o benim oğlum sanane diyo:1:annem kız çocuklarını çok sever...benim kıymetimi bilememiş zamanında hep öyle der...diğer ikisi erkek olunca iyice arttı kız hasreti ya ondan kız istiyo benimkini...

benim annemde öyle merak etme.. eşime daha çook ilgi gösterir bakakalırım bende..
kız çocuğu bi başka oluyo ya doğur şöyle 5 10 tanede sevsin annen :52::52::52::52:

bel ağrıları bi kaç hafta sonra geçer canım merak etme
geçmez :)
buschy hoşgeldinnn şekerimmm.. çok mutlusun maşallah. Allah bozmasın. çok sevindim. annenin gelmesine. sana moral olmuştur iyi gelmiştir. anne gibisi varmı ya. bütün anneler damatlarına karşı öyleler merak etme. kocam benden çok annemi göruyordur herhalde :1:

kıskanıyorum ama ben annem evlendiğinde onu kocasından sonra çocukları olunca onlardan kıskanmış ve anneme kızmış insanım ne diye hayatımıza soktun ikimiz iyidik diye...şimdi de kıskanıyorum...ilerde bebeğimi severken annemi bebeğimden bile kıskanırım diye korkuyorum...çünkü annem bende başka bi yerde...9 yaşıma kadar kimseyle paylaşmamışım bi o bi bendik...hatta teyzemin düğününde annem halasının kızıyla dans etti...kadın kadına bildiğim tanıdığım nesibe ablamla....bütün gece ağlamışım annemin burnundan gelmiş kardeşinin düğünü:1:düşünün yani benden başka kimseyle konuşmasın anlaşmasın modunda bi kıskançlık benimkisi:47::47:

Son düzenleme:
benim annemde öyle merak etme.. eşime daha çook ilgi gösterir bakakalırım bende..
kız çocuğu bi başka oluyo ya doğur şöyle 5 10 tanede sevsin annen :52::52::52::52:

ooowww.o kadarı çok yarısını sen doğur bi senin annene sevdirmeye gideriz bi benimkine...:27:

hamiş olmak nasıl bi duygu bilmiyorum ama eğer belim böyle arıcaksa 9 ay sonunda alacakaranlık şafak vaktindeki bella gibi belim ortadan ikiye kırılır gider haa :52: oha nerden nereye geldim

:9::9::9::9::9: alemsin canım yaaa. ay yok bellanın çocuğu ayrı bişeydi bizimkiler melek olacak meleeek :16::16::16::16:

benim bel ağrılarım geçtii amaaa yaşasınn sadece karnımda sancı oluyor

beldeki geçer kuyruktaki başlar...o başlamasa bebiş ağırlaştığından ileriki aylarda başlar gene başlar canım kıymetini bil bu zamanlarının...bu gece uyuyamadım eşim de uyuyamamış benim dönmemden kuyruğumun acısından ne yana dönsem acı çektim....yüzüstü yatsam rahat olurdum ama o da malum yasak artık:26:

Kızlar slm geçmişi okuyayım dedim ama bitmek bilmedi vazgeçtim 38s sende bişi varmı cnm cok merak ettm

Ben sabah doktora gittim özelden gidiyorum sözde 9:30 da randevum vardı 11:00 de girdim sadece keseyi gördüm kalp sesini duyamadım 2 hafta sonraya randevu verdi kalp sesini duymak içn para alacakya tekrar sinir oldum başından savdı resmen hiç ilgilenmedi desem yeridir. Bi sonraki muayeneye başka doktora gidecem haa bide guatır var dahiliye doktoruna git dedii acil dedi o kadar doktor aradım 30 TL muayane ücreti verdim doktor ne guatırı kzım senin degerlerin normal dedi delirtmek üzereyim Keseyi gördüm ama heycanını bile yaşayamadım yaaa :43:

Kızlar slm geçmişi okuyayım dedim ama bitmek bilmedi vazgeçtim 38s sende bişi varmı cnm cok merak ettm

Ben sabah doktora gittim özelden gidiyorum sözde 9:30 da randevum vardı 11:00 de girdim sadece keseyi gördüm kalp sesini duyamadım 2 hafta sonraya randevu verdi kalp sesini duymak içn para alacakya tekrar sinir oldum başından savdı resmen hiç ilgilenmedi desem yeridir. Bi sonraki muayeneye başka doktora gidecem haa bide guatır var dahiliye doktoruna git dedii acil dedi o kadar doktor aradım 30 TL muayane ücreti verdim doktor ne guatırı kzım senin degerlerin normal dedi delirtmek üzereyim Keseyi gördüm ama heycanını bile yaşayamadım yaaa :43:

canım şimdi duyamazsın zaten bunu söylemiştim ya sana...iki hafta sonrasına evrimde mutlu mutlu ilgili ilgili duyarsın bebğinin kalp atışını...boşver sen onu heyecanını yaşamaya bak...ilk fotosuna bak bak sırıt aptal aptal...ben öyleydim de:27:

canım benim sıkma canını doktorunu değiştirirsin ben de duyamadım daha o sesleri ben de haftaya tekrar giddeceğim çok araştır bizde senin gibi saatlerce bekliyoruz hastane köşelerinde senin şu an çok sakin olman gerekiyor

canım benimki temmuza kaldı:34::34:
bebeğim ya üzme kendini doktorunu değiştirirsin olur biter..
hem düşünme artık bunları bak bebeğini görmüşsün yakında kalp atışınıda duyarsın güzelim:16::16::16:

özel hastanenin gazabına gelmişsin canım sen. sinir oluyorum böyle yapınca özellere :19::19::19::19:

canım şimdi duyamazsın zaten bunu söylemiştim ya sana...iki hafta sonrasına evrimde mutlu mutlu ilgili ilgili duyarsın bebğinin kalp atışını...boşver sen onu heyecanını yaşamaya bak...ilk fotosuna bak bak sırıt aptal aptal...ben öyleydim de:27:

Bi kız gördüm hastahanede sen sandım bi an :1:

ya o değilde kadının ilgisizliğine bozuldum ben 80 tl daha almak içn hep randevu başından attıı resmen gitmicem bi daha birazdan arıcam evrimi sen aradınmı hiç

Back
X