hamiş olmak nasıl bi duygu bilmiyorum ama eğer belim böyle arıcaksa 9 ay sonunda alacakaranlık şafak vaktindeki bella gibi belim ortadan ikiye kırılır gider haaoha nerden nereye geldim
bel ağrıları bi kaç hafta sonra geçer canım merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamiş olmak nasıl bi duygu bilmiyorum ama eğer belim böyle arıcaksa 9 ay sonunda alacakaranlık şafak vaktindeki bella gibi belim ortadan ikiye kırılır gider haaoha nerden nereye geldim
bi hamiş kalayım dabel ağrıları bi kaç hafta sonra geçer canım merak etme
ayy heyecan yaptı herhalde anneanne olacak ne güzel
kız mı olacak acep
tamam canım beklerim fotoları
demek özel üretim hemiii![]()
bi hamiş kalayım dabel ağrıları olsa da olur..
kıyamam sende çok yorma kendini. Rabbim herzaman hayırlısını versin inşallah hepimizee..inşallh hamiş kalır bel ağrısı çekmezsin benim sancılarım oluyor korkuyorum bişey olacak diye çok kolay bi durum değil senin anlayacağın
geçmez :)bel ağrıları bi kaç hafta sonra geçer canım merak etme
buschy hoşgeldinnn şekerimmm.. çok mutlusun maşallah. Allah bozmasın. çok sevindim. annenin gelmesine. sana moral olmuştur iyi gelmiştir. anne gibisi varmı ya. bütün anneler damatlarına karşı öyleler merak etme. kocam benden çok annemi göruyordur herhalde![]()
benim annemde öyle merak etme.. eşime daha çook ilgi gösterir bakakalırım bende..
kız çocuğu bi başka oluyo ya doğur şöyle 5 10 tanede sevsin annen
benim bel ağrılarım geçtii amaaa yaşasınn sadece karnımda sancı oluyorgeçmez :)
ooowww.o kadarı çok yarısını sen doğur bi senin annene sevdirmeye gideriz bi benimkine...![]()
benim bel ağrılarım geçtii amaaa yaşasınn sadece karnımda sancı oluyor
Kızlar slm geçmişi okuyayım dedim ama bitmek bilmedi vazgeçtim 38s sende bişi varmı cnm cok merak ettm
Ben sabah doktora gittim özelden gidiyorum sözde 9:30 da randevum vardı 11:00 de girdim sadece keseyi gördüm kalp sesini duyamadım 2 hafta sonraya randevu verdi kalp sesini duymak içn para alacakya tekrar sinir oldum başından savdı resmen hiç ilgilenmedi desem yeridir. Bi sonraki muayeneye başka doktora gidecem haa bide guatır var dahiliye doktoruna git dedii acil dedi o kadar doktor aradım 30 TL muayane ücreti verdim doktor ne guatırı kzım senin degerlerin normal dedi delirtmek üzereyim Keseyi gördüm ama heycanını bile yaşayamadım yaaa![]()
Kızlar slm geçmişi okuyayım dedim ama bitmek bilmedi vazgeçtim 38s sende bişi varmı cnm cok merak ettm
Ben sabah doktora gittim özelden gidiyorum sözde 9:30 da randevum vardı 11:00 de girdim sadece keseyi gördüm kalp sesini duyamadım 2 hafta sonraya randevu verdi kalp sesini duymak içn para alacakya tekrar sinir oldum başından savdı resmen hiç ilgilenmedi desem yeridir. Bi sonraki muayeneye başka doktora gidecem haa bide guatır var dahiliye doktoruna git dedii acil dedi o kadar doktor aradım 30 TL muayane ücreti verdim doktor ne guatırı kzım senin degerlerin normal dedi delirtmek üzereyim Keseyi gördüm ama heycanını bile yaşayamadım yaaa![]()
canım şimdi duyamazsın zaten bunu söylemiştim ya sana...iki hafta sonrasına evrimde mutlu mutlu ilgili ilgili duyarsın bebğinin kalp atışını...boşver sen onu heyecanını yaşamaya bak...ilk fotosuna bak bak sırıt aptal aptal...ben öyleydim de![]()