• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi kız gördüm hastahanede sen sandım bi an :1:

ya o değilde kadının ilgisizliğine bozuldum ben 80 tl daha almak içn hep randevu başından attıı resmen gitmicem bi daha birazdan arıcam evrimi sen aradınmı hiç

canım gideceksen 10 gün içinde tekrar git doktorum bana özellikle söyledi 10 gün içinde tekrar gidersen kontrol olacağından ücret almıyoruz dedii hiç kıyamıyor ki bize

canım benim sıkma canını doktorunu değiştirirsin ben de duyamadım daha o sesleri ben de haftaya tekrar giddeceğim çok araştır bizde senin gibi saatlerce bekliyoruz hastane köşelerinde senin şu an çok sakin olman gerekiyor

canım benimki temmuza kaldı:34::34:
bebeğim ya üzme kendini doktorunu değiştirirsin olur biter..
hem düşünme artık bunları bak bebeğini görmüşsün yakında kalp atışınıda duyarsın güzelim:16::16::16:

özel hastanenin gazabına gelmişsin canım sen. sinir oluyorum böyle yapınca özellere :19::19::19::19:

benim eşim ilk resmini görünce aaa bana ne kadar benziyor demişti şapşal :1::1::1:

Kızlar o kadar sinirlendimki heycannnı bile yaşayamadım sözde özel hastahane özel ilgli nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee :19:
bi daha vermem o kadar para SSK :kkk: en iysi

Bi kız gördüm hastahanede sen sandım bi an :1:

ya o değilde kadının ilgisizliğine bozuldum ben 80 tl daha almak içn hep randevu başından attıı resmen gitmicem bi daha birazdan arıcam evrimi sen aradınmı hiç

yok canım aramadım eşimle de daha konuşamadım onu bakalım yarın tahlil sonuçlarını alayım da ona göre konuşup kararlaştırcaz...:31:

Kızlar o kadar sinirlendimki heycannnı bile yaşayamadım sözde özel hastahane özel ilgli nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee :19:
bi daha vermem o kadar para SSK :kkk: en iysi

canım iyi bi doktora denk gelmen gerekiyo. mutlaka çevrende daha önce gidenlere sor doktorunu ona göre belirle.
ama yinede bunlar mutluluğuna gölge düşürmesin. yaşasın hamişliiiiiiiik yaşasın bebişiiiiiiim diye göbek atman lazım annesiii bak bebişin kendini gösterdi ne güzel :16::16::16::16:

kadın özellikle 15 gun dıokı para alsın çakkal onasınır oldum işte saglık değil para önemli :19:

doktorunun seni rahatlatması seninle ilgilenmesi çok önemli değiştir o zaman internette doktorlar için yorum yapanlar oluyor gideceğin doktorun ismini yaz ona göre git sonuçta doğum bu iki can emanet edilecek

canım iyi bi doktora denk gelmen gerekiyo. mutlaka çevrende daha önce gidenlere sor doktorunu ona göre belirle.
ama yinede bunlar mutluluğuna gölge düşürmesin. yaşasın hamişliiiiiiiik yaşasın bebişiiiiiiim diye göbek atman lazım annesiii bak bebişin kendini gösterdi ne güzel :16::16::16::16:

doktorunun seni rahatlatması seninle ilgilenmesi çok önemli değiştir o zaman internette doktorlar için yorum yapanlar oluyor gideceğin doktorun ismini yaz ona göre git sonuçta doğum bu iki can emanet edilecek

Araştırdım da gittimki burdan bi abla dogum yaptı onda tatlı bi kadın gibi gelmişti başta ama iş para dönünce sallamadı bizi ultrasonla baktı gonderdi neyse Allah büyük başka doktora gidriz napalım bebigm iyi olsunda :46:

Araştırdım da gittimki burdan bi abla dogum yaptı onda tatlı bi kadın gibi gelmişti başta ama iş para dönünce sallamadı bizi ultrasonla baktı gonderdi neyse Allah büyük başka doktora gidriz napalım bebigm iyi olsunda :46:

Canım görmüşsün keseni çok şükür boşveer düşünme gerisini canını sıkma araştırıp daha iyi bir doktora gidersin bi dahakine :16::16::16:

hamişler size bi sorum olacak. bu bel ağrısı ne zman başladı sizde acabaaa. :26::26:

canım daha gelmedi dimi senin ki idrar testi yapsana :52::52::52:

Canım görmüşsün keseni çok şükür boşveer düşünme gerisini canını sıkma araştırıp daha iyi bir doktora gidersin bi dahakine :16::16::16:

canım daha gelmedi dimi senin ki idrar testi yapsana :52::52::52:
benm bata daha çoooooooook varki canım. 15 günmü ne var. ama yumurtlamam geçti ben bişey anlamadım :26::26::26:

adetime bir hafta kala :ssz:

bende de varda bi kaç gündür bel ağrısı anlamadım giitti . bata çoook var :26::26::26::26:

benm bata daha çoooooooook varki canım. 15 günmü ne var. ama yumurtlamam geçti ben bişey anlamadım :26::26::26:

bende de varda bi kaç gündür bel ağrısı anlamadım giitti . bata çoook var :26::26::26::26:

hayırlı haberler yoldadır inşallah...:46::46::46:

:26::26::26::26::26::17::17::17::17: canım ya karıştırdım ben senniii :17::17::17::17: Geçen günlerde benimde ağrıyordu belim karnıımm sanki şimşek çakıyordu belimde ama artık birşey yok 8 günüm kaldı bata :30::30::30:

:26::26::26::26::26::17::17::17::17: canım ya karıştırdım ben senniii :17::17::17::17: Geçen günlerde benimde ağrıyordu belim karnıımm sanki şimşek çakıyordu belimde ama artık birşey yok 8 günüm kaldı bata :30::30::30:

evet canım aynısı acaba yumurtlamadan dolayımı ki. ama oda geçti teste göree. neyse bugünde yapayımda testi bakalım. akşam 5 te yapacam ben bugün :18::18::18:

evet canım aynısı acaba yumurtlamadan dolayımı ki. ama oda geçti teste göree. neyse bugünde yapayımda testi bakalım. akşam 5 te yapacam ben bugün :18::18::18:

Yumurtlamadan dolayı olabilir diye düşünüyorum :26::26::26: neden saat 5 te yapıcan şekerim 3 te yapıyordun?

şekercanlar ben geldimmmm.. hemde yemeğimi yedim öyle geldimm... bi hamiş arkadaşım var. uzun süre kadın doğum hastanesinde çalışmıştı şmdi beraber görev yapıyoruz. arkadaşıma dedim ağrım var ama şmdi geçti öyle dayanılmıcak bi ağrı değil ama var yani belim falan çok ağrıyor sankim adet olucam dedim. o da gebiş misin test yapalm dedi yok dün yaptık cıkmadı bsey emek ablada (ebe) gelmezse 3-4 gün sonra yine bakalım dedi dedim. ama şimdi çıkmamış 4 gün sonra nasıl cıksın kesin hamiş değilim ben. öyle bsey hssetmiyorum ya bilemiyorum dedi. ne zaman gebe kaldığını düşünüyorsun dedi. yumurtlama dönemim 2 bucuk hafta önceydi. yani haziranın 9-10. günleri.. e ozaman gebiş kaldıysan zaten şuan kanda cıkmaması cok normal. cumaya kadar gelmezse bidha tekrarla testi ozaman kesin cıkar dedi. heycan yaptım. gebiş varmıdır sizce ya. ne hissediyorsunuz.

belirtiler.
göğüslerim çok ağrıyor
kokular etkiliyo
kasık ve bel ağrım var
baş dönmem öyle çok bsey yok ama sanki sendeliyor gibiyim bazen.
unutkanlık (dün pijamamı gymek için yatak odama girdim pantolonumu cıkarttım pijamamı giymeden tam odadan cıktım bu ne bee neden giymemişim üstümü diye odaya geri girdim :1::1::1: neyseki kimse yoktu evde yoksa rezil olurdum) ve bunun gbi brsuru örnekkk :1:
gergin sinirli
alıngan ağlamaklı
saçma bi ruh hali işte.. :26::26:

Back
X