Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım çooook var ben normal hastalık dedim. grip mi olcam acabaaa.
bu arada hoooşgeldiiiiiin sefalar getirdiiiiiiiiiiin. özlettin kendini böyle yapma amaaa

hoşbulduk tatlım elimden geldiğince ayrı kalmamay çalışıyorum canım
hee aman dikkat et kendine hamiş falan olursan normal hastalık zor olur valla..hemen meyve falan ye ilaçta içme

hoşbulduk tatlım elimden geldiğince ayrı kalmamay çalışıyorum canım
hee aman dikkat et kendine hamiş falan olursan normal hastalık zor olur valla..hemen meyve falan ye ilaçta içme

normalde şimdiye bi kutu ilacı bitirmiştim şimdi ilaçta kullanamıyorum kiii
eeee ne var ne yok sendeeee. neler yaptın anlat

Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız nasıl gidiyor 38s balım varmı sende güzel haberler kırmızılar gelmemiştir inşallah

kknın en popüler topiği burası şekeriiimm

bende tam onu dicektim sevgi paylaştıkca çoğalır artıyoruzz bide bişilerimiz olursa tam olcaaak

bende burayı bulmadan o kadar topik gezdim böylesini bulmadım yaniii

bu kadar çok güzel kızın olduğu topik popüler olmucak da hangi topic olucak anacım

Birlikte hamilelik bekleyelim mi??? topiğiiii!!!!

Evet kimden ne alıntı yapılmış belli olmuyor sanki o kişi yazmış gibi çıkıyor... resimler ikonlar gözükmüyor.. tek iyi bir yanı varsa o da twitter gibi alt alta çıkıyor sayfa atlamıyorsun...

kızlar bn çıkayım artık kocişkom nöbetten geldi ymek hazırlayım öpüyorum sizleri dikkkat edin kendinize fazla hoplamayın aman haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…