evet canım çooook var ben normal hastalık dedim. grip mi olcam acabaaa.
bu arada hoooşgeldiiiiiin sefalar getirdiiiiiiiiiiin. özlettin kendini böyle yapma amaaa
meşhur olduk kıııızzz
bende tam onu dicektimmeşhur olduk kıııızzz
hoşbulduk tatlım elimden geldiğince ayrı kalmamay çalışıyorum canım
hee aman dikkat et kendine hamiş falan olursan normal hastalık zor olur valla..hemen meyve falan ye ilaçta içme
kknın en popüler topiği burası şekeriiimm
meşhur olduk kıııızzz
benimde içinden o geçiyordu çok bereketli topik maşallah
bu kadar çok güzel kızın olduğu topik popüler olmucak da hangi topic olucak anacımkknın en popüler topiği burası şekeriiimm
bu kadar çok güzel kızın olduğu topik popüler olmucak da hangi topic olucak anacım
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız nasıl gidiyor 38s balım varmı sende güzel haberler kırmızılar gelmemiştir inşallah
kknın en popüler topiği burası şekeriiimm
bende tam onu dicektimsevgi paylaştıkca çoğalır artıyoruzz bide bişilerimiz olursa tam olcaaak
bende burayı bulmadan o kadar topik gezdim böylesini bulmadım yaniii
bu kadar çok güzel kızın olduğu topik popüler olmucak da hangi topic olucak anacım
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız nasıl gidiyor 38s balım varmı sende güzel haberler kırmızılar gelmemiştir inşallah
eder miyim hiçbazen zor da olsa en azından bi girip kontrol etmeye çalışıyorum kim ne yapmış diye
ya evet ben de telefondan bakıyorum da bazen çok zor oluyor..keşke kadınlar kulübü uygulaması çıksa da rahat rahat mesajlaşır gibi yazışsak
normalde şimdiye bi kutu ilacı bitirmiştim şimdi ilaçta kullanamıyorum kiii
eeee ne var ne yok sendeeee. neler yaptın anlat
Birlikte hamilelik bekleyelim mi??? topiğiiii!!!!
ne olsun canım çalışma yaptım
sonra da temizlik+gezme+yemek+dua
geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu aradaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?