• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben 6 aydır düşünüyorum daha doğrusu bekliyorum :1: adetim 2 gün gecikti acabalarla oturuyorum öyle merakla bekliyoum halaaaa:31::31:

benımde 4gun gecıktı ama evlendıgımden berı bole gunu gecıp duruo testte yapmadım cıkmaz dıe yrn gıtcem bı doktora ama esımde sorun yok bendede bısı cıkmadı bakalım yumurtlama takıbıne alırız dedı

Merhabalar.. topiginizde yeniyim kizlar.. bende 10 aydir bebis istiyorum. sat 20 mayis . 15 haziranda kahverengi kanamam oldu ama adet degildi sanki 20 mayista test yaptim evde ama sonuc negatifti :( benim gibi bu durumu yasayip hamile kalan var mi aranizda.. İcim icimi yiyor ama tekrar test yapmaya cesaret edemiyorum :((

hoşgeldin aramıza canımmm:29: tereddütte kaldıysan bi kan testi yaptır kesin sonuç alırsın. daha önce geçikmelerin olmus muydu

benımde 4gun gecıktı ama evlendıgımden berı bole gunu gecıp duruo testte yapmadım cıkmaz dıe yrn gıtcem bı doktora ama esımde sorun yok bendede bısı cıkmadı bakalım yumurtlama takıbıne alırız dedı

aanladım canım hayırlısı yha .. bende bu ay yumurtlama takibi yaptım ama kendim yaptım ovilasyon testi ile bakalım :31:

hoşgeldin aramıza canımmm:29: tereddütte kaldıysan bi kan testi yaptır kesin sonuç alırsın. daha önce geçikmelerin olmus muydu

Hosbuldum canim adetlerim genelde erken oluyo bukadar gecikmiyo mart ayinda vi dusugum oldu ondan sonra boyle oldu dusukten ince cok duzenliydi 26 gunde bi oluyodum.. sen ne kadardir dusunuyosun bebis. ?:16:

aanladım canım hayırlısı yha .. bende bu ay yumurtlama takibi yaptım ama kendim yaptım ovilasyon testi ile bakalım :31:

Canim ovulasyin testini nerden temin edebilirim ben eczanelerde var midir bide guvenilir mi kesin sonuc alir miyim ?

Hosbuldum canim adetlerim genelde erken oluyo bukadar gecikmiyo mart ayinda vi dusugum oldu ondan sonra boyle oldu dusukten ince cok duzenliydi 26 gunde bi oluyodum.. sen ne kadardir dusunuyosun bebis. ?:16:

anladım canım inşallah bebeğin seninledir:29:6 aydır bebek düşünüyorum :31:

kızlar özel olacak size bir sorum var 5. haftama girdim ben doktor cinsellik konusunda birşey demedi sizce sakıncası var mı eşim çok anlayışlı bu konuda ama ben rahatsız oldum 13 gündür yanaşmıyoruz hiç:9::9: korunmalımıyız nasıl yapmalıyız yardımcı olur musunuz:17:

düşük tehliken vs yoksa hiçbir sakıncası yok hatta doğumu kolaylaştırdığı bile söyleniyor :1::1::1:

günaydın anneler, ve anne adayları :3::3:

benim kırmızılardan hala ses soluk yok kapattık kapıları 9 aya kadar açılmıcak :47::47::47::kkk::kkk::emir_bebek::emir_bebek: :16::16:

:52::52::52::52::52::52::32::32::32::32:

Back
X