• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş kızlarr hepimiz için kocaman inşallahhhhh :)

hem bu arada aramıza hoşgeldin şimdi kimse yok ama öğlen vakitlerinde burda birbirinden güzel tertemiz kalbli insanlarla doluyo:16: hepsiyle tanısırsın dertlerini mutlulugunu ne olursa olsun bütün duygularını paylasırsın :16:sende aramıza katıldın artık:29::1: hem yas kaçtı ben buranın en küçükleriyimde merak ettim bakalım benden küçük müsün :9::9:

kızlar en son 20 haziranda adet oldum daha adet olmadım akıntıyla kahverengı akıntı geldı bende adet oldum sandım sonra baktım bısı yok akıntı sarıyla kahverengı karısımı gercı yrn kadın doguma gıdıcem dua edın ıns hamısımdır:)

kızlar en son 20 haziranda adet oldum daha adet olmadım akıntıyla kahverengı akıntı geldı bende adet oldum sandım sonra baktım bısı yok akıntı sarıyla kahverengı karısımı gercı yrn kadın doguma gıdıcem dua edın ıns hamısımdır:)

olabilir canım yerleşme kanaması da olabilir:52: hadi bakalım haberini bekliyorum inş. vardır bebiş... hem aynı gün evlenmişiz kız senleee :52::52:

ayyyyy hadi inşallllaaaahhhh:52::52::52:yaz bize sonucu bu arada hoşgeldinnn aramızaa:54:

ay ben bgn çok sıkıldım yha eşim her zman ki gbi nöbette vakit geçmiyo yaa:31:

benimkide dün nöbetçiydi bugün beraberiizzz:16::16:

normal adet sancıları var canımm o yuzden heveslenmıorumda

Biliyosun ki adet belişrtileriyle gebelik belirtileri aynı umarım bebeğin göbüşündedir:16::16:kaç aydır bebek düşünüyosun canım

Son düzenleme:
Merhabalar.. topiginizde yeniyim kizlar.. bende 10 aydir bebis istiyorum. sat 20 mayis . 15 haziranda kahverengi kanamam oldu ama adet degildi sanki 20 mayista test yaptim evde ama sonuc negatifti :( benim gibi bu durumu yasayip hamile kalan var mi aranizda.. İcim icimi yiyor ama tekrar test yapmaya cesaret edemiyorum :((

Back
X